עבור לתוכן

uTorrent מתקינה כורה מטבעות וירטואליים יחד עם העדכון האחרון שלה

Featured Replies

פורסם

אני זוכר שעוד מישהו הזדהה איתי.

יש לי תוסף ליטויוב תוסף של avast (לא יודע למה), ו ABP שנוטרל בHWZONE

• תגובות 104
  • צפיות 22k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי הרבה אנטי-וירוסים כיום הם בעצמן רושעות.

כולל AVG וMCAFEE וכל מיני.

למה?

כי הם PREDATORS שמנצלים אנשים שלא מבינים, כולל הרבה ילדים.

כמעט כל פעם שאני מגיע לאחיינים שלי הMCAFEE או AVG התקינו את עצמם, פלוס עוד כמה תוכנות מיותרות.

והכל בשיטת הדחיפה האגרסיבית לכל חור אפשרי בכל חלון בכל אישור בכל אתר בכל אפליקציה.

אפילו בעדכונים של עצמן הם מוסיפים תוכנות מיותרות כהתקנות נוספות.

פשוט רושעות מבחינתי.

תוסף ליוטוב של AVAST?

WTF!!!!!!!!!!!

WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

התוסף של הAVAST שאמרת שאתה לא יודע למה יש לך אותו, הצליח להתקין את עצמו איכשהוא, ועכשיו אוסף מידע עליך כמו לאיזה אתרים אתה גולש והרגלי הגלישה שלך.

מדהים איך שהתוכנות האלו מצליחות להתקין את עצמם בלי שאף אחד התכוון להתקין אותם.

הם מתמחים בזה.

פורסם

תאמת, אני לא כל כך זוכר אם הוא התקין את עצמו ורק איפשרתי לו להפוך לזמין או התקנתי במכוון (או ע"י כך שלא ביטלתי סימון V) , עכשיו שאני חושב על זה לא יודע למה נתתי לזה לקרות.

פורסם

אאל"ט 2.2.1 היא הגרסה הנקיה האחרונה.

פורסם

אהה.

אתה מתכוון לכך שמגרסה מסויימת הEXPLOITWARES המצורפות/מובנות לתוכנה צמחו לשיאים חדשים.

אני מתכוון לכך שמגרסה 3 ומעלה התוכנה הייתה שייכת לחברה שקנתה אותה מהקודמת, וצירפה תוכנות זבל אל תוך ההתקנה.

וזה מעבר לכך שגם בקוד הפנימי של התוכנה הם סביר להניח / כמעט בטוח הכניסו כמה פונקציות חדשות לאסיפת נתונים.

כך שהגרסה הנקיה באמת האחרונה שהיתה היא 2.2.1.

אפילו אם אפשר להתקין חלק מהגרסאות שבאו אחריה, ולבטל את ההתקנות הנוספות בתהליך ההתקנה, הרי שלא מומלץ לעשות זאת.

גם כי אתה תומך בתוכנה מזיקה לציבור.

גם כי יש סיכון מסויים שאתה או אחרים תעשו טעות בהסרת הרושעות בהתקנה, ותשכחו לבטל את הבדיקת עדכון לגרסה חדשה שעלולה להוביל לעוד סיבוב של מלחמה בזיהומים.

וגם כי עלולות להיות בתוך תוכנת הבסיס פונקציות לא ראויות שאין לך שום דרך לדעת על קיומם באופן ישיר, אך את כל הסיבות לחשוב שהם שם.

ואני מחמיר ואומר שבגלל כל זה גם גרסת 2.2.1 אינה מומלצת, כי היא מחזקת את המותג UTORRENT ומעודדת התקנות נוספות.

ולו רק ע"י שהיא מופיעה ברשימת התוכנות המוצגות כבשימוש אצל PEERS, ומעלה את אחוז השימוש בה בסטטיסטיקות המפורסמות.

אני בעד לחסל לגמרי את המותג UTORRENT ולקבור אותו תחת הרושעה שהוא הפך להיות.

פורסם

ברוכים השבים.

פורסם

התוסף של AVAST מחליף את הסרטיפיקטים, שזה בדיוק מה שעשתה סופרפיש רק למטרות לגיטימיות \ "לגיטימיות" (תלוי כמה פרנואיד או פסימי אתה...).

חוץ מזה אווסט בסדר גמור.

פורסם
התוסף של הAVAST שאמרת שאתה לא יודע למה יש לך אותו, הצליח להתקין את עצמו איכשהוא, ועכשיו אוסף מידע עליך כמו לאיזה אתרים אתה גולש והרגלי הגלישה שלך.

מדהים איך שהתוכנות האלו מצליחות להתקין את עצמם בלי שאף אחד התכוון להתקין אותם.

הם מתמחים בזה.

אז על איזה אנטי-וירוס חינמי אתה ממליץ?

פורסם

המובנה בחלונות

פורסם

אפילו הפיירוול המובנה בחלונות סבבה.

ממילא כל הפיירוולים מבוססים עליו.

אפשר להוסיף את התוכנה החינמית WINDOWS FIREWALL CONTROL ולקבל אינטרפייס נחמד עם פונקציונליות מורחבת.

היא אפילו מוסיפה BLOCK/ALLOW THIS לCONTEXT MENU.

חיי הפיראט מעולם לא היו כל כך נוחים.

פורסם

אתה רציני? לא אנטי וירוס לא כלום? רק פיירוול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים