פורסם 2015 במרץ 1410 שנים רכשתי את המשחקים דרך origin, ואף משחק מהחבילה לא עובד.. אני לוחץ על אחד המשחקים ולא קורה כלום.. לא מבין למה. ניסיתי למחוק ולהפעיל מחדש ולא קורה כלום - - - תגובה אוחדה: - - - אני לוחץ על החלון ואל מגיב
פורסם 2015 במרץ 1410 שנים בקישור בהודעה הקודמת שלי יש הסבר מפורט עם תמונות איפה לראות את הלוג שגיאות. תמצא את השגיאה עבור המשחק שלך ותראה מה כתוב שם
פורסם 2015 במרץ 1510 שנים זה לא הערך של המשחק.תחפש ערכי שגיאה איפה שכתוב ב source: applicationהכי טוב שתנסה להפעיל את המשחק ומיד כשהוא קורס תחזור ל event viewer ותרענן את התצוגה (f5). הערכים החדשים שנוספו הם כנראה קשורים למשחק
פורסם 2015 במרץ 1510 שנים זאת לא הבעיה שלךגם לי היה מה שאתר מתאר אם אותו משחק בדיוק אתה פשוט צריך ללכת למקום של ההתקנה של המשחק ללחוץ עליו קליק ימני ולבחור שהוא יעלה ב windos xp sp3 לי זה עובד אחלה עם זה תתחשב במשחקים האלה בגלל שג׳נרלס שאתה מנסה להפעיל יצא עוד ב-2003 והם צריכים התאמות לגירסאות החדשות של וינדוס
פורסם 2015 במרץ 1510 שנים מחבר אכן המערכת שלי 8.1, ולא חשבתי שתהיה בעיה.. איך בדיוק מפעילים את זה בהתקנה?- - - תגובה אוחדה: - - -ומה המשחקים החדשים שם, אחרי ra3?
פורסם 2015 במרץ 1510 שנים זה לא בהתקנה.תמצא את התיקיה של המשחק, תלחץ קליק ימני על הקובץ הפעלה (exe) ותבחר מאפיינים.תעבור ללשונית תאימות ותבחר מצב תאימות windows xp
פורסם 2015 במרץ 1510 שנים אני זוכר שהיתה לי בעיה להפעיל את C&C GENERALS אחרי התקנה ראשונית בוינדוס 7 ומעלה.הפיתרון אצלי היה לשנות רזולוציה בהגדרות הINI או משהו, ואז זה הסתדר.קצת longshot וכנראה לא קשור בכלל לבעיית פותח הדיון אבל שווה איזכור.
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים מחבר לצערי אני לא רואה אפשרות להתקין את המשחק בהגדרות מערכת ישנות- - - תגובה אוחדה: - - -וניסיתי עכשיו דרך הקובץ בתקייה, מצאתי לשונית של בעיית תאימות, העברתי לxp וזה עדיין לא הפעיל...
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים לא "מתקינים את המשחק עם הגדרות מערכת ישנות" אלא מפעילים מצב תאימות לקובץ ההרצה של המשחק. אם זה לא עובד מנסים משהו אחר.תנסה קליק ימני על המשחק באוריגין -> game properties ותסמן disable origin in game ותאשר. ב- PCGW מציינים שזה אמור לפתור את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.