פורסם 2002 באפריל 123 שנים מי מאיתנו לא שמע לפחות פעם אחת את המשפט: "Western Digital זה הכי טוב" או את המשפט הידוע לשמצה: "קניתי מחשב פנטיום משוכלל" המשפטים האלה גרמו לי לחשוב. האם יכול להיות שגם לנו זה קורה בדברים אחרים? נניח כשקונים מכונת כביסה מיצרן ידוע - למרות שהוא בעצם עשקן... זה ייתכן מאוד! (ותחשבו על זה...)
פורסם 2002 באפריל 123 שנים זה קורה... אמא שלי קנתה מדיח משוחלל שלא מנקה כלום (באותו יום החלפנו אותו ;D)
פורסם 2002 באפריל 123 שנים geforce2 mx200? sdram 256? - הרגשתי הקלה בשבילך!מה אתה כלכך נלהב ?!90% ממחשבי החנות/חנות מותג/מותג/שוק/עיתון/אינטרנט זה ככה...
פורסם 2002 באפריל 123 שנים עזבו, הורים וחבריהם בד"כ במחשבים = פרימאטים חסרי ידע מגלומנייםלמדתי לצערי את המשוואה הזו יותר מדי טוב...
פורסם 2002 באפריל 123 שנים Western Digital זה טוב הדגמים הישנים היו דפקתים אבל עכשיו יש לי את החדש והיה פעם בפורום שהשוואה אם HD tech ואני היתי בין המקומות הגבוהים באמת הWestern Digital היא לא הכי טוב אבל היא מתחרה טוב מעוד בשאר החברות
פורסם 2002 באפריל 123 שנים Western Digital זה טוב הדגמים הישנים היו דפקתים אבל עכשיו יש לי את החדש והיה פעם בפורום שהשוואה אם HD tech ואני היתי בין המקומות הגבוהים באמת הWestern Digital היא לא הכי טוב אבל היא מתחרה טוב מעוד בשאר החברותבכל זאת, שמתים לך הדגמים הישנים, והמון מתו, תוך זמן קצר, קשה "להמר" על הדיסקים שמתו. עדיף ללכת על הדיסקים שהוכיחו את אמינותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.