עבור לתוכן

the steam universe is expanding

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא ברור לי בכלל מה היתרון של LINK על ה HOME STREAMING שכבר קיים בסטים

אם אני מחבר את המחשב הנייד בסלון לטלויזיה ומתחבר במחשב הראשי לסטים וגם בנייד בסלון

אז אפשר דרך WIFI להריץ משחקים עם החומרה של המחשב הראשי

זה מהשלינק אמור לעשות לא? אז למי שיש כבר מחשב נייד בעצם עושה את זה

הבעיה שאצלי זה לא עובד טוב אני מאשים את ה WIFI הוא כנראה חלש

אבל במידה והיה לי בבית WIFI טוב כנראה שהייתי יכול לשדר הכל 1080

פורסם

אבל אם יש LAN זה אומר שלא צריך ראוטר AC, צריך רק ראוטר טוב עם חיבורי gigabit (לפחות כל עוד יש לך אפשרות לחבר אותו ליד הטלויזיה)

אם אני מחבר את המחשב הנייד בסלון לטלויזיה ומתחבר במחשב הראשי לסטים וגם בנייד בסלון

אז אפשר דרך WIFI להריץ משחקים עם החומרה של המחשב הראשי

זה מהשלינק אמור לעשות לא? אז למי שיש כבר מחשב נייד בעצם עושה את זה

טכנית, כן. הלינק הוא מכשיר מותאם במיוחד לזה ובמחיר נמוך משמעותית מאשר מחשב נייד. כמובן אם יש לך מחשב נייד עם רשת WIFI מהירה או תמיכה ב- gigabit lan אפשר לוותר על הלינק

פורסם

יש משהו שמאפשר את זה למשחקים שאינם בסטים?

פורסם

יש כל מיני תוכנות סטרימינג כולל כאלו למישחקים

פשוט פה מדובר בפיתרון "חבר ושחק"

כמו שאמרו יש גם מוצרים מיתחרים

פה פשוט ב50$ ,זה פיתרון טוב למי שצריך דבר כזה

בעניין מישחקים מחוץ לסטים ,עד כמה שאני זוכר יש אפשרות להדביק לסטים מישחקים שמותקנים על המחשב ולא נקנו או תומכים בסטים

ככה שאני מאמין שזה יפעל

פורסם

אם הבנתי נכון LINK מזרים הכל, אפשר לראות איתו גם את השולחן עבודה ולפתוח מה שרוצים (סרטים או מוזיקה למרות שמוזיקה אפשר בכל מקרה דרך סטים). כמובן שבשביל משחקים צריך גם להעביר בחזרה את הקלט וזה לא בטוח שאפשר במשחקים שלא דרך סטים. יכול להיות שההזרמה עובדת גם על non steam games שמוסיפים לתוכנה, לא ניסיתי את זה.

פורסם

מעניין מה המשמעות של הוספת עוד נעלם למשוואה ומה זה יעשה לזמן התגובה של המשחק מבחינת פינגים.

כי עד עכשיו הקלט היה עובר מהמקלדת שלך ישירות לאינטרנט לשרת המשחק. עכשיו זה יעבור מהמקלדת של "הנייד החלש" על גבי הוויפיי של הבית למחשב החזק ומשם החוצה לאינטרנט לשרת המשחק...

מעניין אם זה באמת יעבוד ככה או שאת הקלט ישלחו ישירות החוצה ואת השאר דרך הרשת הפנימית (אם אפשר לעשות דבר כזה בכלל). וגם אז יצטרכו ליצור איזשהו מנגנון לסינכרון של כל העניין הזה.

פורסם

זה לא יעבוד במשחקים כמו DOTA 2 או CS:GO, בכללי לא מומלץ למשחקי רשת לעשות את זה. לשחקן יחיד מצד שני בהרבה מקרים ההבדל זניח.

פורסם
זה לא יעבוד במשחקים כמו DOTA 2 או CS:GO, בכללי לא מומלץ למשחקי רשת לעשות את זה. לשחקן יחיד מצד שני בהרבה מקרים ההבדל זניח.

מסכים איתך אבל השאלה היא, כמותית, מה ההבדל. כי אם זה נגיד 300 עד 500 מילי שניות תוספת זה כבר משמעותי אפילו לסינגל. תחשוב שאתה לוחץ על כפתור ירייה והוא יורה חצי שניה אחרי. או במשחקי מירוצים, חצי שניה יכולה להיות ההבדל בין לקחת פניה נכון או קיר בתוך פרצוף שלך.

פורסם

נראה לי שזה היה ב techpowerup שבדקו והיה להם INPUT LAG של פחות מ- 50ms ברוב הזמן. בכל מקרה אתה יכול לבדוק בעצמך איך steam in home streaming עובד אצלך, אתה רק צריך 2 מחשבים ש- STEAM מותקן עליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים