עבור לתוכן

Y50-70 - 4K , 256SSD - המצלמה למחשב נייד גימינג ותכנות 5500K

Featured Replies

פורסם

שלום ,

ברצוני לרכוש בימים הקרובים מחשב מדגם Y50-70 4K עם SSD מרשת אייבורי באילת (מחיר 5500 ש"ח) ,

לאחר חיפוש ברשת מצאתי הרבה תגובות על הלפטופ , הרבה חלוקים בדעותיהם,

בגלל זה אני רוצה לדעת האם מישהו כאן ניסה את הגרסה של ה 4K עם SSD

הדגם המדוייק :

מחשב נייד "15.6 Lenovo IdeaPad Y50-70 59433108 256GB SSD

לגביי ה SSD הוא מסוג סמסונג PM851 אמנם הוא פחות טוב מה MX100 או EVO 840,

אבל הוא לא כזה רחוק מהם , לכן אני לא חושב ששווה לי לקנות בנפרד SSD ולבצע החלפה לדגם עם ה 1TB 5400rpm.

* מטרות המחשב - משחקים תכנות קצת פוטושופ ועריכת וידאו (משחקים כמו סטארקרפט 2 , דיאבלו 3 , WOW , ופה ושם COD\BATELFILED).

* רזולוציית מסך- כאן אני דיי בהתלבטות , אני לא יודע כמה הבדלים באמת יהיה לי אם אני אשחק על ה 4K מול ה FHD הרי החישובים ב 4K הם פי 4. (בגלל זה אני מחפש מישהו שקנה את הדגם 4K לדעת חוות דעת אמיתית מניסיון. לפי מה שקראתי ברשת וסרטונים ביוטיוב ההבדל בין שני המסכים הוא דיי גדול הדגם של ה FULL HD הוא עם מסך "לא משהו בכלל "

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין .

* משקל רצוי - לא משנה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משנה.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות - יש שם כל מה שאני צריך . USB3 + HDMI.

* Bluetooth - לא משנה.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח -SSD 256 יותר גדול מזה ניהיה כבר מאוד יקר , ואני לא אתפשר על אטיות של 1TB + 8G.

* כונן אופטי - עדיף שלא.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - כרגע לא נכנסתי לזה ...חושב שלא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית - אולי אני ארחיב את האחריות לשלוש - עדיין חושב על זה.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי -לא משנה , פשוט לנובו נתנו את המחשב עם תמחור וחומרה מפלצתית יחסית למחיר.

*** אם יש לכם אלטרנטיבות או דעות אחרות אשמח מאוד לקבל פידבק ,

בדקתי פחות או יותר את כל הדגמים ברשת עד מחיר 5500 (6 זה המקסימום) , והוא נתן את התמורה הטובה ביותר לדעתי ,

(אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שראו במו עיניהם את המחשב מהדגם של ה 4K )

:)

תודה לכל המגיבים ולעוזרים .

נערך על-ידי VIpERo

פורסם

היי

אני קניתי את אותו הדגם עם i5 ומסך full hd במחיר של 3890 ב ksp ואני ממש מרוצה בנוסף קניתי כונן ssd ואני אחליף את הדיסק הנוכחי קניתי לפני יומיים אז אני לא יכול לחוות דעה עד כה.

לפי דעתי אין סיבה לתת יותר כסף על כך. אבל זה שיקולך.

תהנה באילת

פורסם
  • מחבר
היי

אני קניתי את אותו הדגם עם i5 ומסך full hd במחיר של 3890 ב ksp ואני ממש מרוצה בנוסף קניתי כונן ssd ואני אחליף את הדיסק הנוכחי קניתי לפני יומיים אז אני לא יכול לחוות דעה עד כה.

לפי דעתי אין סיבה לתת יותר כסף על כך. אבל זה שיקולך.

תהנה באילת

קנית באילת?

פורסם

יש את המחשב לאח שלי עם מסך FHD. הוא לא איכותי בצורה מיוחדת, נכון. זה מסך TN. אבל אני כן חושב שיחסית לכזה... הוא סביר למדי. נחמד להשתמש בו בסהכ וראיתי מסכים רבים גרועים הרבה יותר. לא הייתי פוסל את המחשב בגלל זה. האם היה "צודק" יותר לקבל מסך IPS במחיר הזה? לא יודע. אולי. אבל המציאות היא, כפי שאמרת, שזהו מחשב הגיימרים הראוי היחיד שנמכר בישראל עם יחס value for money סביר.

לא הייתי לוקח מסך 4K. קודם כל, בגודל מסך כזה זה יהיה בלתי נסבל להשתמש בו. תצטרך להתחיל לעשות scaling וזה לא להיט. שנית, זה סתם יטחן אותך במשחקים וגם ככה הכרטיס מסך שם לא עד כדי כך חזק.

לגבי חלופות - אני לא הצלחתי למצוא סבירות בארץ. סה"כ ממה שהתרשמתי אצל אחי המחשב מאוד מאוד נחמד ובנוי היטב. לא השתמשתי בו יותר מדי באופן שוטף והוא לא הריץ עליו יותר מדי משחקים עד כה... (העיקר קנה מחשב לגיימרים)

פורסם
  • מחבר

לא הייתי לוקח מסך 4K. קודם כל, בגודל מסך כזה זה יהיה בלתי נסבל להשתמש בו. תצטרך להתחיל לעשות scaling וזה לא להיט. שנית, זה סתם יטחן אותך במשחקים וגם ככה הכרטיס מסך שם לא עד כדי כך חזק.

...

ואם אני אשתמש רק ב 1080P אבל עדיין אקנה את ה 4K מה אתה אומר ?

הבנתי שהמסך של ה 4K דווקא מאוד איכותי

כאן יש סקירה לעומק:

http://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-Y50-70-59424712-Notebook-Review-Update.124754.0.html

1080P - FHD

.csm_CAM00369_fe293360d5.jpg

4K - UHD

csm_outdoor_17228ba01e.jpg

פורסם

כן קניתי באילת בסניף ksp רק תברר ביום של הקניה האם יש במלאי

פורסם

גם ב-4K לא להיט, נעול מבחינת תדר 48Hz וגם מבחינת צבעים יש בעיית גוון איתו. היה פה משתמש שהחזיר את המחשב שקנה ב-6,000~ ש"ח (דגם זהה למה שאתה מדבר עליו) בגלל המסך שלא היה איכותי לטעמו. (תעשה חיפוש בפורום)

בין השאר הוא מתחמם.

פורסם
  • מחבר

לדעתי שווה לי לחכות לחדש עם מסך ips וכרטיס 960m מקווה שיהיה בארץ לפני פסח...

השאלה רק מה יהיה הבדלי המחירים ,

לפי מה שרשום ברוב הפורומים כל הסדרה תשתווה למחירי Y50 שיש היום והישנים ירדו קצת ,

השאלה כמה זה נכון... :\

לך תדע ...

מקווה לא להתבאס בסוף שיהיו בארץ עוד שבועיים שלוש ארבע... ויתנו להם תגי מחיר גבוהים . :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים