עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היי יש לי מחשב עם מעבד טיפה ישן השאלה שלי אם כדאי לי לשדרג

כרטיס מסך אם יהיה שיפור משמעותי בביצועים כי כרגע אני לא מעוניין לקנות מחשב חדש עד שהddr4

ירד במחיר ואז זה ישתלם לי בכל מקרה זה המפרט תגידו לי אם כדאי לי לשדרג

quad2core 9550 12 mega chach

6 gb ram 800hz

hd7850 2gb ram ddr2

mother board p5q asus

זהו זה העיקר של המחשב תמליצו לי בבקשה

פורסם

לא אמרת למה אתה רוצה לשדרג. איזה משחקים לא רצים טוב על הכרטיס הנוכחי?

פורסם

נראה שהמחשב שלך לא כזה רע כמו שאתה מציג אותו.

תציין מה הצורכים ואיזה ספק יש לך כדי שנוכל לעזור לך להתאים כרטיס חדש במידת הצורך.

בכל אופן כל כרטיס חדש שתקנה עכשיו יוכל לשמש אותך גם במחשב החדש כך שאתה יכול להסיר דאגה מלבך בנושא זה .

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להריץ את the witcher 3:בצורה חלקה לפחות על high שיחקתי בasassin creed rogu על high עבד לי על fps נמוך מאוד לגבי הספק יש לי corsair 550

פורסם

כשיצא המשחק נבדוק את המצב ככה אי אפשר לדעת מה .

פורסם
  • מחבר

תאכלס יותר מהכל חשוב לי להריץ על גרפיקה גבוהה את.המשחק tw3 אחרת אני אשדרג את כל המערכת אם יש צורך אני מעריץ של המשחק

פורסם

לפי איך שזה נראה מכאן יש מקום לשיפור כדי להגיע להגדרות מקסימליות בTW3.

אך כדי לא לטעות ולפספס פרט כדאי ועדיף להמתין.

אם בכל זאת אתה מעוניין להתבסס בהסתמך על המידע הזמין בזמן נתון, תודיע על כך בצירוף דגם הספק ששכחת על מנת שנוכל לעזור.

פורסם
  • מחבר
לפי איך שזה נראה מכאן יש מקום לשיפור כדי להגיע להגדרות מקסימליות בTW3.

אך כדי לא לטעות ולפספס פרט כדאי ועדיף להמתין.

אם בכל זאת אתה מעוניין להתבסס בהסתמך על המידע הזמין בזמן נתון, תודיע על כך בצירוף דגם הספק ששכחת על מנת שנוכל לעזור.

אחי רשמתי למעלה corsair 500 w לא חייב על הגדרות מקסימליות אפשר על high אני מאמין שזה יספק אותי

פורסם

אהה אוקיי.

לערכתי אתה עכשיו באזור המדיום ללא פילטרים .

אם תרצה להתרומם למעלה אתה צריך להחליף את כל המערכת (על סמך הדרישות המומלצות שפורסמו עד כה).

השאלה היא מה התקציב לטובת השדרוג הזה וכל נדע בערך היכן אתה נופל על הסקאלה של ההגדרות ואיזו חומרה לבחור .

פורסם
  • מחבר

אם זה רק כרטיס מסך באיזור ה1500 שקל אם זה כל המערכת מאמין באיזור ה3 אתה מתכון מדיום בלי לשדרג? לגבי הספק זה 550 לא 500 קבל תיקון

נערך על-ידי avishai220

פורסם

550 זה מצוין זה אומר אופציות נוספות.

לדעתי אם כל הפילטרים כבויים ומדברים רק על טקסטורות אני נוטה להאמין שתקבל מדיום מינוס.

בנוגע לאופן השדרוג זה תלוי מאוד בתקציב. אתה מציב פה למעשה 1500 לטובת כרטיס ועוד 1500 לטובת השאר (או שאתה מציע\שואל לגביי שדרוג כרטיס בלבד?)

אז לדעתי הכרטיס כמובן שישדרג אותך פה אבל נראה שתקבל כאן צוואר בקבוק מהמעבד

מה שאומר שחייב להחליף גם לוח וגם זיכרונות כך שתשקול טוב טוב אם אתה רוצה להשקיע כאן או כבר להביא מחשב אחר וזהו .

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שחבר ימכור לי את.הgtx770 ב600 700 שקל ואז נותר.להחליף רק מעבד לוח אם וזיכרונות השקעה פחות מ3000 שקל עכשיו שוב השאלה אם אני משדרג רק כרטיס מסך מריץ על high בלי פילטרים? לדעתך

פורסם

תראה 770 זה אחלה כרטיס ועל פי הפרסומים הנוכחיים הוא הדרישה המומלצת למשחק הזה.

יחד עם זאת, הכרטיס שבדרישה המומלצת כמעט תמיד אינה מספקת ביצועים מספקים כשמדברים על ULTRA.

תוסיף לנתון זה את העובדה שרשימת הדרישות היא אינה סופיות, קיבלת HIGH מינוס.

לכל זה נוסיף את המעבד והזיכרון הגבוליים שלך, שככל הנראה יאלצו אותנו לשכוח מפילטרים לחלוטין ואפילו אולי לרדת עוד קצת בטקסטורות...

לסיכום, אני מעריך ש770 עם המחשב הנוכחי יוליד לך HIGH מינוס ללא פילטרים. כמובן הערכה גסה (בחזקת הימור חלקיי ניחוש) שלי.

בגדול הייתי מתחיל להחליף מעבד לוח וזיכרון אבל בגלל שיש לך 770 בהזדמנות טובה (600שח זה מצוין) אז תלך על זה תראה מה יוצא ומקסימום אחרכך נשדרג תמחשב.

מי יודע אולי ימציאו משהו חדש עד אז ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים