פורסם 2015 במרץ 1810 שנים שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב שלי ניהיה ממש איטי כתוצאה מזה שהוא קורא רק 2GB ram מתום ה4 שיש לי. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט ועד לא מזמן עבד ממש טוב. לקחתי את הכרטיסי זכרון לבדיקה והם תקינים לחלוטין. ניתן לראות בתמונה שהמחשב אומר שהוא מנצל רק 2GB מתוך ה4. אשמח לעזרה מכם. נערך 2015 במרץ 1810 שנים על-ידי TrytoDie
פורסם 2015 במרץ 1910 שנים כמה סלוטים של זיכרון יש לך וכמה מהם בשימושאם יש לך 4 ורק 2 בשימוש - תנסה להזיז את 2 הסטיקים לסלוטים שעד כה לא היו בשימוש (אני מכוון לכך שיכול להיות שאחד הסלוטים שלך תקול)בהצלחה,גבריאל
פורסם 2015 במרץ 2610 שנים מחבר בעבר זוהה כולו...היה לי ציון 7.3. עכשיו מזהה רק 2 אז זה ציון 5.9.ניסינו לחבר את הזכרון לסלוטים האחרים וזה לא מתחבר כמו שצריך...הרצתי בדיקה של הזכרונות אצל אייבורי ואמרו שהם תקינים לחלוטין.
פורסם 2015 במרץ 2710 שנים מה פירוש "לא מתחבר כמו שצריך" ? מה דגם המחשב הנייד או דגם לוח-האם במחשב נייח ? שימוש ב- MSCONFIG ->
פורסם 2015 במרץ 2710 שנים מחבר תודה רבה לכם!!! הסרטון הזה שהבאת עזר מאוד!!! הכול עובד פיקס!!שבת שלום, חג שמח!אוהב אותכם!
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים מחבר מקפיץ שוב את הנושא-אחריי שה צלחתי עם השיטה הזו פעמיים עכישו זה כבר לא עובד בכלל...אני חייב פתרון. המחשב מנצל רק חצי וזה משפיע עליו משמעותית
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים תפעיל את המערכת בכל פעם עם סטיק אחד מהשניים ובדוק שהמחשב עולה איתו.למה צריך ללכת לאייבורי כדי לבדוק זכרונות - בדוק לבד עם memtest ורצוי להפעיל בדיקה על כל רכיב בנפרד."ניסינו לחבר את הזכרון לסלוטים האחרים וזה לא מתחבר כמו שצריך" משפט לא מובן.ציין מפרט מערכת ובעיקר לצורך העניין - דגם לוח האם במדוייק.
פורסם 2015 באפריל 1610 שנים את דגם לוח האם נתת = ga-p55m-ud2, אבל מה קרה עם שאר הבדיקות ? למה אין תשובות לתוצאות הבדיקות ?
פורסם 2015 באפריל 2810 שנים תפעיל את המערכת בכל פעם עם סטיק אחד מהשניים ובדוק שהמחשב עולה איתו.תשתמש בתוכנת memtest86+ גירסה 4.2 ומעלה.??
פורסם 2015 באפריל 2910 שנים יש לך משהו מוזר שמה, i5-750 הוא מעבד בעל 4 ליבות ולא 3.אז או שיש משהו לא בסדר ב-msconfig או ב-BIOS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.