עבור לתוכן

בעיות שונות באינטרנט

Featured Replies

פורסם

טוב אז נתחיל מכך שאני בתשתית של הוט 100 MB עם ספק בזק בינלאומי. אני גיימר. כל המחשבים מחוברים בכבלים.

לאחר מס' חודשים שהחלפתי ספק מהוטנט לבזק בינלאומי, התחילה לי בעיה הזויה - האינטרנט היה מתנתק כל 3 שעות וכמה דקות. הייתי ממש יכול לתזמן מתי יגיע הניתוק הבא. פניתי לבזק, הם טענו שאני מחובר ללא חייגן והפנו אותי להוט, התשתית. הוט טענו שהם רואים ניתוקים אבל "כרגע הכל בסדר" (מת על התשובה הזאת). לאחר זמן מה שחזרתי אליהם, הם טענו שיתכן וקיימת רטיבות בתשתית של בזק מחוץ לבית, ושלחו טכנאים של בזק שהחליפו מה שהיה צריך להחליף. הבעיה המשיכה כחודש, עד שלפתע נפתרה מעצמה.

מאז, הניתוקים נעלמו, אבל עכשיו יש לי תופעה חדשה - Lag spikes מעצבנים מאוד. אני על 60-70 ms רוב הזמן, ואז מגיעים ספייקים שיכולים להגיע ל3000 ms וצפונה. זה לא קורה רק בשרת של המשחק, אלא גם בשרת teamspeak וגם בסתם ping -t 8.8.8.8

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=72ms TTL=51Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=2708ms TTL=5

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=61ms TTL=51

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=58ms TTL=51Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1375ms TTL=51

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=59ms TTL=51

Ping statistics for 8.8.8.8: Packets: Sent = 999, Received = 999, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 58ms, Maximum = 3208ms, Average = 80ms

יצרתי קשר עם הוט כבר מספר פעמים ביממה האחרונה, כל פעם נציג אחר - כל פעם אותה תשובה. "הכל תקין מבחינת התשתית". נשמע לי פשוט מגוחך.

הייתי מאוד שמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה. מה גרם לניתוקים בתדירות קבועה, איך הם נפתרו all of a sudden מעצמם, ומה יכול לגרום לספייקים האלה.

ניסיתי ריסטרט/לנתק מהחשמל את הראוטר מיליון פעמים. המחשב שמור, סרוק מmalware ו-spyware למיניהם וכל שאר השיטות הטריוויאליות.

הספייקים האלה מגיעים בעיקר בשעות הערב (בסביבות 19:30-00:00).

פורסם

יש שני דברים שלדעתי יכולים להסביר את זה:

1. הבעיה העיקרית בתשתית של הוט היא שאתה חולק רוחב פס עם השכנים שלך. כלומר, גם אם אתה משלם על 100Mbps, בשעות העומס אתה עלול לא לקבל את זה. זה תלוי בתשתית בבניין/שכונה שלך ובכמות רוחב הפס שצורכים השכנים.

יכול להיות שהספייקים שאתה חווה בשעות הערב (העמוסות יותר) נובעים בדיוק מכך - באותן שעות יש עומס על התשתית. להוט יש יחידה שמתעסקת בתעדוף רוחב פס. אני יודע כי לפני כשנה הזמנתי טכנאי בגלל ירידה בביצועים בשעות מסוימות, הוא דיבר עם אותו גוף וביקש מהם להעלות את העדיפות שלי. זה סידר את הבעיה. זה הצריך הגעת טכנאי אליי הביתה, על מנת שישתכנע שאני לפעמים מקבל 50-60M במקום 100M.

אפשרות אחרת היא כמובן לעבור לבזק. או לחכות למיזם הסיבים...

2. אולי יש בעיה בראוטר שלך, למשל התחממות רכיב פנימי או משהו בסגנון. אם יש לך אפשרות, הייתי מנסה להחליף ראוטר כדי לנסות להשוות בביצועים.

לגבי הניתוקים בתדירות קבועה - אין לי רעיון...

נערך על-ידי Animor

פורסם

היי,

כפי שצוין כאן, בהחלט יתכן שהבעיה קשורה למחשב עצמו או לראוטר.

מומלץ לבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה במחשב אחר שמחובר קווית או עם ראוטר אחר.

אם אין לך מחשב חלופי אז מומלץ כמובן לבטל שירותים מיותרים ולצמצם את התוכנות שעולות בזמן הפעלה דרך msconfig.

למחוק תוכנות מיותרות ולבצע ניקוי למחשב וכן בדיקות ואיחוי לדיסק הקשיח.

אם עדיין חווה תופעות מסוג זה מוזמן לשלוח לנו פרטי התקשרות ל-online@bezeqint.net ונציג שלנו יחזור אליך בכדי לסייע.

טוב אז נתחיל מכך שאני בתשתית של הוט 100 MB עם ספק בזק בינלאומי. אני גיימר. כל המחשבים מחוברים בכבלים.

