עבור לתוכן

לוח אם ASROCK 990 EXTREME 3 וכרטיס מסך HD7950 שנוגע בחיבורי SATA

Featured Replies

פורסם

הרכבתי מערכת מבוססת AMD ASROCK 990 EXTREME 3 AMD PHENOM 2 X4 965 C3 3.4GHZ COOLER MASTER 212X HYPER 2X4 GB G.SKILL 1333MHZ SNIPER SAPPHIRE HD7950 3GB OC DP CORSAIR CX750W ANTEC P280 SEAGATE 1TB 7200RPM LG DVDRW X24 הסתכלתי במדריך של הלוח יש שם הנחייה לגבי כרטיס מסך יחיד , שמומלץ לשים על PCIE2 כשאני שם את הכרטיס מסך על החריץ הרחבה הוא נוגע בצורה קצת מלחיצה על החיבור של הSATA בלוח אם (זה כרטיס מסך DUAL PLATE) השאלה היא אם זה כזה משנה אם אני אחבר את הכרטיס מסך בPCIE2 או PCIE3 מבחינת מהירות עבודה או בכלל אם יש חשיבות לחריץ הרחבה ראשי שיהיה PCIE2 או PCIE3 ? ובנוסף כשהכרטיס מסך על חריץ PCIE2 הוא מעל לסוללה של הביוס , אני מניח שזה כרטיס מסך שמתחמם... , זה לא עלול להזיק ? כמו כן , אני יודע שהשאלה הנוספת איננה קשורה לנושא , אבל האם יכול להיות שהמעבד ייצור צוואר בקבוק ? תודה לעוזרים (מצורף פה העתק מהמדריך לגבי הערה עבור הכרטיס מסך + תרשים סכימתי של הלוח אם עם המיקום של החריצים)

פורסם

לפי המאפיינים 2/3 תומכים בx16

pcie4x4

תנסה לשים ב3 מה יכול להיות?

יכול להיות שבחלק מהבוט תראה מסך שחור.

פורסם

מאחר ויש לך רק כרטיס בודד ולפי אתר היצרן pci-e2 ו- pci-e3 עובדים במצב x16 אתה יכול לבחור מבין שניהם איפה להתקין את הכרטיס מסך (למרות שהם ממליצים על חריץ 2) .

אם למשל חריץ pci-e3 היה עובד במצב X8 אז לא היה כדאי להעביר את הכרטיס אליו כי זה היה גורע מהביצועים.

לגבי צוואר הבקבוק עם המעבד אני לא יודע .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים