עבור לתוכן

רוצה להוסיף עוד 7950 לאחד קיים.

Featured Replies

פורסם

ה290X הוא כרטיס מסך נהדר (חוץ מהקטע של צריכת החשמל ופליטת החום שאותי אישית לא מעניינים כלל אבל יש אנשים שזה מרתיע אותם..)

בנוסף הוא מנצל כמו שצריך את כל 4GB הזיכרון שלו..

תוכל להתרשם מהbenchmarks שהביצועים ביניהם סה"כ די זהים וההבדלים הם לכאן ולכאן .

https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_970_Gaming/18.html

• תגובות 30
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה בנצ'מרק על משחק אחד של מטרו ולא נראה לי משקף את המציאות

כדאי לבדוק מספר משחקים

פורסם

יש שם מספר משחקים, חשבת אולי לעבור דף בreview?

פורסם

אם משווים FPS ים במשחקים אז זו שיטה קצת יעילה יותר לשיקוף המציאות:

נדמה שההפרש לא מרקיע שחקים אך מניסיוני עתיר השנים, בהשוואה לאדומים, כרטיס ירוק מחזיק טוב יותר במרץ הדמים של מבחן הזמן.

להערכתי הפער הלא משמעותי הזה רק ילך ויגדל בכל שנה ואני לא מחשב את העובדה שיש משחקים שפשוט לא עובדים טוב על AMD.

פורסם

אז תסביר לי איך זה שה7950 וה7970 שורדים כל כך טוב בשוק כבר שלוש שנים? אני עם 7970 שהוא כרטיס עדכני וחזק.

פורסם

גם אני עם 7970 ולא רואה את עצמי משדרג בזמן הקרוב (או הרחוק)...

פורסם

אין ספק שאתם צודקים אבל לא נשכח את תג המחיר הגבוה שהיה לכרטיסים האילו לפני 3 שנים . ..

פורסם

אני מחזיק היום ב-7950 ועד כה מרוצה. אפשר לסחוט מהכרטיס הזה לא מעט ביצועים ע"י OC, תנסה. הוא אוברקלוקר נהדר.

פורסם

נכון שכשה7970 יצא הוא היה יקר, אבל המחיר היה בהתאם לכך שהוא היה ספינת דגל והכרטיס החד ליבתי החזק ביותר לאותה תקופה, וזה שהוא עדיין רלוונטי (בלשון המעטה) מצדיק את המחיר של אז :).

פורסם
יש שם מספר משחקים, חשבת אולי לעבור דף בreview?

צודק לא שמתי לב

כרטיסים מסדרת 97XX מאוד מוצלחים ועמדו במבחן הזמן ונמכרים היום במחירים מעולים

פורסם

מה שאני רומז זה שאת ה3 שנים שלו הוא כבר נתן. ..

פורסם
  • מחבר
אז תסביר לי איך זה שה7950 וה7970 שורדים כל כך טוב בשוק כבר שלוש שנים? אני עם 7970 שהוא כרטיס עדכני וחזק.

היי דובי, אני בדיוק כמוך. ה- 7950 שלי מחזיק יפה מאוד, אני די מבסוט ממנו אם לא יותר מזה .

העניין ברכישת עוד 7950 היא למטרת משחק שלי (אני אוהב לשחק עם חומרה ולבחון אותה ) מן הסתם שאני אקבל יותר ביצועים במשחקים.

7950 הוא כרטיס מעולה בכלום כסף ! הוא עד היום נותן בראש במשחקים !

אני מחזיק היום ב-7950 ועד כה מרוצה. אפשר לסחוט מהכרטיס הזה לא מעט ביצועים ע"י OC, תנסה. הוא אוברקלוקר נהדר.

לא צריך את זה אפילו, הכרטיס עובד נהדר .

פורסם

תמיד יהיו כרטיסים סופר משתלמים, זה לא אומר שצריך לקנות אותם.

זה לא שהמחיר שלהם יעלה ששווה להשקיע או משהו, זה כולה כרטיס מסך. אם יש לך כסף שאתה רוצה להוציא אז תקנה ציוד היקפי או צא לבלות :)

פורסם
  • מחבר

ידוע לי שניתן לעשות X-FIRE של 7950 ו- 280X

המחיר של 280X הוא לפחות כמו של ה- 7950 אם לא זול יותר (בחלק מן המקרים )

איזה חיסרון יש בלעשות קרוספייר של 7950 ו- 280X אל מול 2X7950 ?

זה נכון לעשות את זה ? והאם יש הבדל בביצועים בין 2 7950 ל- שילוב של 7950 ו- 280X ?

חשוב לציין - אם אני הולך על ה- 280X אני קונה אותו ב- 550 ש"ח .(משומש )

פורסם

לא יתן לך שום יתרון על 2 7950.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים