פורסם 2015 במרץ 1710 שנים ניתן רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש.ברגע שאני מבצע ריסט הוא מראה לי קוד 00 ב DEBUG ואין כלום על המסך.רק בביצוע כיבוי מלא והדלקה מחדש הכל עובד בסדר.תודה לעזורים.
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים קודם כל היה נחמד אם היית מפרט איזו חומרה יש לך מלבד הלוח, ובפרט איזה מעבד.1. קוד 00 כנראה מעיד על כך שתהליך האיתחול כלל לא מתחיל. בדיון שהיה פה לא מזמן עם לוח דומה (ה XPOWER) הופיע קוד 00 לאחר הדלקת המחשב, אבל זה נבע מכך שהביוס כלל לא תמך במעבד והיה צורך בעידכון ביוס. זה לא בדיוק המקרה אצלך, אבל וודא כי הביוס שלך מעודכן.2. נסה לעבור לביוס השני (יש לך כפתור על הלוח) ותראה האם הבעיה מתרחשת גם איתו.3. האם הבעיה מתרחשת גם כאשר אתה משתמש בכפתור האיתחול (reset) שנמצא על הלוח או רק כאשר אתה משתמש בכפתור האיתחול שנמצא על המארז? אם הבעיה לא קיימת כאשר אתה משתמש בכפתור האיתחול הבנוי על לוח האם, אז הבעיה היא כנראה בכפתור האיתחול שבמארז.4. מה קורה כאשר אתה מבצע איתחול תוכנתי ("הפעלה מחדש" ב Windows)?
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים מחבר מעבד 4790Kקירור Deepcool Lucifer לוח אם Z87 Mpower MAXזיכרון 8GB Avexir 1600כרטיס מסך 280X של Sapphireמארז Lancool K62ספק Seasonic G-550אני עכשיו עובד עם הביוס השני הביוס של הלוח אם עודכן בחנות בעת הרכישה, הבעיה עדיין קיימת.הבעיה קיימת באתחול תוכנתי, אני אבדוק היום בערב את האתחול עם הכפתור על הלוח.
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים לאור העובדה שיש לך מעבד מסדרת Haswell Refresh ולוח אם בעל ערכת השבבים Z87, "התחושה" שלי היא שבכל זאת מדובר בבעיית אי-זיהוי של המעבד ע"י הביוס. לכן נסה לעדכן את אחד הביוסים של הלוח ותוודא שאתה מבצע עדכון מסוג BIOS+ME. מדיונים קודם הבנתי שב TMS (אני מניח שמשם קנית, כי רק אצלם הלוח הזה נמכר במחיר מאד משתלם) לא בהכרח יודעים לבצע את עדכון הביוס בצורה טובה (בדיון אחד התברר שהם ביצעו רק עדכון מסוג BIOS ובדיון אחר - הם טענו שהם ביצעו עדכון ביוס אך התגלה שלא כך הדבר). כמו כן נסה לבצע איפוס ביוס (יש לך כפתור בפאנל האחורי, אז תלחץ עליו למשך כמה שניות כאשר המחשב כבוי ומנותק מהמתח) - אולי זה יעזור.כמו כן נסה להעביר את חיבור ה-8 פינים לחיבור ה-8 פינים השני הצמוד אליו (מ JPWR2 ל JPWR3 או הפוך) ותראה אם יש שינוי. אני לא מאמין שזה הגורם לבעיה, אבל אין לך מה להפסיד.אני גם לא מאמין שהבעיה היא בזיכרון או בכרטיס המסך, אך בכדי לשלול אותם כגורמים הייתי מציע לך להריץ +memtest86 לבדיקת הזיכרון וכן לנתק את כרטיס המסך ולהשתמש בליבה הגרפית המובנית במעבד ולראות האם הבעיה חוזרת.אם כלום לא עוזר, הייתי מציע לך לגשת לממש אחריות או לכל הפחות לכתוב ל MSI ולשאול אותם לגבי הבעיה.
פורסם 2015 במרץ 1910 שנים מחבר עדכנתי את הביוס בעזרת תוכנת MSI LIVE UPDATE 6 עכשיו הכל תקין. תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.