לאחר מס' חודשים שהחלפתי ספק מהוטנט לבזק בינלאומי, התחילה לי בעיה הזויה - האינטרנט היה מתנתק כל 3 שעות וכמה דקות. הייתי ממש יכול לתזמן מתי יגיע הניתוק הבא. פניתי לבזק, הם טענו שאני מחובר ללא חייגן והפנו אותי להוט, התשתית. הוט טענו שהם רואים ניתוקים אבל "כרגע הכל בסדר" (מת על התשובה הזאת). לאחר זמן מה שחזרתי אליהם, הם טענו שיתכן וקיימת רטיבות בתשתית של בזק מחוץ לבית, ושלחו טכנאים של בזק שהחליפו מה שהיה צריך להחליף. הבעיה המשיכה כחודש, עד שלפתע נפתרה מעצמה.

מאז, הניתוקים נעלמו, אבל עכשיו יש לי תופעה חדשה - Lag spikes מעצבנים מאוד. אני על 60-70 ms רוב הזמן, ואז מגיעים ספייקים שיכולים להגיע ל3000 ms וצפונה. זה לא קורה רק בשרת של המשחק, אלא גם בשרת teamspeak וגם בסתם ping -t 8.8.8.8

יצרתי קשר עם הוט כבר מספר פעמים ביממה האחרונה, כל פעם נציג אחר - כל פעם אותה תשובה. "הכל תקין מבחינת התשתית". נשמע לי פשוט מגוחך.

הייתי מאוד שמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה. מה גרם לניתוקים בתדירות קבועה, איך הם נפתרו all of a sudden מעצמם, ומה יכול לגרום לספייקים האלה.

ניסיתי ריסטרט/לנתק מהחשמל את הראוטר מיליון פעמים. המחשב שמור, סרוק מmalware ו-spyware למיניהם וכל שאר השיטות הטריוויאליות.

הספייקים האלה מגיעים בעיקר בשעות הערב (בסביבות 19:30-00:00).

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי

נערך על-ידי מתן בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

המחשב נבדק כאשר הוא היחיד שחובר לראוטר באותה עת. אותה בדיקה נעשתה עם מחשב אחר - התוצאות זהות והקפיצות ממשיכות. אתמול באופן מוזר הן נמשכו במשך כל היום, ולא רק בערב...

כמו שציינתי, המחשב נסרק ל-spyware, malware וכו'. מעט מאוד תוכנות עולות בstartup, בוצע כבר איחוי להארד דיסק.

לגבי המעבר לבזק, הייתי עושה זו בשמחה (וכבר הייתי לקוח מאוד מרוצה שלהם בעבר), אבל התשתית שלהם באזור שלי היא עד 15 MB, שזה קצת מבאס אחרי שאתה על 100. זה יהיה המוצא האחרון שלי, אם לא יימצא פיתרון.

תודה על התגובות, אשמח לעוד רעיונות אפשריים

פורסם

התקלה היא בתשתית, מכיר את הנושא באופן אישי רומן ארוך עם בזק כמה חודשים.

חודש וחצי ניהלתי משא ומתן עם מוקד באר שבע של בזק (התשתית), דיברתי עם המון מנהלי ביניים שלא יודעים דבר מהחיים,

הפתרון היה להתנתק מבזק, לעבור לחודש בHOT ואז לחזור לבזק.

פתרון פלא, כנראה פשוט חיברו אותי לכרטיס אחר בארון והכל הסתדר.

נערך על-ידי Mics

פורסם

TANDO שלום,

שמי אדריאן ואני רכז מדיה חברתית ב-HOT. תוכל לשלוח לי את מספר הטלפון שלך בפרטי על מנת שנציג רלוונטי יחזור אליך לבדוק מה כן ניתן לעשות.

פורסם

גם אצלי ב 500מגה יש איטיות מ 20:30 ומעלה בתשתית הוט.

התמיכה העסקית יכולה להיות מגוחכת להפליא כמו השירות הפרטי, אני מתקשר לעסקי זה בטיפול מנהל ואומרים כל פעם לא יכולים לטפל בך כי זה בטיפול מנהל. לא ניתן להשיג את המנהל כי כל פעם שמנסים להתקשר אומרים שהוא יחזור והוא לא חוזר. ואם הוא חוזר זה בדיוק 10 דקות לפני שהוא הולך הבייתה ואם לא הספקת לענות ואתה מתקשר שוב הוא כבר נעלם הבייתה.

20:00-20:30 התקלה ממשיכה עד 00:30 בערך או אפילו יותר לא זוכר . אם זה עומס צריכים לסדר את זה, אם זה תקלת SNR , תקלת תשתית, צריכים לסדר את זה.

כבר שבועיים שלמים. לא מבין איפה זה נמצא כי העסקי עובד רק עד 19:30 והפרטי שמגיעים אליו אחרי 19:30 אוטומטי לא יכול לעזור בשום דבר שקשור לזה.

וכן ניתוקים בתשתית של בזק זה או הפורט 80% מהזמן, או משהו בבית, עוצמות, ציוד, אבל אם נבדקו אז זה יהיה הפורט.

נערך על-ידי X7-007

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים