עבור לתוכן

Gta v- מאיפה עדיף לקנות?

Featured Replies

פורסם

האם יש יתרון בלקנות את המשחק מסטים לעומת חנות דיגיטלית אחרת?

קניתי את המשחק ב48 דולר בGMG (קופון) , ואני שוקל האם כדאי לבטל ולהוסיף עוד קצת כסף בשביל לקנות מסטים...

מה אתם אומרים?

פורסם

אני קניתי מסטים.. בכל מקרה בשניהם אתה מקבל גם את הבונוסים.. אז מה ההבדל בשבילך?

פורסם

גם אני קניתי מסטים. זה היה בדיוק כששמעתי שחסמו יוזרים של משחקים שנמכרו דרך אתר צד שלישי כלשהו...

העדפתי לא לקחת סיכון ולקנות מסטים.

פורסם

^

וואט. :o

גם אני קניתי מ-GMG ב-48$

פורסם

^^ אני אוהב לקנות מסטים אבל לא נראה לי שתהיה לכם בעיה עם GMG, הם חנות גדולה עם מוניטין טוב.

סביר להניח שהמספרים שלהם לגיטימיים ושאם תהיה בעיה הם יענו לכם ויתנו פתרון.

לא הייתי דואג מזה.

פורסם

GMG הם ריסלר מורשה של סטים הם לא יעשו בעיות.

אתרי הצד השלישי שהוזכרו זה אתרי cd-keys שהטענות נגדם היו שהמפתחות שנמכרו בכמה מהחנויות האלה היו גנובים.

פורסם

GMG אחלה חנות.

אין סיבה לקנות מסטים במחיר מלא, כשיש הנחות בחנויות אחרות. גם ככה מקבלים מהם את הקוד לסטים ישר אחרי הקנייה.

פורסם
  • מחבר

לפני מה שהבנתי מקבלים את הסריאל לRockstar Games Social Club, לא לסטים. אני טועה?

ואם אני צודק, לא תהיה בעיה לשחק בonline עם שחקני סטים?

פורסם

אכן ל- social club.

ולא תהיה בעיה לשחק עם שחקני סטים, המשחק שם עובד גם דרך social club וסטים משמש רק בתור לאנצ'ר ראשוני. בעקרון יש לך דאבל DRM אם אתה קונה מסטים

פורסם

ככה או ככה אי אפשר לבטל את הזמנת ה-48$ מGMG (בדקתי) בגלל תנאי מכירה מוקדמת שלהם.

פורסם

אין בעיה לקנות מGMG, אפילו רוקסטאר בעצמם מציעים למכירה את המשחק מGMG דרך עמוד ה pre order שלו באתר הרשמי

פורסם
אכן ל- social club.

ולא תהיה בעיה לשחק עם שחקני סטים, המשחק שם עובד גם דרך social club וסטים משמש רק בתור לאנצ'ר ראשוני. בעקרון יש לך דאבל DRM אם אתה קונה מסטים

מזה דאבל drm?

פורסם

שתי תוכנות יהיו פתוחות ברקע לבעלי GTA V בסטים, גם סטים וגם הלאנצ'ר של רוקסטאר.

פורסם

אני גם הזמנתי ב-$48 מ-

GMG. אין שום בעיה איתם.

פורסם

27% הנחה ב- GMG

DI6NVY-RZSYOJ-KODH57

זה קופון חד פעמי אז כל הקודם זוכה (בתוקף עד ה- 23 לחודש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים