עבור לתוכן

מבזק: רוצים לבצע רכישה מוקדמת של GTA V בהנחה של 25 אחוז? עכשיו זו ההזדמנות שלכם

Featured Replies

פורסם

ולפי הנסיון שלכם.

האם באמת אחרי תקופת ה pre order ולאחר שיחרור המשחק, האם המחירים ירדו או שעדיף באמת לנצל עכשיו את "המבצע" ולהרוויח במחיר טוב אפילו שהמשחק כבר יצא?

ושאלה שנייה, ראיתי רק עכשיו בפורום שאם קונים דרכם אז לא צריך להשתמש בתוכנה של סטים בתור הלאנצר.

כלומר הם מביאים קוד ישר למנהל ההורדות של GMG ואז מתקינים את המשחק ללא לאנצר בכלל? , הבנתי נכון?

אני לא מספט את כל התוכנות האלה ומעדיף להשיאר את המחשב נקי.

תודה

נערך על-ידי eladh16

פורסם

נרכש, תודה. :)

פורסם

יש להם בעיה עם כרטיסי ויזה?ניסיתי עם שניים שונים (שעובדים בסטים) ועם שניהם הוא עושה בעיות..

פורסם

לא ניסיתי עם אשראי, אבל אם לא עובד לך אתה יכול לשלם דרך paypal עם האשראי שלך גם בלי ליצור חשבון paypal

paypal1.jpg

פורסם

ניסיתי..אבל הוא עדיין אומר שאי אפשר עם הכרטיס הזה..

פורסם

היי

האתר אמין? אפשר להזמין בראש שקט?

פורסם

אמין ועוד איך, לא נראה לי שיש מישהו פה בפורום שלא ביצע באתר רכישה אחת לפחות

פורסם

ושאלה שנייה, ראיתי רק עכשיו בפורום שאם קונים דרכם אז לא צריך להשתמש בתוכנה של סטים בתור הלאנצר.

כלומר הם מביאים קוד ישר למנהל ההורדות של GMG ואז מתקינים את המשחק ללא לאנצר בכלל? , הבנתי נכון?

אני לא מספט את כל התוכנות האלה ומעדיף להשיאר את המחשב נקי.

תודה

אתה תהיה חייב להתקין את ה social club של רוקסטאר. המפתח שתקבל הוא לשם.

ל gmg אני זוכר שהיה מנהל הורדות ולא קליינט כמו סטים או אוריגין. אבל לא יצא לי לראות משחקים שאפשר להוריד דרכו, הרוב מגיע כמפתח לסטים. מה גם לא חובה להשתמש בו אם לא רוצים (כמובן מהמשחקים שאפשר להתקין דרכו)

אני לא בטוח שהם המשיכו אותו בכלל

נערך על-ידי IlanF

פורסם

יש להם תוכנה, מה שהיה פעם capsule היום נקרא Playfire Client. אין הרבה משחקים שאפשר להוריד עם התוכנה אבל לי יש משהו כמו שלושה משחקים שההורדה שלהם דרך Playfire. דרך אגב, מומלץ להרשם ל playfire ולחבר את המשתמש STEAM שלכם לחשבון שם, באופן קבוע יש להם rewards על כל מיני משחקים באפשר להחזיר ככה חלק קטן מההוצאות.

פורסם
אמין ועוד איך, לא נראה לי שיש מישהו פה בפורום שלא ביצע באתר רכישה אחת לפחות

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים