פורסם 2015 במרץ 1710 שנים גבה ומהר.1. הכונן שלך מודיע לך שהוא בדרך להיות לא תקין. המילה Caution אמורה הייתה לספק את הרמז הזה, בגלל זה היא בולטת בצהוב.2. אני משער שכונן "הגיבוי" שלך נמצא בשימוש קבוע והוא בעצם בכלל לא כונן גיבוי אלא סתם כונן שאתה שם עליו חומר ומשתמש בו.3. אם אני צודק בסעיף השני, לך תקנה שני הרדיסקים. אחד שיחליף את זה שלך שעומד למות בעתיד הלא רחוק מדי והשני שיישב על המדף בבית ולא יפעל אף פעם חוץ מכשאתה מעתיק אליו מידע לגיבוי.
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים ^+1אחרי שאתה מגבה את הגיבוי תריץ את תוכנת הבדיקה seatools של סיגייט ותבצע את הבדיקה long generic ,אם התוכנה תקפיץ הודעת שגיאה זה אומר שהכונן תקול וכדאי לממש אחריות במידה והיא קיימת .
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים מחבר הוא גיבוי נטו משומש לעיתים רחוקות רק להעביר אליו קבצים או לצפייה בקבצים שעליוואני יודע קצת אנגלית אבל יש לי כונן נוסף שמופיע עליו Caution והוא כבר יותר משנה עובד חלקאני שומר עליו דברים שלא קריטים לי אז אין בעיה (על הכונן הנוסף לא זה שמלחיץ אותי עכשיו)
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים מחבר עשיתי גם לכונן השני שכבר שנה מתריע בקריסטל וגם הוא עבר את הLONG ובינתיים שנה הוא עובד לי בסדר..אני כבר לא יודע אם לסמוך על התוכנות האלה או לא :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.