פורסם 2015 בפברואר 2410 שנים שלום לכולם,יש לי בעיה עם כניסות USB שבקידמת המארז. מדובר על לוח אם ASRock H87M, ומארז ANTEC VSK-4000. במארז יש שני חיבורי USB מקדימה שאיני בטוח אם הם USB 2 או USB 3. הצבע שלהם כחול, אם זה אומר משהו. יש לי גם שני DOK: אחד הוא USB3 של קינגסטון (דאטה טרבלר 100), והוא מזוהה ועובד בשני חיבורי ה-USB, ואילו ה-DOK השני, סאנדיסק CRUZER שהוא USB2, עובד רק בחיבור אחד מהשניים ולא מזוהה בשני. יש לי גם בעייה עם כמה כבלים של USB שאני מחבר איתם מצלמה או טאבלט למחשב. גם בכבלים, חלק עובד בשני החיבורים ויש כבל אחד שעובד רק בחיבור אחד מהשניים. איך אני יכול לדעת מה לא תקין פה? מישהו נתקל פעם במקרה כזה?תודה לעונים
פורסם 2015 בפברואר 2410 שנים שלום לכולם,יש לי בעיה עם כניסות USB שבקידמת המארז. מדובר על לוח אם ASRock H87M, ומארז ANTEC VSK-4000. במארז יש שני חיבורי USB מקדימה שאיני בטוח אם הם USB 2 או USB 3. הצבע שלהם כחול, אם זה אומר משהו. יש לי גם שני DOK: אחד הוא USB3 של קינגסטון (דאטה טרבלר 100), והוא מזוהה ועובד בשני חיבורי ה-USB, ואילו ה-DOK השני, סאנדיסק CRUZER שהוא USB2, עובד רק בחיבור אחד מהשניים ולא מזוהה בשני. יש לי גם בעייה עם כמה כבלים של USB שאני מחבר איתם מצלמה או טאבלט למחשב. גם בכבלים, חלק עובד בשני החיבורים ויש כבל אחד שעובד רק בחיבור אחד מהשניים. איך אני יכול לדעת מה לא תקין פה? מישהו נתקל פעם במקרה כזה?תודה לעוניםצבע כחול משמע USB3.תנסה להיכנס לאתר של הלוח אם שלך ולהוריד דרייברים של USB3 ללוח אם , לי לפחות זה פתר בעייה דומה
פורסם 2015 בפברואר 2410 שנים מחבר צבע כחול משמע USB3. תנסה להיכנס לאתר של הלוח אם שלך ולהוריד דרייברים של USB3 ללוח אם , לי לפחות זה פתר בעייה דומה הדרייברים אצלי מעודכנים - התקנתי את כל הדרייברים של לוח האם שלי מהאתר של ASROCK (אין שם דרייברים מיוחדים ל-USB3). לגבי העצה השניה של QttP: לקראת הסופשבוע יהיה לי זמן ואני אפתח את המחשב ואבדוק את החיבורים של הכבל USB שהולך למארז
פורסם 2015 בפברואר 2410 שנים אם הדיסקאונקי של usb3 עובד בשניהם איך תיהיה בעייה בחיבור ?דווקא כן מצאתי דרייבר של יואסבי 3 ללוח שלךhttp://www.asrock.com/mb/Intel/H87M/?cat=Download&os=Allרד למטה יש שם דרייבר ששוקל 5 מגה בערך שנקרא Intel usb3 driver. תתקין תעשה ריסטארט למחשב ותעדכן
פורסם 2015 בפברואר 2410 שנים אם הדיסקאונקי של usb3 עובד בשניהם איך תיהיה בעייה בחיבור ?בבקרי USB3, הקווים של USB2 וUSB3 הם נפרדים. כבר היו לי מקרים של חיבורים רופפים/פגומים, שגרמו לזה שבפורט מסוים משהו עובד בUSB3 אבל לא בUSB2 וההיפך.
פורסם 2015 בפברואר 2410 שנים מחבר דווקא כן מצאתי דרייבר של יואסבי 3 ללוח שלךhttp://www.asrock.com/mb/Intel/H87M/?cat=Download&os=Allרד למטה יש שם דרייבר ששוקל 5 מגה בערך שנקרא Intel usb3 driver. תתקין תעשה ריסטארט למחשב ותעדכןזה דרייבר שמיועד לוינדוס 7, המערכת שלי היא וינדוס 8.1, אני חושב שהיא באה מהתחלה עם תמיכה ב-USB3בבקרי USB3, הקווים של USB2 וUSB3 הם נפרדים. כבר היו לי מקרים של חיבורים רופפים/פגומים, שגרמו לזה שבפורט מסוים משהו עובד בUSB3 אבל לא בUSB2 וההיפך.את זה לא ידעתי, ואני אבדוק אחר כך אם החיבור ללוח האם רופף, או שאולי חדר לשם אבק מכל האובך שהיה לא מזמן.
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים מחבר טוב, אז פתחתי את המחשב וניתקתי את חיבורי ה-USB מהלוח, ניקיתי והחזרתי, אבל זה לא פתר את הבעיה.אחר כך ראיתי שה-DOK הבעייתי שעובד רק בכניסה אחת, עובד גם ב-USB השניה אם אני לוחץ אותו קצת כלפי מעלה כשהוא מחובר, וכשאני עוזב ומשאיר אותו הוא מתנתק מן המחשב. כנראה שהמגעים בחיבור הזה של ה-USB2 לא בסדר. נראה לי שאני אשאיר את זה ככה. המחשב אומנם באחריות עדיין אבל אני לא יודע אם כדאי להתעסק עם זה כי פרט ל-DOK הבעייתי הכל עובד בשני חיבורי ה-USB. בשביל לסדר את זה צריך לפי דעתי להחליף את הקונקטור במארז וזה נראה לי מסובך ואני לא יודע אם זה שווה את הטרחה. נערך 2015 בפברואר 2510 שנים על-ידי ariel007
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.