פורסם 2004 במרץ 2321 שנים מחבר למי שלא הבין "קורא כרטיסים מגנטים" מדובר על כרטיסים כמו כרטיסי אשרי בעלי פס מגנטי.
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים הכל תלוי בקורא הכרטיסים. באופן טבעי - דגמים שונים = סטנדרטים שונים = חיבורים שונים.
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים אתה רוצה לעשות קופה במחשב או משהו?למה לעשות קופה כשאפשר לזייף כרטיסי אשראי?נסה למצוא אינפורמציה או קודים על הקורא ולחפש את זה בגוגל
פורסם 2004 במרץ 2421 שנים היה פרוייקט של איזה מישהו עשה הפעלה של מחשב רק עם כרטיס מגנטי אני אחפש את זה והעדכן
פורסם 2004 במרץ 2421 שנים כולם אמורים להתחבר דרך PS2 - עם מפצל לחיבור של המקלדת - ככה הם גם מעבירים את ה STRING שצרוב על הכרטיס ... אם זה לא בא עם מפצל מוכן מראש - זה לא נועד להתחבר למחשב ... לגבי ההפעלה של מחשב עם קורא כזה - זה ממש שטויות - מקלדות שיש להן קורא צמוד נקראות מקלדת שפתיים ( שפתיים של הקורא מגנטי) והם נפוצות בהרבה מקומות ... מחברים מקלדת כזאת למחשב - המקלדת עצמה רגילה לחלוטין - ואז נגיד סיסמה של WINDOWS מתכנתים אותה שתהיה ה STRING שבכרטיס - וזה ישמש כסיסמה ... ( בוצע כבר אצלי ב 2 מחשבים ... )
פורסם 2004 במרץ 2421 שנים אני מכיר את הדבר הזה...תותח לגמרי...אסור לי להגיד יותר מידיי אינפורמציה על זה....בוא נגיד שאני רואה ומשתמש בדבר הזה פעם בשבוע... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.