עבור לתוכן

בעיה בהתקנת WIN 7 על כונן SSD

Featured Replies

פורסם

יש לי כונן SSD בנפח 246G של חברת INTEL מסדרת 520.

אני מנסה להתקין עליו WIN 7 HOME PREMIUM (כמובן מדיסק מקורי) וכאשר הוא מגיע לשלב "השלמת התקנה" הוא עושה הפעלה מחדש של המחשב, מגיע כביכול למסך השלמת ההתקנה ואז מקפיץ לי את הודעת השגיאה הבאה :

5504910923803.jpg

55048e1b7757a.jpg

55048e1b7757a.jpg

כמובן שהוא עבר פירמוט לפני נסיונות ההתקנה.

ניסיתי לפרמט אותו בכמה דרכים שונות: דרך אתחול הכונן בכלי ווינדוס של "מנהל המחיצות".

דרך לחצן ימני על הכונן במחשב שלי ואתחול (בטלתי את האתחול המהיר!).

ודרך אתחול בזמן ההתקנה.

כל פעם ניסיתי להתקין וכל פעם זה נתן לי את אותה השגיאה שבתמונה..

יש לציין שהכונן מופיע במחשב ואפשר להשתמש בו ככונן להגדלת נפח לכל דבר - עושה רושם שהכונן תקין לחלוטין. הבעיה היא שאני גם מתקין דרך דיסק מקורי ככה שאין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה..

*הבנתי שיש אפשרות להשתמש בכונני SSD על ממשק

AHCI על פני IDE. כרגע ההגדרה שלי היא על IDE ..

לשנות? ומה ההבדל בינהם? וזה משנה לכל הSATA או רק ל SATA של SSD?

תודה רבה על העזרה :)

נערך על-ידי Ziv8989

פורסם

היי הבעיה יכולה להיות עקב שימוש במקלדת ועכבר אלחוטי (עקב דרייברים חסרים) עם אתה משתמש במקלדת ועכבר אלחוטי החלף אותם לאחרים (חוטי כמובן), לגבי הכונן תגדיר אותו על AHCI יש הבדל ביצועים די גדול בין AHCI ל IDE עם כונן SSD

נערך על-ידי noam1979

פורסם
  • מחבר
היי הבעיה יכולה להיות עקב שימוש במקלדת ועכבר אלחוטי (עקב דרייברים חסרים) עם אתה משתמש במקלדת ועכבר אלחוטי החלף אותם לאחרים (חוטי כמובן), לגבי הכונן תגדיר אותו על AHCI יש הבדל ביצועים די גדול בין AHCI ל IDE עם כונן SSD

אוקי תודה

ועוד שאלה

כאשר אני מעביר את ההגדרה לAHCI זה מעביר לי את כל הSATA לAHCI או שאני יכול לבחור להעביר רק את הSATA שאליה מחובר הכונן?

כי הבנתי שמערכות הפעלה חלונות בעיקרון עובדות רק עם IDE...

פורסם

Ahci מוגדר לכל הסאטא וטוב שכך!

נערך על-ידי Ivan

פורסם
  • מחבר
Ahci מוגדר לכל הסאטא וטוב שכך!

מה ההבדל בין ahci לבין ide? ויש לי שני מקומות שבהם יש לי אפשרות שינוי של זה. לשנות בשניהם? בינתיים שיניתי איפה שלפי מה שאני מבין זה משנה ביציאות סטה. בשני אין לי מושג למה הוא שייך ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים