עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך חדש למחשב קיים

Featured Replies

פורסם

שלום,

כרטיס המסך במחשב שלי התקלקל, ואני מחפש אחד חדש.

המפרט של המחשב:

לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3

מעבד: intel i5 750 2.66Ghz

זיכרון: 4GB

ספק כוח: 550W

כרטיס מסך (שהתקלקל): gainward NVIDIA GTX260 896MB

אני מחפש כרטיס מסך חדש, בטווח מחירים של 300-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם חייבים),

שיהיה טוב ויעשה עבודה כמו הקודם או יותר, במגבלות של החומרה הקיימת (כלומר, אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך מפלצתי, שבסוף אני לא אנצל אותו כי המעבד / זיכרון לא יספיקו לי).

פעם הייתי משחק הרבה משחקים כבדים יחסית (ולכן המפרט הזה, שהיה טוב יחסית לזמן שקניתי את המחשב),

אבל בזמן האחרון אני לא ממש משחק משחקים כבדים, אז חבל לי להשקיע במחשב חדש לגמרי.

תודה! :)

פורסם

מה הדגם המדוייק של הספק שלך ??

בטווח מחירים הזה קשה למצוא כרטיס חזק במיוחד אלא אם כן לא מפריע לך לרכוש כרטיס חזק משומש, לפעמים אפילו עם אחריות באזור 500 - 600 ש"ח.

אם הספק שלך הוא לא איזה זבל סיני גנרי אז לדעתי הכרטיס החדש הכי משתלם שאתה יכול לרכוש שמתאים גם למשחקים הוא זה: http://www.tms.co.il/product/12194

יש להם גם את הכרטיס הבא שהוא זול יותר וגם לא רע: http://www.tms.co.il/product/11254

פורסם
  • מחבר

הספק כוח זה chieftec aps-550s.

אני מעדיף לא לקנות משומש כי לך תדע אצל מי זה היה וכמה הוא דפוק, מעדיף חדש גם אם זה עולה יותר.

לגבי ההמלצות- תודה רבה, אבדוק את זה (הראשון באמת חורג מהתקציב, אבל השני נראה מעולה)

פורסם

תוודא שלספק שלך יש את החיבורים הדרושים לכרטיס מסך, יש לי גם את הספק הזה ואני לא בטוח אם הוא מכיל את החיבורים או אם הוא חזק מספיק לכרטיס.

פורסם

לדעתי קח 7950 מTMS.

בנוגע לחיבורים, הכל פתיר בעזרת מחברים ומתאמים אז שלא ידאיג אותך . .

פורסם
  • מחבר

אני דיי בטוח שיש לו חיבורים, הרי היה לי כרטיס מסך עד עכשיו שהיה מחובר לספק כוח..

פורסם

כן אבל תהיה בטוח שכרטיס שכזה דורש חיבורים שונים כדי להגיע להספק הנדרש ..

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז איך אני יכול לבדוק אם יש לי את החיבורים הדרושים בספק כוח?

כי אם אין אז אני אצטרך לקנות גם כבלים / מתאמים כמו שאמרת (שזו לא בעיה), אבל אני מקווה שזה אפשרי כי להחליף גם ספק זה לא ממש בתקציב שלי..

פורסם

במידה והספק מספיק אז לא צריכה להיות בעיה לארגן את החיבורים הדרושים עם כמה מפצלים ומתאמים (למרות שזה לא הדבר הכי מומלץ בעולם)

אני באופן אישי ראיתי שאני מסתבך עם העלויות של החיבורים אז פשוט שילמתי 50שח התקנה למעבדה באייבורי והם חיברו את הכרטיס כשרק החיבורים והמתאמים היו עולים לי יותר :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים