עבור לתוכן

הקמת מערכת סראוד מרמקולים שונים

Featured Replies

פורסם

בואו נתעלם מהעובדה שיש לי כרטיס קול O/B וכול מה שאני לא יעשה הסאונד שהוא מוציא מעפן (צ'יפ של REALTAK על לוח של GIGABYTE כמו שכתוב במפרט)

ובכול זאת הדבר הזה תומך ב5.1 אז למה לא לנצל את זה עד שאני יקנה כרטיס קול איכותי או יותר נכון את הלוח של אביט NF7-SL עם הsandstorm

ואחרי הפתיחה הבעיה:

יש לי מערכת ביתית של AIWA (לא קולנוע אלא מערכת סטריאו עם CD כמו שיש לכולם) בנתיים אני מחבר אותה למחשב ביציאה הרגילה מה שנותן לי צליל סטיראו רגיל ופשוט

אבל יש לי עוד מערכת של רמקולים במיוחד למחשב - pcworks (של cambridge) שכוללת סאב וופר שאליו מתחברת היציאה מהמחשב ושני לווינים קטנים ואיכותיים (לפי האוזן הלא מוזקלית שלי) שמתחברים אליו

המטרה היא לחבר את המערכת AIWA בתור רמקולים קדמיים את בלווינים בלבד בתור אחוריים ואת הסאב וופר בתור - נו מן הסתם בתור סאב וופר

אחרי עבודת הלחמה קצרה במקום המחיבור של הרמקולים (אני לא יודע איך קוראים לזה - פשוט כבל גלוי של פלוס ומינוס שמתחבר עם קפיץ בסאב) חיברתי ללוינים חיבור RCA סטנדרטי מה שעוד קניתי גם מתאם בין RCA2 ל-PAL3 כלומר חיבור בין שני לווינים לחיבור יחיד למחשב

אבל אחרי שחיברתי אותם למחשב הם בקושי הוציאו צלילים, ממש ממש חלש, אז הבנתי שהסאב וופר הוא גם המגבר (אם הייתי מבין בנושא קודם הייתי יודע את זה לפני ההלחמה :P)

דרך אגב כדי למנוע שאלות מיותרות אז כן הלוח תומך בשינוי יעוד היצאות (אפשר להפוך יציאה של מיקרופון לדוגמא ליציאה של רמקול אחורי וכו')

והשאלות:

- מה אתם אומרים על מה שיצא

- איך אני באמת מצליח להשתמש בכול הציוד שסתם שוכב לי כרגע בלי תועלת

- איפה אני קונה 2 מגברים ממש קטנים וזולים כדי להשתמש בלווינים שלי

תודה מראש למי שיעזור וגם לאלו שקראו את כול המאמר הזה שכתבתי פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים