עבור לתוכן

מחפש המלצה למאוורר low-profile ושקט למכונת משחקים בסלון במארז mini-itx

Featured Replies

פורסם

בתקציב יחסית מוגבל, הרכבתי מחשב משחקים שמיועד לסלון - לכן צריך להיות הכי שקט שאפשר.

- מארז corsair 250d (מארז קטן mini-itx)

- מעבד יחסית חלש core i3 (ישודרג בהמשך ל i5)

מאוורר נוכחי: arctic freezer 11 lp

המארז מאפשר לשים גם קירור מים (corsair 55/100) אבל מהמפרט שלהם נשמע שזה עושה רעש של 30dba.

מאוורר נוסף שמצאתי ששקט זה ה Noctua NH-L9i שאמור להיות ממש ממש שקט (19dba) - אבל הביצועים שלו לא טובים.

האם יש לכם המלצות נוספות? בכלל, במארז דחוס - מה עדיף? קירור מים? קירור רגיל? להתפשר על הרעש?

פורסם

Scythe Kozuti

Scythe Big Shuriken 2 Rev.B

Noctua NH-L12 עם מאוורר תחתון בלבד

שלושתם עדיפים ושקטים (אתה תמיד יכול להחליף מאוורר לאחד שקט)

אני הייתי כנראה לוקח את הביג שוריקן, ושם עליו מאוורר 120 שקט של נוקטואה.

פורסם

1. הדיון הזה שייך יותר לפורום קירור ולכן מועבר לשם.

2. שים לב שבמארז Obsidian Series 250D Mini ITX PC Case של Corsair (קישור) גובה גוף הקירור למעבד המקסימלי הוא 95 מ"מ, כך שאתה צריך מאוורר בעל פרופיל נמוך (הקירורים ש Access Denied הציע מתאימים מבחינה זו).

פורסם
  • מחבר

(קודם כל תודה על ההעברה לפורום קירור, פספסתי את הפורום הזה).

אני מנסה לדחוס הכל בתקציב, אולי הייתי צריך לפתוח דיון על אוורור כללי של כל המחשב...

בעקרון תכננתי כבר להחליף את המאורר הקדמי (140 מ"מ) והצדדי (120 מ"מ) ב-2 מאווררים של noctua.

יש לך אולי המלצה על פתרון תקציבי יותר? בעדיפות למוצר שמכיל גם את הגוף קירור והמאוורר (יותר זול)

ותודה על העזרה :)

פורסם

לדעתי לפני שאתה קופץ להחלפת מאוורר וכו, קנה קירור טוב למעבד (מה שהוצע ויש עוד פתרונות מבית SCYTHE) תעבוד עם המערכת ותראה אם הרעש או מה מפריע לך בדיוק, ולאחר מכן תתקדם.

שכן אם הטמפ' תקינות תוכל להוריד את הRPM של המאווררים במארז, בלי הצורך לשדרג אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים