עבור לתוכן

comand and conquer ultimate collection המשחקים לא עובדים

Featured Replies

פורסם

רכשתי את המשחקים דרך origin, ואף משחק מהחבילה לא עובד.. אני לוחץ על אחד המשחקים ולא קורה כלום.. לא מבין למה. ניסיתי למחוק ולהפעיל מחדש ולא קורה כלוםattachment.php?attachmentid=8301&stc=1

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני לוחץ על החלון ואל מגיב

פורסם
  • מחבר

איו לי מושג אחי.. אשמח שתסביר למה אתה מתכוון

פורסם

בקישור בהודעה הקודמת שלי יש הסבר מפורט עם תמונות איפה לראות את הלוג שגיאות. תמצא את השגיאה עבור המשחק שלך ותראה מה כתוב שם

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

פורסם

זה לא הערך של המשחק.

תחפש ערכי שגיאה איפה שכתוב ב source: application

הכי טוב שתנסה להפעיל את המשחק ומיד כשהוא קורס תחזור ל event viewer ותרענן את התצוגה (f5). הערכים החדשים שנוספו הם כנראה קשורים למשחק

פורסם

זאת לא הבעיה שלך

גם לי היה מה שאתר מתאר אם אותו משחק בדיוק אתה פשוט צריך ללכת למקום של ההתקנה של המשחק ללחוץ עליו קליק ימני ולבחור שהוא יעלה ב windos xp sp3 לי זה עובד אחלה עם זה

תתחשב במשחקים האלה בגלל שג׳נרלס שאתה מנסה להפעיל יצא עוד ב-2003 והם צריכים התאמות לגירסאות החדשות של וינדוס

פורסם
  • מחבר

אכן המערכת שלי 8.1, ולא חשבתי שתהיה בעיה.. איך בדיוק מפעילים את זה בהתקנה?

ומה המשחקים החדשים שם, אחרי ra3?

פורסם

זה לא בהתקנה.

תמצא את התיקיה של המשחק, תלחץ קליק ימני על הקובץ הפעלה (exe) ותבחר מאפיינים.

תעבור ללשונית תאימות ותבחר מצב תאימות windows xp

פורסם

אני זוכר שהיתה לי בעיה להפעיל את C&C GENERALS אחרי התקנה ראשונית בוינדוס 7 ומעלה.

הפיתרון אצלי היה לשנות רזולוציה בהגדרות הINI או משהו, ואז זה הסתדר.

קצת longshot וכנראה לא קשור בכלל לבעיית פותח הדיון אבל שווה איזכור.

פורסם
  • מחבר

לצערי אני לא רואה אפשרות להתקין את המשחק בהגדרות מערכת ישנות

וניסיתי עכשיו דרך הקובץ בתקייה, מצאתי לשונית של בעיית תאימות, העברתי לxp וזה עדיין לא הפעיל...

פורסם

לא "מתקינים את המשחק עם הגדרות מערכת ישנות" אלא מפעילים מצב תאימות לקובץ ההרצה של המשחק. אם זה לא עובד מנסים משהו אחר.

תנסה קליק ימני על המשחק באוריגין -> game properties ותסמן disable origin in game ותאשר. ב- PCGW מציינים שזה אמור לפתור את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים