פורסם 2015 במרץ 910 שנים אני מנסה להתקין WINDOWS 7 על מחשב "חדש" - ibm z60mוברגע שנכנסים להתקנה, היא לא מזהה את הדיסק הקשיח ומופיעה ההודעה device drivers were foundומציעה לי לטעון דריברים מתאימים שכמובן לא ניתן למצוא בשום מקום.גם לשנות את המצב של בקר הדיסק קשיח לא ניתן כי אין הגדרה כזו בBIOS. מה אפשר לעשות? נערך 2015 במרץ 910 שנים על-ידי genia
פורסם 2015 במרץ 910 שנים חיפוש בפורום היה עונה לך על השאלה. סביר להניח שאתה מתקין מDOK. נכון? בחלון הראשוני לפני תחילת ההתקנה: פשוט תוציא את הDOK ותחבר לפורט אחר. ואז תמשיך את ההתקנה. עניתי על זה לפני יומיים למישהו אחר ><"
פורסם 2015 במרץ 910 שנים מחבר מתקין דווקא מדיסק, אז לא עוזר כ"כ.וחיפשתי המון.multicore , אכן התקנה עם SP1 בslipstreamאנחש שאני צריך התקנה רגילה בלי הSP1?
פורסם 2015 במרץ 910 שנים לא כתבתי ולא רמזתי על זה בשום מקום.אתה יכול לראות את הדיסק בקשיח מדיסק עם Windows PE?
פורסם 2015 במרץ 1010 שנים בטוח שאי אפשר לבטל AHCI ?נסה בביוסConfig > Serial ATA (SATA) > Set AHCI to Compatibilty
פורסם 2015 במרץ 1010 שנים מחבר Ivan, בCONFIG יש הכל חוץ מ Serial ATA (SATA) בדקתי ואין אבטחה שמופעלת על הHD, ניסתי להכנס לביוס גם עם סיסמת אדמין ולא משתמש(מתברר שפשוט צריך 7 תווים ראשונים מהסיסמה שלך)עדכוןwindows pe מזהה את הדיסק הקשיח ללא שום בעיות. נערך 2015 במרץ 1010 שנים על-ידי genia
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.