עבור לתוכן

ה9800 pro של גיגהבייט

Featured Replies

פורסם

איך הוא??

אני יכול לקחת אותו ב 1800 ואת הספיר ב 1600.

הקירור שלו יותר טוב משל ספיר??

וגם המגהרצים {MHZ} יותר גבוהים??

זה הכרטיס{אל תתיחסו למחיר אני לא קונה משם}!!!:

http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=839&catcode=20

תודה רבה לעוזרים!!! ;)

פורסם

הקירור של הליבה באמת נראה יותר טוב משל ה ATI אבל אין לו קירור לזכרונות...

פורסם
  • מחבר

לספיר יש??

פורסם

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699

לך על הספייר יש לו קירור על הזכרונות למרות שאתה יכול לחחת את הגיגה בייט ולקנות קירור לזכרונות בנפרד אבל אז ההשקעה עולה בקיצור לך על הספייר !!

תגיד לנו מה ההחלטה שלך ! :)

פורסם
  • מחבר

דווקא עכשיו אני רואה את הגיגהבייט ב 1600 בזיגזאג, הבעיה שאני קונה מחבר של אבא שלי ויש לו רק גיגהבייט והוא אמר לי שבהצעה כוללת של המחשב זה יעלה 1800 אבל עכשיו אני רואה אותו ב 1600 אז בטח הוא יוריד לי את המחיר.

אני מעדיף לקנות הכל ממנו ולא לקנות ממקום אחר תכרטיס מסך אז אני יברר עוד אם הוא יוריד מחיר אז נראה לי שאני יקנה ממנו תגיגהבייט אם לא אני ילך על הספיר!!!

פורסם

אני גר מעל החנות הזאת סידי סנטר.. וראסמי אני לא מבין למה הם מוכרים את זה ב 2000 שקל

אני תמיד יורד על המוכר שם שיוריד ת'מחיר

פורסם
  • מחבר

ומה בנוגע למגההרצים יש הבדלים???

פורסם

לא יאין שוב הבדל ה MHZ כל ההבדל הוא יכולת OC...

פורסם

שמע לכרטיס של ספייר אין סינקים על הזכרונות התמונה שהביאו כאן אומנם היא של 9800 פרו של ספייר אבל זה דגם אם כמות גדולה יותר של זיכרון (256 DDR2) שמחיר הדגם הזה הוא כ2400-2500 שקל הכי זול), ל980 פרו "הרגיל" של ספייר אין סינקים על הזכרונות וגם לגיגבייט אין.

אני לא יודע אם לקחת גיגבייט או ספייר אני באותה דילמה כמוך בגלל שהכרטיסים האחרונים של גיגבייט (9700 פרו) מתו יותר מידי (המאוורר שלהם היה בעייתי הוא היה מת הרבה), ואני לא יודע אם הם הפסיקון להרכיב מאוררים דפוקים על כרטיסים שעולים 1500 שקל פלוס לכן פתחתי תרד בנושא, אם הנושא מתריד אותך אתה יכול להכנס ולראות את התגובות.

פורסם
  • מחבר

אחי אתה יכול להביא לי לינק ישיר לתראד שלך??? אני לא מוצא אותו בחיפוש.

תודה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים