עבור לתוכן

האם אני זקוק לתוספת זיכרון? למעבד יותר טוב? האם אפשר לפתור את התקלה אחרת?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני משחק במשחק League of Legends. ה requirements של המשחק הם:

Minimum:

[TABLE=class: req-table, width: 570]

[TR]

[TH=width: 125]CPU Speed:[/TH]

[TD=width: 380]2 GHz processor[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR=bgcolor: #ECEEF5]

[TH=width: 125]RAM:[/TH]

[TD=width: 380]1 GB RAM (Windows Vista and 7 users will want 2 GB of RAM or more)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TH=width: 125]OS:[/TH]

[TD=width: 380]Windows XP SP2, Windows Vista SP1, or Windows 7[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TH=width: 125]Video Card:[/TH]

[TD=width: 380]DirectX 9.0 capable video card support Shader 2.0[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TH=width: 125]Free Disk Space:[/TH]

[TD=width: 380]8 GB

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Recommended:

[TR]

[TH=width: 125]CPU Speed:[/TH]

[TD=width: 380]3 GHz processor[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TH=width: 125]RAM:[/TH]

[TD=width: 380]2 GB of RAM (Windows Vista and 7 users should use 4 GB of RAM or more.)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TH=width: 125]OS:[/TH]

[TD=width: 380]Windows XP SP2, Windows Vista SP1, or Windows 7[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TH=width: 125]Video Card:[/TH]

[TD=width: 380]Nvidia GeForce 8800/AMD Radeon HD 5670 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM))[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TH=width: 125]Free Disk Space:[/TH]

[TD=width: 380]12 GB[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

נתוני המחשב שלי הם:

Intel® Core i3-4130 CPU @ 3.4GHz

Installed Memory (RAM): 4.00 GB

System type: 64-bit Operating System

Windows 7 ultimate

כרטיס המסך שלי הוא: NVIDIA GeForce GTX 650.

אני חושב שכול הדרייברים שלי מותקנים ואני בטוח שהדרייבר של הכרטיס מסך מותקן.

המחשב שלי יחסית חדש, בן כשנה. עד לפני כחצי שנה יכלתי לעשות Streaming באיכות סבירה תוך כדי שאני משחק במחשב, שומע מוזיקה ואפילו גולש באינטרנט.

לאחרונה לא רק שאני לא יכול לעשות Streaming באיכות סבירה, אלא אפילו כאשר אני עושה זאת באיכות ירודה מאד יש לי לגים תוך כדי שאני משחק. כאשר אני לא עושה Streaming אני חווה לפעמים ניתוקים של החיבור לאינטרנט במשחק בלבד (הניתוקים הם רק אצלי ורק במשחק), ה Client שלי קורס לעיתים ואני חושב שזה בגלל תוכנות רקע שאני מפעיל תוך כדי כגון מוזיקה שאני שומע או אם אני לוחץ על Alt+Tab כאשר אני נמצא ב Loading Screen של המשחק.

אני רוצה לציין שבעבר לא הייתה לי שום בעיה להפעיל כמה תוכנות במקביל תוך כדי שאני משחק ומעולם לא חוויתי בעבר תקלות שכאלו.

אני אפילו לא יודע להצביע על האם מדובר בתקלה או אולי בלאי של אחד המרכיבים בחומרה, אז לא ידעתי לאיזה פורום בדיוק להפנות את הדיון.

תחושת הבטן שלי, בתור אחד שלא מבין גדול במחשבים, שאולי אני צריך להוסיף זיכרון או מעבד יותר טוב.

בכול מקרה אני משאיר את הדיון הזה פתוח ללא שאלה ספציפית כרגע...

פורסם

1. האם המשחק הזה עבד במחשב שלך אי פעם בצורה תקינה? אם כן, אז מבחינת החומרה אתה כנראה לא צריך לשנות משהו, למרות שהרחבת הזיכרון ל 8GB לא יכולה להזיק, במיוחד כאשר זה נוגע למשחקים.

2. צריך להבין שעם הזמן מערכת ההפעלה צוברת "לכלוך" (קבצים שנותרו מהתקנות שהוסרו, ערכים מיותרים ב registry, תוכנות לא רצויות שמותקנות במקביל לתוכנות אחרות ויתכן שאף כל מיני תוכנות מזיקות כמו וירוסים, רוגלות וכד'), וכל זה גורם לה להפוך לאיטית יותר. באופן כללי, רצוי להריץ תוכנות ל"תחזוקה" של המחשב מדיי פעם, כמו CCleaner לניקוי "שאריות", סריקה עם אנטי וירוס לאיתור וירוסים וכן תוכנות כמו Malwarebytes Anti-Malware לגילוי והסרת נוזקות.

3. בדוק במנהל היישומים את אחוזי השימוש במעבד וכן כמה זיכרון תפוס לפני הפעלת המשחק ובזמן המשחק. אם יש עומס על המעבד לפני שאתה בכלל פותר את המשחק, אז יש לך יישום כלשהו שמשתמש במעבד וצריך לבדוק מהו. בדומה - אם יש עומס גדול על הזיכרון לפני הפעלת המשחק, צריך לברר מה הסיבה לכך. בכל מקרה דברים כאלה יכולים לגרום לקירטועים במשחק.

4. תמיד קיימת האפשרות שמדובר בעייה באינטרנט - יכול להיות שחיבור האינטרנט שלך לא תקין (אולי אין קליטה טובה אם מדובר בחיבור אלחוטי, שיש בעיה בכבל במידה ומדובר בחיבור חוטי או שציוד התקשורת שבבית, כלומר המודם/הנתב, לא תקין), ייתכן שיש לך יישום שעושה משתמש ברוחב הפס שלך (אולי תוכנת הורדות כלשהי) וזה מגביל את התקשורת שלך עם שרת המשחק, יכול להיות שיש בעיה עם ספק האינטרנט שלך בכלל (תריץ בדיקת מהירות מול שרתים שונים בעולם ותראה אם רוחב הפס שאתה מקבל קרוב לרוחב הפס שאתה משלם עבורו), ויכול להיות שמדובר בבעיה עם המשחק הספציפי - אולי יש פשוט עומס על השרתים וזה הגורם לאיטייות.

5. אם יש לך כונן SSD - נסה להתקין את המשחק עליו בכדי שהוא ייטען ממנו ולא מדיסק קשיח מכני איטי. זה לא יגרום למשחק לעבוד מהר יותר אלא פשוט להיטען מהר יותר.

6. לייתר ביטחון הרץ בדיקה על הדיסק הקשיח שלך בכדי לוודא שהוא לא איטי בצורה חריגה או שיש איתו בעיות.

7. הפתרון האחרון הוא פשוט התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, כאשר רצוי להתקין מערכת הפעלה מתקדמת יותר כמו Windows 8.1 שיודעת לנהל את הזיכרון בצורה טובה יותר מאשר Windows 7.

נערך על-ידי smalul

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים