עבור לתוכן

מחשב נייח חדש יחסית נדלק ונכבה בלופים, מה יכולה להיות הבעיה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היום בבוקר הדלקתי את ה PC שלי, נכנסתי לchrome וחטפתי blue screen עצבני שכיבה את המחשב שלי. לא הצלחתי לראות מה היה כתוב בblue screen.

מאז, המחשב לא מצליח להידלק. כל פעם שאני מנסה להדליק אותו, הוא פועל למשך 2-3 שניות ואז נכבה, והתהליך הזה חוזר חלילה בלופים.

המחשב בן קצת פחות משנה וחצי.

מה יכולה להיות הבעיה?

המפרט של המחשב הוא (המפרט הורכב באתר):

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪858

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

לוח אם:

Gigabyte GA-H77-DS3H

מארז:

באנדל Core 3000 + FSP RAIDER 450W - בקניית מחשב חדש

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבד

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

פורסם

הייתי מהמר על בעיית התחממות. מצב שהמאוורר שלך הפסיק לפעול והמחשב מכבה את עצמו כהגנה.

יש לך אפשרות לפתוח אותו ולהעיף מבט על המאוורר של המעבד?

פורסם
  • מחבר
הייתי מהמר על בעיית התחממות. מצב שהמאוורר שלך הפסיק לפעול והמחשב מכבה את עצמו כהגנה.

יש לך אפשרות לפתוח אותו ולהעיף מבט על המאוורר של המעבד?

אהלן

כן יצא לי להסתכל מעט, פתחתי את המחשב וכל המאווררים מתפקדים בעת הדלקות המחשב.

- - - תגובה אוחדה: - - -

האמת שקטע מאוד מוזר קרה הרגע.

לאחר מספר נסיונות שבהם הדלקתי את המחשב והוא נכבה מעצמו מיד, באחת הפעמים שניסיתי להדליק את המחשב הוא עלה לחלוטין. לאחר מכן, כשכיביתי את המחשב שוב - הוא סירב לעלות וחזר לעשות לופים כמו מקודם.

אני מניח שזה מרמז על בעיות בחשמל?

פורסם

כשאתה אומר "המחשב לא עלה"

אתה מתכוון שאין תצוגה או שהמחשב לא נדלק נורית הPOWER כבויה, מאווררים לא מסתובבים.

פורסם

ממש אחריות

פורסם
אני מניח שזה מרמז על בעיות בחשמל?

מה שאתה מתאר יכול לנבוע מכל מיני דברים. מה שקצת יכול להדאיג זה ה"לפעמים כן, לפעמים לא".

קודם כל ודא שיש גיבוי לחומר שלך. אחר כך, אם אתה רוצה ויכול, תעשה למחשב ניתוח.

נתק כוננים, כרטיס מסך, USB וכו'. תשאר עם סטיק זיכרון אחד ותתחיל לנסות לשחזר את הלופ.

אם כבר במצב הזה אתה נתקל בבעיה, נסה לשים את הזיכרון בסלוט אחר (או להחליף סטיק אם יש לך יותר מאחד). אם זה לא עוזר, צריך לבדוק את הספק. הכי טוב לקחת מאיזה מחשב בסביבה. כדי להעלות מחשב עם כונן אחד לא צריך יותר מספק שיודעים שהוא עובד.

אם המחשב עלה בלי בעיות כשהוא "ערום" ולא הצלחת לשחזר את הבעיה, תתחיל להוסיף רכיבים ולנסות לשחזר את הלופ שוב. אם הצלחת, תדע מה הרכיב הבעייתי.

זה אמור לספק לך תעסוקה לכמה שעות טובות :-)

פורסם

הייתה לי בול אבל בול אותה בעיה, פניתי לTMS שמהם רכשתי את המחשב, הם תיקנו את הבעיה- החליפו לי את הראם ונכון להיום (שבוע מאז שהמחשב חזר מתיקון) הוא עובד ללא בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים