עבור לתוכן

האם מהפכת האינטרנט בארץ החלה?

Featured Replies

פורסם

לא יודע איך זה אצל בזק.

בתיאוריה המודם אמור להתעדכן רק כשמאתחלים אותו.

במציאות.... mehhh.

אצל הוט יש קטע עם שרת העדכונים שלפעמים יש שגיאות מול שרת העדכונים שגורמות למודם להתאפס.

אולי הם עושים זאת במכוון כדי שהעדכון יתפוס אצל אנשים שלעולם לא מנתקים את המודם מהחשמל או מכבים.

אצל אנשים מסויימים במקומות מסויימים במצבים מסויימים יש ממש צרות עם התאפסויות בגלל השרת עדכונים שלהם.

אין סוף שגיאות ואיתחולים כפויים(בגלל הגדרות המודם שמוגדרות לעשות לו RESET אחרי מספר שגיאות מול שרת העדכונים).

אז בגלל שאכלתי חרא!!!! משרת העדכונים וההגדרות מודם המחורבנות שלהם, אם אני יכול לבחור לא להיות חלק ממערכת העדכונים שלהם אני בורח בלי לחשוב פעמיים.

מי אתה חושב יושב שם אצלם ומתכנת את העדכונים?

מומחה עולמי?

צוות של תכנתנים מנוסים ומעולים?

סתם תכנת סוג ג' שהשאירו להחליף את התכנת סוג ב' וא' שפיטרו בגלל המשכורות הגבוהות שאלו שתו של חודש.

דוקטור מנגלה שעושה ניסויים בבני אדם בקנה מידה רחב על בסיס שבועי.

שאם מתגלה בעיה לוקח לו לפעמים שבועיים לתקן אותה, אם בכלל...

לא תודה.

גם אין לך בכלל עם מי לדבר איתם כשיש בעיה.

לגמרי!!!!

בחיים לא תגיע או תוכל להעביר הודעה לאותו אדם שאחראי על עדכוני המודם.

נתק מוחלט בין בעיות בשטח שקשורות לעדכונים ובין הדוקטור מנגלה שגורם להם.

קל לומר שזה לא רלוונטי, כשאתה כמעט ולא נתקל בכך, ואפילו לא מודע לכך.

כשאתה פתאום נופל לאחוזון של הצרות הצרורות ששרת העדכונים גורם לאותם לקוחות... אתה מתחיל לדבר אחרת.

בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.

• תגובות 36
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
לא יודע איך זה אצל בזק.

אז צר לי אבל כל התגובות האחרונות שלך בדיון הזה לא רלוונטיות. אנחנו מדברים על בזק למקרה שלא הבנת.

פורסם

בזק כמעט ולא מעדכנים גירסא ללקוחות (גם שלהם) עד שאלו לא פונים עם תקלה או בקשה לעדכן וגם אז לא תמיד מעדכנים לגירסא האחרונה/הכי רלוונטית.

פורסם
אז צר לי אבל כל התגובות האחרונות שלך בדיון הזה לא רלוונטיות. אנחנו מדברים על בזק למקרה שלא הבנת.

מה שאני אומר זה אל תהיה צודק, היה חכם.

אני לא סומך על עדכונים אוטומטים של חברות תשתית, נקודה.

בזק, הוט, לא משנה מי.

מבחינה סטטיסטית על מפת הזמנים, מתוך ראיית העבר והעתיד, יש בעדכונים אוטומטים של חברות כאלו יותר נזק מתועלת.

פורסם
מה שאני אומר זה אל תהיה צודק, היה חכם.

אני לא סומך על עדכונים אוטומטים של חברות תשתית, נקודה.

בזק, הוט, לא משנה מי.

מה שאני אומר זה שאתה מפספס את הפואנטה.

אתה לא סומך על עדכונים אוטומטים של חברות תשתית? סבבה, אל תסמוך.

אבל איך זה קשור לדיון הזה??

הציגו את זה בתור חיסרון של מעבר לשוק הסיטונאי ושמירה על ציוד של בזק - לכאורה בגלל שעדיין יש להם גישה טכנית לעדכן את הציוד מרחוק (בלי שום סיבה לעשות את זה, אבל נניח).

אז זה בסדר שאתה לא סומך עליהם, אבל זה המצב גם אצל מי שנשאר בבזק בתור לקוח רגיל מן המניין - אז מה בדיוק הנקודה שלך?

-------------

בכל אופן חזרה לנושא המחירים וכו', השנה הראשונה שלי בהנחה הסתיימה ודיברתי עם בזק. החלטתי בינתיים, עד שאני אחליט אם לעבור לשוק הסיטונאי או לא, קודם כל להוריד את המנוי שלי מ-100 מגה ל-40, כדי שהוא יעלה לי 109 במקום ה-130 ומשהו שהמנוי שלי עודכן אליו אוטומטית (או 119 שהנציגה היתה מוכנה לתת לי על T100 ללא תוספת של ביטוח על הראוטר, אנטיוירוס וכו') .

המצחיק הוא שעכשיו אני משלם 109 על T40, ואז נכנסתי לאתר של בזק... ועשיתי לעצמי שוב שדרוג בחינם ל-T100 למשך שנה....... אם הייתי יודע שזה יתן לי לעשות את זה שוב הייתי מוריד את המנוי ל-15 מגה :/

בכל אופן האופציה של 99 ש"ח לתשתית+ספק (והראוטר שלי הוא שלי, נשאר לי לשלם עליו עוד 120 שקל, ואם אני אחכה עוד 5 חודשים אז הוא יהיה שלי בחינם) תמיד מונחת על השולחן, אם יהיה לי חשק לעבור אליה.

אם לא, אז בינתיים אני ב-109+20 לתשתית+ספק בנפרד.

בהפרש של 30 שקל בחודש, זה אומר שיש לי עוד 4 חודשים שבהם אני "תיקו" בין שתי ההצעות במילא (אם אני עובר אני צריך לשלם את ההפרש במילא, על הראוטר) - ולכן יש לי כמה חודשים להסתכל ולראות מה קורה בשוק.

פורסם

הנקודה שלי היא שעדיף להתנתק מחברות התשתית במה שנוגע לציוד.

אולי זה לא מתאים לכל אחד.

ובטח לא עדיף לאנשים שלא מבינים דבר בנושא.

אבל אנשים עם ידע, שמסוגלים לקנות ציוד טוב, ולהגדיר ולעדכן אותו, אולי ירצו לשקול את היתרונות באי תלותם בגורמים אחרים.

אז הבאתי את הדעה שלי לגבי מודם/ראוטר.

זה הכל.

פורסם

שטויות, כל זה בשביל עדכון שאולי מגיע פעם בשנה-שנתיים וגם זה רק כשמפעילים מחדש את המודם?

הטכנולוגיות משתנות, מודם שתקנה היום לא יתאים למהירויות בעתיד.

חבל על הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים