עבור לתוכן

שאלה/המלצה לגבי אוזניות לחוץ

Featured Replies

פורסם

היי

קראתי את רוב הת'רדים לגבי אוזניות בפורום (יש הרבה) אבל בכולם האוזניות שהוצעו כטובות נראו גדולות וסורבלות.

יש לי ipod ואני מחפש אוזניות שיהיו יותר איכותיות מהאוזניות שבאו איתו ועדיף שלא יהיו מאותו הסוג (הסוג שנכנס לאוזן, כמו ה mx500), יותר בכיוון של האוזניות ה"רגילות" אלו עם הגשר והפדים.

גבול המחירים הוא בסביבות ה 100 דולר.

אני לא מחפש בס חזק במיוחד, אני לא שומע מטל ורוק כבד בד"כ, אבל רצוי שיהיה מדויק.

תודה

piro

פורסם

לפי מה שאתה אומר, אתה מחפש אוזניות כפתור, שיושבות על האוזן אבל לא גדולות מדי ולא נכנסות.

אני שמעתי שה PX100/200 איכותיות, למרות שבטח יש יותר טובות בטווח של עד 100 דולר.

פורסם

בקיצור אתה רוצה אוזניות "רגילות" כמו שכולם קיבלו פעם עם הווקמנים והדיסקמנים...

סגור- סנהייסר PX200

פתוח- סנהייסר PX100, קוסס פורטא-פרו, קוס ספורטא-פרו.

פורסם

SONY MDR-D66

נע בין 85 ל95 דולר משהו כזה.

כבר כמה שנים בשוק, יש להם רפרטואר מעולה.

אוזניות מצוינות, יעבדו עם כל נגן נייד כי הן רגישות להפליא.

סאונד מצוין, אבל יש אומרים חסר בבס. הבס לא "נותן בראש" כשזה מגיע למוזיקה עתירת בס כמו היפ-הופ או טראנסים/האוסים.

יש מוד קטן שעושים להן - פותחים אותן ושמים טייפ על אחד החורים (זה נורא פשוט, עשיתי את זה מתוך סקרנות ונישארתי עם זה למרות שהיית מרוצה גם מקודם) והופה - הבס יותר מוגדר. המוד לא חובה, יש כאלה שמעדיפים בלי.

פורסם
  • מחבר

אל תתעצבנו, אבל יש לי כמה שאלות:

א. מה הכוונה "אוזניות כפתור"?

ב. מה בדיוק ההבדל בין אוזניות פתוחות לסגורות, מבחינת איכות הצליל והשימוש? (הדבר היחידי שהבנתי הוא שבאוזניות פתוחות הסביבה שומעת אותך ואתה אותה)

ג. אנשים באמת הולכים ברחוב עם האוזניות הגדולות והמרופדות, עם כריות עור גדולות כאלו?

ד. הסיבה שכיוונתי לאוזניות "של ווקמן" היא שחשבתי שאי אפשר להוציא איכות צליל ונוחות מאוזניות שנכנסות לתוך האוזן, זה נכון?

באופןם כללי פשוט תמליצו על האוזניות לרחוב הכי טובות לדעתכם בטווח המחירים בלי קשר לצורה.

תודה

piro

פורסם

א)אוזניות קטנות מאוד אשר מזכירות כפתור בצורתם החיצונית.האוזניות ניכנסות לאוזן החיצונית ונאחזות במיבנה היחודי של האוזן.

ב)ההבדל העיקרי הוא שאוזניות סגורות מיועדות למקומות רועשים (DJ עובד במקום רועש וצריך אוזניות סגורות) לאומת אוזניות פתוחות המיועדות לכיסוי רב האוזן החיצונית והכוונת רב הסאונד לתוכה,למרות שברוב המיקרים כאשר מגבירים את הוויליום לרמות גבוהות יחסית ישנה תופעה של בריחת צליל אשר גורמת אי-נוחות לסובבים אותך.

ג)כן אנוכי הוא אידיוט מספיק לכך,אבל זה רעיון לא טוב בשל הסירבול והמאבק המתמיד אם הקבל הארוך. ישנה חלוקה די ברורה של אוזניות רחוב,אוזניות ביתיות לכל סוג היתרונות שלו יחסית לדרישות המישתמש והיעוד.

ד)לא נכון ואפילו לא צודק ישנן אוזניות מעולות כמוSONY EX-71 איכות מדהימה יחסית לאוזניות כפתור.

אוזניות כפתור אני מציע SONY EX-71

אוזניות קשת סגורות PX200 סנהייזר

אוזניות קשת פתוחות PX100 סנהייזר

למיקי

אני לא מנסה להעליב,אני בעצמי הלכתי חצי שנה אם הKOSS TD61 הענקיות והדי מכוערות אפילו לבצפר וכולם צחקו עד שהם שמאו את האיכות שלהם לאומת האוזניות שבאות אם המחשירים שהם קנו ואז! אז הם התחילו להבין מה זאת איכות!

פורסם

אתה חושב שזה פאדיחות ללכת עם אוזניות גדולות ברחוב? למי אתה מחשבן בדיוק?

ואם כבל ארוך זאת הבעיה, אז כן - זה יכול להציק. אני חושב שחלק מההנאה מהD66 היא שהם באות עם חוט קצר שמתחבר לשלט של המינידיסק. יש גם כבל הארכה למקרה שאתה לא משתמש בשלט. גם בסוני EX71 זה ככה.

אז אם אתה קונה אוזניות שהם עקרונית לשימוש ביתי, בחוץ לא יהיה לך נוח עם כל הכבל הנוסף.

פורסם
  • מחבר

תודה!

עכשיו, אז מי מהשלוש האחרונות עדיפה, באופן מוחלט (הכוונה היא בלי קשר לסוג ולשימושים) על השאר?

פורסם

זה כמו לשאול מה עדיף פאגרו קינג או מיאטה...

אם אתה רוצה משהו כמה שיותר קומפקטי ונוח אז ה71

סגור ובצורה רגילה PX200

פתוח ובצורה רגילה PX100.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק-בערך התגובה שביקשתי לא לקבל, באופן מוחלט מהן האוזניות הטובות ביותר לדעתכם?

במילים אחרות, אם הייתם אני, איזה זוג הייתם קונים?

פורסם

אם אני הייתי אתה, הייתי קצת יותר נחמד לאנשים שעוזרים לי...

אם אני הייתי אתה, הייתי קונה מה שאני מחליט שטוב בשבילי...

אם אני הייתי אתה, הייתי שומע לעצות ומרכיב לעצמי מסכנה מגובשת...

רשמתי לך למה כל זוג טוב, תחליט מה אתה רוצה!

פורסם

אבל אנחנו לא אתה, ואנחנו מעדיפים דברים אחרים ממה שאתה מעדיף.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער אם נשמעתי עצבני או כפוי טובה - זה באמת לא בכוונה.

אני פשוט באופן כללי בנאדם מאוד לא החלטי, אבל אני חושב שאני אקנה את ה sennheiser px200, נראה שיש להן איכות צליל טובה, והן סגורות - שזה ייתרון לשמיעה ברחוב. וגם המחיר סביר מאוד.

תודה על ההמלצות.

פורסם

באותו נושא

אפשר לקבל לינק לחנות גדולה בארה"ב שמוכרת את הSony EX-71?

פורסם

אמזון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים