פורסם 2004 במרץ 2421 שנים כרגע יש לי כבל רגיל (אדום\שחור) שיוצא מן הSB מכניסה אחת (LINE INלמגבר ל CD IN STEREOאני צריך כבל אחר בשביל לקבל 5.1 ?? אני מדבר על DIVX שהם AC3....
פורסם 2004 במרץ 2421 שנים אתה צריך לחבר את הכרטיס אם כניסות אנלוגיות לרסיברשזה אומר שאם יש לך כניסות 6 ערוצים אנלוגים ברסיבר אץה צריך עוד שניי כבלים כמו שיש לך עכשיו. והם מתחברים בדרך הזאת:כבל ראשון הולך מהיציאה של הרמקולים הקדמיים בכרטיס קול אל הכניסה שלהם ברסיברכבל שני אותו דבר כמו הראשון רק שהפעם הוא מתחבר לרמקולים האחוריים ברסיבר ובכרטיס קולוכבל שלישי הול מהיציאה של הכרטיס קול של הסאב והסנטר אל הכניסות שלהם ברסיבר
פורסם 2004 במרץ 2421 שנים מחבר האמתי לא הבנתי כלוםרגע לא מספיק מה שיש לי עכשיו ?כבל RCA שהולך מכניסת ה ליין אין ל רסיבר בחיבור CD IN אדום ושחור ...(LEFT RIGHT)?
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים ההצעה של cooler היא לפי מה שרשום בספר ההדרכה של כרטיס הקול אולם זה לא מתאים למי שמשתמש בעוד דברים דרך הרסיבר.כמו כן הוא צריך ברסיבר כניסות שהם rca ולא לכולם יש סוג כזה.מה שצריך זה כבל שמצד אחד יש לו rca בודד ובצד השני כניסה כאילו למיקרופון ואז זה יתחבר לכניסה הקואקסלית.השאלה איפה משיגים כזה כבל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.