עבור לתוכן

WIFI איטי דרך נתב אלחוטי

Featured Replies

פורסם

הנתב אלחוטי מחובר באופן קווי לראוטר של בזק , ומפיץ אינטרנט אלחוטי . אני מחובר לנתב הרגיל כלומר זה שמחובר באופן קווי לנתב של בזק.

הבעיה שלי שהמהירות הורדה ממש איטית, למשל גם סרטונים ביוטיוב הוא מנגן אבל לוקח לו ממש הרבה זמן לטעון אותם שבמחשב בעצם זה עולה במהירות גדולה.

אני מחבר מכשיר שנקרא MEEGOPAD לנתב אלחוטי , זה המכשיר שעושה את הטלוויזיה כמו מחשב

אשמח לעזרה תודה.

אגב עשיתי בדיקת מהירות דרך ההמיגו וזה מראה הורדה על 1.43 ןהעלאה 2.90, ויש לי מהירות של 40 מגה בבית

נערך על-ידי ozi123

פורסם

אז רק כדי להבין יש לך

מודם בזק

ראוטר אלחוטי \ ראוטר קווי

*מכשירים מחוברים אלחוטי* \ מחשב אישי מחובר עם כבל

אם זה ככה אז למה?

בד"כ אם אני לא טועה המודם של בזק הוא ראוטר אלחוטי בעצמו ואתה לא צריך שום מכשיר בנוסף אליו. מעבר לזה אם אתה משתמש במודם בלבד במכשיר של בזק וראוטר משלך אתה יכול להתחבר עם כבל לראוטר האלחוטי.

תבהיר קצת כמה מכשירים יש לך שם שנוכל להציע פתרון.

פורסם
  • מחבר

יש לי ראוטר אלחוטי של בזק שהוא גם מודם אוקיי? אליו מחובר עוד נתב אלחוטי כדי להגביר את הקליטה של הWIFI לקומה התחתונה הוא מחובר לראוטר של בזק בצורה קווית. סבבה? אליו מחוברים טלויזיה , מחשב נייד, אייפד וכל מיני טלפונים. לראוטר של בזק מחובר מחשב נייח אחד. כשאני עושה בדיקת מהירות במחשב נייד לראוטר שנמצא בקומה התחתונה, הוא מגיע לסביבות 30 מגה משו כזה... עכשיו הבעיה זה כשהוא מחובר אלחוטית הוא מגרד ת20 משו כזה..אבל כאן לא הבעיה 20 זה עוד סביר.

אצלי הבעיה שאני נמצא בממד לא יודע אם זה קשור כי האות קליטה של הראוטר גבוה ואני משיג כמעט את כל הפסים, יש לי מכשיר meegopad אם אתה מכיר שעושה את הטלויזיה כמו מחשב, עכשיו הבעיה כשאני מריץ בדיקת מהירות במיגו הזה המהירות ממש ממש איטית והוא מחובר גם אלחוטית לראוטר . מקווה שעכשיו מובן

פורסם

חיבור אלחוטי זה עולם שלם של תקלות מוזרות וצריך לנסות מספר פתרונות וודו כדי להבין מה גורם לבעיה.

קודם כל תשכח מלקבל תקשורת אלחוטית תקינה כאשר יש קירות של ממ"ד בינך לבין הראוטר - הקירות של הממ"ד מפריעים לשידור האלחוטי.

בנוגע לחיבור האלחוטי תנסה לשחק עם ההגדרות,

קודם כל יש לך הגדרה של 20MHZ ו40MHZ תנסה לשחק ביניהם.

דבר שני יש לך ערוצים בד"כ אאל"ט זה מ1 עד 11 פשוט תשחק ביניהם ותראה אם השידור משתפר.

תנסה גם לבדוק מצב שבו כל המכשירים מנותקים ורק המכשיר מיגו שלך מחובר לרשת לבד - יכול להיות שעודף של מכשירים יוצר לך עומס על הרשת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אנסה...וזה שמספר הפסים הוא הכי גבוה זה לא אומר שהאות חזק?

ואם אחבר ראוטר בתוך בממד עצמו זה ישתפר? יש לי חיבור רשת קווי בתוך הממד שמגיע לראוטר של בזק, ככה שאנסה לחבר לשם ראוטר נוסף שיפיץ רשת אלחוטית בתוך הממד..

פורסם

תראה זה תלוי אתה משתמש במגבר אז אתה מקבל עוצמה מלאה מהמגבר של הקומה התחתונה אבל עדיין החיבור בין הקומה העליונה למגבר עצמו אני מניח שהוא לא מלא ?

פורסם
  • מחבר

החיבור ביניהם קווי ולא אלחוטי .... לכן אני לא מבין למה זה איטי..

פורסם

תנסה לשחק עם המיקום בבית של המכשירים שמפיצים את הרשת האלחוטית טיפה ימינה או שמאלה ותראה אם יש הבדל.

אצלי למשל היום קרה מקרה מוזר, יש לי מגדיל טווח לרשת האלחוטית שעומד במסדרון בין המטבח לסלון... לפתע שמתי לב שנפלה הרשת האלחוטית וחזרה לאחר מספר שניות....

אחרי שהשתגעתי מסתבר שכל פעם שמישהו פתח את המקפיא במטבח המגדיל טווח פשוט התפגר לכמה רגעים. ברגע שהזזתי אותו מטר לצד הכל עבד חלק באותו רגע.

מטריד אבל קורה.

אגב המיגו הזה שלך נמצא בתוך הממ"ד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים