פורסם 2015 בפברואר 2310 שנים היי חברים, מותקן אצלי ווינדווס 7בתקופה האחרונה המחשב שלי נהיה איטי עד לאיטי מאוד וחסר שימוש. כשהפעתי מחשב הוא העלה לי את ההודעה Reboot and select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot Device נכנסתי לביוס והביוס כן מזהה את ההארדיסק. המחשב היה דיי מאובק אז ניקיתי אותו ועדיין לא פתר את הבעיה. חיברתי וניתקתי את ההארדיסקים, ושוב, לא פתר את הבעיה. קראתי פוסט פה: http://www.tomshardware.com/forum/69599-63-reboot-select-proper-boot-device-error-messageשבו בחור הגיב ואמר שהוא פירק לגמרי את ההארדיסקים וניקה מאבק אני שוקל לעשות את זה גם - ושזה בסוף חזר לעצמו.בחור אחר אמר שהוא מצליח להתחבר להארדיסק שלו דרך משהו שאני ממש מבין מה זה אז אני אשמח להסבר ושהוא מגבה קבצים. אחרי הסופות חול שהיו לאחרונה זה איפשהו נראה לי הגיוני שזה בגלל ליכלוך. יש למישהו מושג מה לעשות במצב הזה? איך אני מגבה את מה שיש לי הארדיסק.?
פורסם 2015 בפברואר 2310 שנים תוודא שההרדדיסק מוגדר בביוס כהתקן הבוט הראשון. אם זה לא עוזר אתה צריך לגבות את הקבצים שלך ולהתחיל לאבחן אם מדובר בבעיית תוכנה או חומרה.
פורסם 2015 בפברואר 2310 שנים מחבר תוודא שההרדדיסק מוגדר בביוס כהתקן הבוט הראשון. אם זה לא עוזר אתה צריך לגבות את הקבצים שלך ולהתחיל לאבחן אם מדובר בבעיית תוכנה או חומרה.מוגדר כראשוןאיך אני מגבה אותם? הכי חשוב! נערך 2015 בפברואר 2310 שנים על-ידי Hatzi6
פורסם 2015 בפברואר 2310 שנים מעלה את המערכת דרך LIVECD כלשהו ומעתיק את הנתונים (במידה ואפשר) לDOK כלשהו.
פורסם 2015 בפברואר 2310 שנים מחבר מעלה את המערכת דרך LIVECD כלשהו ומעתיק את הנתונים (במידה ואפשר) לDOK כלשהו.יש מצב להסבר קצת יותר מעמיק לגבי מה זה LIVECD וDOK לפני שאני מתחיל לברר ?
פורסם 2015 בפברואר 2310 שנים DOK- דיסק און קי. LIVECD היא מערכת הפעלה שניתנת לטעינה ישירות מהדיסק הצרוב\דיסק און קי ללא צורך בהתקנה. יש הרבה מאוד הפצות לינוקס כאלו. UBUNTU ונגזרותיה מומלצות למתחילים.
פורסם 2015 בפברואר 2310 שנים מחבר DOK- דיסק און קי. LIVECD היא מערכת הפעלה שניתנת לטעינה ישירות מהדיסק הצרוב\דיסק און קי ללא צורך בהתקנה. יש הרבה מאוד הפצות לינוקס כאלו. UBUNTU ונגזרותיה מומלצות למתחילים.האמת שיש לי דיסק אובונטו איפשהו תודה יש מצב שזה יעבוד השאלה ממה זה נגרם לעזזל ואיך אני פותר את זה אםם בכלל
פורסם 2015 בפברואר 2310 שנים מחבר אע. אין אובונטו ואין זמן, יש המלצה על מעבדת מחשבים שיכולה להציל לי את החומר על ההארדיסק?
פורסם 2015 בפברואר 2410 שנים מחבר בטעינה של האובונטו "ללא התקנה" זה מתחיל עם הודעה כזאת: 11.752017 ata1: SRST Failed (error=-16) 21.764016ata1: SRST Failed (error=-16)ובאיזשהו שלב לא עושה כלום נערך 2015 בפברואר 2410 שנים על-ידי Hatzi6
פורסם 2015 בפברואר 2410 שנים מחבר תנתק את ההרדיסק ותראה אם האובונטו עולה.רעיון טוב, אגיע הביתה בערב ואנסה. (ואני אתארגן על כאבל SATA לUSB ליתר ביטחון).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.