פורסם 2015 במרץ 1110 שנים אהלן,אז ככה,באמצע הלילה המחשב עשה עדכון אוטומטי וריסט את עצמו (שכחתי לבטל עדכון אוטומטי).כשאני מנסה לגשת לאחד הכוננים הווינדוס אומר שאני חייב לפרמט את הכונן..חיפשתי קצת באינטרנט וכתוב שלרוב chkdsk יעזור במקרה.העניין הוא שסוג הכונן הפך להיות RAW ולא NTFS, ככה שאני לא יכול..יש איזו דרך לחלץ את הקבצים כמו שצריך (או לשנות את הסוג ללא איבוד נתונים)?בתודה מראש... נערך 2015 במרץ 1110 שנים על-ידי Orohev
פורסם 2015 במרץ 1110 שנים אין קשר בין chkdsk לבעיה שלך. chkdsk בודק תקינות של מערכת קבצים NTFS. זה גם לא קשור בשום צורה ל CRC.תפעיל Testdisk ותבדוק את המצב.
פורסם 2015 במרץ 1110 שנים מחבר בגדול זו השגיאה שאני מקבל כשאני מנסה לגשת לכונן (CRC)...testdisk זו תוכנה, כן?היא רק בודקת או שהיא יכולה גם לתקן את המצב?
פורסם 2015 במרץ 1110 שנים אם אתה מסמן טקסט בדפדפן ולוחץ על קליק ימין, יש לך אפשרות לחפש את הטקסט המסומן במנוע חיפוש. שימושי מאוד.אפשרות נוספת היא בעיית תקשורת פיסית עם ההתקן.
פורסם 2015 במרץ 1110 שנים אני רואה לנכון לסייג את הדברים - בגדול כל פעולה שתבצע על הדיסק בפוטנציה יכולה לגרום יותר נזק מאשר תועלתאם המידע באמת חשוב לך - אין לך גיבוי - ויש לך הכסף לפנו לחברה להצלת נתונים - לך על זה.אם לא - תנסה כל מיני כלים - רק תהיה מודע להשלכות הפוטנציאליותלעיתים גם לחבר את הדיסק כמשני במחשב אחר יסייע לך להוציא את המידע אשר בתוכו.
פורסם 2015 במרץ 1110 שנים מחבר multicore - יש איזו אפשרות להסבר מה לעשות שם? נראה שדי איבדתי את עצמי בתוכנה הזאת.Gabriel - אני אשמח להמלצות על כלים...http://i61.tinypic.com/1jq5cl.pngאגב, לאחר שאני אחליט לפרמט, כדאי לי להפטר מהHDD הזה ולא להסתמך עליו יותר מדי? נערך 2015 במרץ 1110 שנים על-ידי Orohev
פורסם 2015 במרץ 1110 שנים יש לך מדריך של צעד אחר צעד באתר שלהם.אסור לסמוך על שום דיסק קשיח. צריך תמיד להחזיק גיבוי שלא תלוי במקור. נערך 2015 במרץ 1110 שנים על-ידי multicore
פורסם 2015 במרץ 1110 שנים זאת שגיאה בין הקשיח לקונטרולר על לוח האם.בדרך כלל בגלל הכבל שבינהם.תחליף את הכבל בשלב ראשון.
פורסם 2015 במרץ 1110 שנים מחבר הכוונה לכבל SATA?דרך תוכנות שחזור למיניהם (וגם הtestdisk שהמליצו) נראה שכן יש גישה כלשהי.
פורסם 2015 במרץ 1110 שנים מחבר יש כמה תוכנות שניסיתי שדורשות קנייה ורואות את הקבצים שיש לי שם בחלקים (כל תוכנה מראה כמה מהקבצים, יש כאלה שיותר וכאלה שפחות...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.