עבור לתוכן

בעיה בעכבר אופטי אלחוטי

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. הבעייה היא שגם כאשר המחשב מכובה הנורה של העכבר דולקת. נראה לי שזה היה לי גם באופטי הקודם פשוט אז לא היה איכפת לי שהנורה נשארה דלוקה כי הוא לא היה אלחוטי ולא היתה לי בעיה של בטריה. אני מבין שאנשים נוספים נתקלו בבעיה, אבל בינתיים לא מצאתי פתרון. מישהו יודע על זה משהו? סתם העכבר דולק והבטריה נגמרת--- אולי משהו בביוס --- אין לי מושג...

תודה מראש

פורסם

זה פשוט ככה ואין מה לעשות בנידון

כשאתה לא משתמש בעכבר או כשהמחשב מכובה הנורה שלו מהבהבת בתדירות של בערך 2 הבהובים לשניה, זה בקושי מבזבז בטריות.

פורסם

כנראה ש USB ממשיך לקבל חשמל, תחפש בביוס או ג'אמפר על הלוח שמעביר את החשמל של ה USB ל 5V במקום 5VSB.

כמובן שזה יבטל את האפשרות של הדלקת המחשב באמצעות העכבר/מקלדת במקרה שהשתמשת בזה.

פורסם
  • מחבר

תודה-- נראה אולי באמת אחפש על הלוח אם איזה גאמפר (יש לי ASUS CUSL2) ונראה מה יצא מזה. אתם אומרים שבכל מקרה זה לא נורא על הסוללות? לכמה זמן זה בד"כ מספיק בממווצע?

תודה רבה

:)

פורסם

זה לא קשור להגדרות של ה-USB, העכבר האופטי האלחוטי של מיקרושיט הוא פשוט כזה, כשהוא לא בשימוש לא משנה אם המחשב דולק או לא העכבר נכנס למצב של חיסכון בחשמל בו הלד מהבהב כל בערך שניה, ומחכה לתזוזה כשלהיא של העכבר שיעיר אותו.

אצלי בטריות של דוראסל מחזיקות חודשיים וחצי עד שלושה חודשים עם עבודה רצופה.

פורסם

תוציא את הבטריה בלילה

למשל "אבא שלי כל כך קמצן שהוא מנתק את השעונים מהחשמל בלילה you cant tell time when you sleep"(כריס רוק)

פורסם
  • מחבר

אההההההההההה...,

נהדר אם כך.... יש לי בטריות נטענות של GP וחשבתי שכל שלושה ארבעה ימים אצטרך להטעין מחדש! אבל אם זה יותר מחודש: קטן עלייי!

תודה רבה

פורסם

אני משתמשת בבטריות של GP 2000 ואני מטעינה כל זוג אחת לחודש... (יש לי גם סוללות לאוזניות האלחוטיות) - והבטריות האלה פשוט ברכה זה ממש חיסכון... אז לכל מי שיש לו רכיבים כמו עכבר או מקלדת שצריכים בטריות תשתמשו רק בטריות נטענות...(חוסך המון המון כסף)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים