פורסם 2004 במרץ 2321 שנים קניתי מערכת קולנוע עם רסיבר של YAMAHA RX-V440 עכשיו התקנתי הכל עם כבלים כאלה אדום לבן וצהוב אבל הרסיבר לא זהה את ה 6 רמקולים אלה כתב שיש בו רק R ו L עכשיו זה מועיל אם אני מתקין את המערכת עם "כבל אופטי" שאין לי מושג מה זה ולמה ואיך !? מה זה כבל אופטי והאם האיכות שלו טובה ומה זה עוזר והאם זה לאודיו או לוידיו ? שאלה אחרונה מאיפה להשיג ? יש באינטרנט ,? תודה רבההההההההההההההה
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים זה כבל שמעביר את הסאונד מה די וי די לרסיבר במקום להשתמש ב6 בננות רגילותוזה גם לרוב יותר איכותי. כבל כזה צריך לעלות משו בסביבות ה100 שקל
פורסם 2004 במרץ 2421 שנים זה לא סתם מעביר זה מעביר אות דיגיטלי של כל הערוצים בכבל בודד.מה שאומר שהרסיבר יצטרך לבצע את הקידוד לפי השיטות שלו. כלומר שאי אפשר להשתמש בEAX (קידוד למשחקי משחק) בגלל שהכרטיס קול יודע לעשות את זה ולא הרסיבר.
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים יש לי שאלה- האיכות של הסאונד תשתנה משמעותית עם כבל יקר יותר? כמו שהאיכות משתנת בכבלים זולים (ממתכת) לכבלים יקרים?
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים וואלה לא יכול לענות לך על זה.גם בקשר לאיכות של כבלים רגילים (ממתכת). אני לא ממש מאמין בזה שהכבל משנה, העיקר שהוא מעביר חשמל. אבל אני לא יכול לקבוע כי אף פעם לא השוותי כבלים. אבל לדעתי גם אם יש הבדל הוא בטח כל כך מזערי שלא שווה להשקיע את המחיר היקר שיש על כבלים היום.עדיף להשקיע את הכסף במשהו אחר במערכת...
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים בקיצור בכדי לשמוע ב -6 או 5 רמקולים אתהחייב כבל אופטי שעולה 60 שקלהכבל מעביר רק סאונדאל תסבכו אותו עם אקסטרנל דיקודרתקנה אופטי חבר וכל החמישה יעבדודרכים אחרות רק מסובכות יותר וכן זה איכותי יותר לסרטי dvd צליל חד מאוד ומדויקבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.