עבור לתוכן

ניתוקים בלתי נסבלים מהאינטרנט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ארט: בשני מחשבים יש תוכנת טורנט. רק באחד מהם מורדים קבצים על בסיס יחסית קבוע. ה'תקיעות' קורות גם כשלא מורדים קבצים. אוסיף עוד, שקוראת ה'נפילה', גם הרשת הביתית- היכולת להתחבר בין המחשבים בבית- נופלת.

פורסם
ארט: בשני מחשבים יש תוכנת טורנט. רק באחד מהם מורדים קבצים על בסיס יחסית קבוע. ה'תקיעות' קורות גם כשלא מורדים קבצים. אוסיף עוד, שקוראת ה'נפילה', גם הרשת הביתית- היכולת להתחבר בין המחשבים בבית- נופלת.

אה!

אז זה לא יכול להיות זה.

איזה אידיוט אני.

מה חשבתי לעצמי. :facepalm:

אפשר לסגור את הדיון.

פותח הדיון יודע מה בוודאות "לא גורם" לבעיה אצלו.

ולכן היא אינה יכולה להיות קיימת.

מכיוון שהיא לא קיימת, אי אפשר לפתור אותה.

פורסם

אם נורת ה-DSL מהבהבת זה אומר שנופל הסנכרון מהתשתית.

עכשיו למה זה קורה?

ראוטר דפוק, כבל ADSL דפוק, פילטרים שמחוברים לשקעים של בזק, הקו של בזק שמגיע לבית.

הטורנטים לא יכולים להמשיך לעבוד אם נורת ה-DSL מהבהבת, מה שיכול לקרות שאתה מתחבר באופן אוטומטי לשכן.

עכשיו אם נורת ה-DSL לא מהבהבת ונשארת קבועה, תפסיק את ההורדה של הטורנטים לשבוע ותבדוק אם הניתוקים חוזרים.

אם יש לך ניתוק מה שתעשה, תלחץ CTRL + R תרשום CMD ותרשום בחלון שנפתח ping 8.8.8.8 זו בדיקת תקשורת שיכולה לעזור להבין מה קורה בזמן שדפי אינטרנט לא נפתחים.

תעדכן מה קורה בהמשך.

ניתוק= כל המחשבים בבית ללא יוצא מן הכלל מאבדים את החיבור לאינטרנט. גם הלפטופ שמחובר בוויי פיי. רק ריסטרט לראוטר מחזיר את האינטרנט.

הנורה דולקת בזמן הניתוק. לא אור קבוע וסטטי אלא עם היבהובים מעת לעת. זו אחת הסיבות שהחבר'ה של בזק אומרים שהבעיה אצלי איפה שהוא.

זה קורה בזמנים לא סדירים. יכול להגיע לכ- 10 פעמים ביום. לעיתים כל כמה דקות, וחוזר חלילה.

התחיל לפני מספר חודשים.

ראוטר הוחלף פעמיים.

וכאמור בהודעה המקורית, קבצי טורנט ממשיכים לרדת למרות הניתוק בקצבים יפים.

פורסם
  • מחבר

ארט: בשביל מה התגובה הזו? מה הקטע שלך? גם התגובה הקודמת- סלח לי על ההערה- לא היתה עם יותר מדי טוב טעם. אני אכן לא מבין הרבה וזו בדיוק הסיבה שפניתי. אבל שכל ישר יש לי אני מניח לא פחות מאשר לך.

לגוף העניין: 'ההתנתקויות' נמשכות גם כשלא מורד שום קובץ עם טורנט. זה קרה לי היום פעמיים.

זה אולי מקרי, אבל התופעה מתגברת בשעות אחה"צ/ערב. אולי כי יותר מחשבים הופכים להיות פעילים.

ראוטר: הוחלף כבר פעמיים. פילטר הוחלף לפחות פעם אחת ונבדק על ידי בזק.

BJA: אנסה את מה שאמרת.

נתן84: ניסיתי את ההגדרות. בכל זאת המשיכו ה'נפילות'.

שאלה: האם יכול להיות שיש בעיית הגדרות באחד המחשבים, למשל בלפטופ- והיא שגורמת את הסיפור?

ניסיתי גם את הטכניקה שמפורטת בלינק הבא:

לא עזר.

כו.. אוח..ק

פורסם

כי אתה מתעקש להתעלם מהאפשרות שהעלתי.

שהיא תופעה ידועה ומוכרת.

זה בדיוק החשוד העיקרי.

דבר ראשון מטפלים בזה.

במקום, אתה מתוך חוסר הבנה מחליט שזה לא זה, ומאלץ אותי לפתוח קליניקה לחינוך מחדש.

קיבינמט, תעצור את האוטובוס, תמצא איך מפחיתים את כמות הTCP CONNECTIONS, והHALF OPEN TCP CONNECTIONS, ותקטין אותם למספר נמוך יותר שעדיין מאפשר הורדה בקצב סביר.

אולי זה לא זה, אבל זה לא בגלל שאין לזה קשר.

יש לזה קשר חזק מאוד לתופעה שאתה מתאר.

אולי התופעה היא הצטברות של עומסי תעבורה שונים.

חלקם מקורם בביטטורנט, חלקם במשהו אחר.

אבל כדי לפתור את הבעיה צריך להתחיל להפחית את גורמי העומסים.

ואין מקום יותר טוב מזה להתחיל כרגע.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

ארט מכובדי,

לא יודע מי אתה, מה אתה וכיוצא באלו. אני מוכן להניח שאתה מלך העולם. אף אחד לא התעלם משום דבר: ראה תגובתי להצעתו של מתן, למשל. תגובותי הינן לא יותר מאשר דרך לתת אינפוטים נוספים שאולי יסייעו למי שבאמת רוצה לסייע.

"מאלץ אותי?! "לפתוח קליניקה לחינוך מחדש"?! להוסיף? "קיבינימט", "תעצור את האוטובוס".

ראבאק, תרגיע.

ותעשה טובה, תימנע בטובך מלסייע לי. לא רוצה. גם אם אתה תותח יום הדין ברשתות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים