עבור לתוכן

מה כל כך מיוחד בCS GO?

Featured Replies

פורסם

שניהם משחקים טובים, תשחק קצת בכל אחד מהם ותראה למה אתה מתחבר יותר.

• תגובות 30
  • צפיות 13.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
זו גם דרך לענות.. :)

באמת שסחטיין על התגובה הרגועה :-)

תראה, קצת קשה לענות על השאלה שלך. אתה בעצם שואל אם יש דרך לדעת אם תאהב את המשחק או לא.

כנראה שלכל הפחות תחבב אותו אם אתה אוהב משחקים בז'אנר. אם תעוף עליו או לא זו שאלה שרק אתה יכול לענות עליה.

ולכן (גסות רוח בצד) אם תשים 15$ כמחיר מלא או תמתין לאיזה מבצע טוב ותקנה ב8$ תוכל לבדוק לבד, בסך הכל זו השקעה לא גדולה בשביל משחק עם פוטנציאל כיף כזה.

כמובן שתמיד אתה יכול לקפוץ לשחק אצל חבר, אין מצב שמישהו מהחברים שלך לא משחק CS:GO. אני מאמין שאם לא אהבת מהשעות הראשונות, אין טעם לחפור עוד בתקווה שזה כן יהיה כיף מתישהו.

פורסם
  • מחבר
באמת שסחטיין על התגובה הרגועה :-)

תודה :-) הלוואי שכולם יגיבו כך זה יהפוך את הפורום הזה למקום שהרבה יותר כיף לשוחח ולדון בו

בכל אופן תודה ענקית על העזרה, באמת. אך יש לי שאלה אחרונה (הפעם באמת) מדוע מעריצים אומרים שרק אחרי שלמדת את המשחק לעומקו ושיחקת בו שעות ימים ואפילו חודשים אך ורק אז ניתן להבין מדוע המשחק הזה הוא הכי טוב מסוגו (לטענתם)? והאם רמת האתגר הגבוהה של המשחק עשויה לגרום לי לאבד עניין במשחקים פחות מאתגרים כמו BF4?

פורסם

CSGO זה המשחק שצובר הכי הרבה תאוצה בעולם ובארץ.

קשה להגיד אם אתה תתחבר אליו או לא.. רק אתה מחליט בעניין הזה.

יש אנשים שאוהבים לשחק לבד (1V1) כמו ב-Quake Live לדוגמה.. ויש אנשים שאוהבים את כל התחרותיות בין הקבוצות והטורנירים.

אני מאוד אוהב CS ו-CSGO בגלל המכאניות והפיזיקה של התנועה במשחק.. מאיך שאתה קופץ באוויר ועד איך שאתה זורק רימון. וכמובן גם על היכולת לשמור על הרתע של הנשק יותר טוב מאחרים.

אם לא התחרות שבמשחק הזה אני לא הייתי משחק בו, זה מה שנותן את תחושת הסיפוק מבחינתי. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר
CSGO זה המשחק שצובר הכי הרבה תאוצה בעולם ובארץ.

קשה להגיד אם אתה תתחבר אליו או לא.. רק אתה מחליט בעניין הזה.

יש אנשים שאוהבים לשחק לבד (1V1) כמו ב-Quake Live לדוגמה.. ויש אנשים שאוהבים את כל התחרותיות בין הקבוצות והטורנירים.

אני מאוד אוהב CS ו-CSGO בגלל המכאניות והפיזיקה של התנועה במשחק.. מאיך שאתה קופץ באוויר ועד איך שאתה זורק רימון. וכמובן גם על היכולת לשמור על הרתע של הנשק יותר טוב מאחרים.

אם לא התחרות שבמשחק הזה אני לא הייתי משחק בו, זה מה שנותן את תחושת הסיפוק מבחינתי. בהצלחה.

כי הוא זול קל להריץ אותו והפן תחרותי שלו קורץ להרבה אנשים.

בכל מקרה האם רמת האתגר הגבוהה של CS GO עשויה לגרום לי לאבד עניין במשחקים פחות מאתגרים כמו BF4 וCOD?

פורסם
כי הוא זול קל להריץ אותו והפן תחרותי שלו קורץ להרבה אנשים.

בכל מקרה האם רמת האתגר הגבוהה של CS GO עשויה לגרום לי לאבד עניין במשחקים פחות מאתגרים כמו BF4 וCOD?

אם הוא יגרום לך לאבד עניין זה דבר טוב.. כנראה שהם לא היו מספיק מהנים :)

פורסם

לדעתי לא.

משחק לא נמדד רק באתגרים שהוא מציב בפניך (מה גם שמשימות שונות מול צוותים שונים מציבות אתגרים אחרים) אלא גם במכניקת המשחק, מי מהחברים שלך משחק גם (תמיד יותר כיף ביחד), גרפיקה, באגים וכו'.

אני חושב שתוכל ליהנות מכל המשחקים האלו במקביל ועם הזמן תגלה עם מי מהם אתה נשאר.

בהצלחה :-)

פורסם
  • מחבר
מי מהחברים שלך משחק גם (תמיד יותר כיף ביחד)

הם דוסים :smiley1::smiley-computer012:

בל מקרה לא ממש הבנתי איך לדעתך זה לא יגרום לי לאבד עניין הרי אתה אומר שעם הזמן אגלה עם מי מהם אני נשאר?

פורסם

כן אבל זה לא טבעת נישואים, משחקים זה משהו שמחליפים.

במשחק הזה אתה משחק חצי שנה עד שסיימת את כולו מכל הכיוונים, מההוא נמאס לך אחרי שבוע ויש אחד שבו אתה תמשיך לשחק עוד שנים כי לא נמאס לך ממנו.

קיצר, תקנה ותתחיל לשחק, אין שום דרך אחרת להעביר את זה. מקווה שתאהב אותו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה ענקית לכולם על העזרה אין דרך אחרת להניח את זה אני ממש מודה לכם שהקדשתם לי מזמנכם אקח את הדברים לתשומת לבי ואולי אודיע לכם בהמשך המשך יום נעים :)

פורסם

אם כבר התרד

מישהו יכול להסביר על המסחר בנשקים

מאיפה בדיוק מגיעים הנשקים זה נראה כאילו סתם משתמשים עושים איזה נשק ושמים אותו למכירה איך זה מתבצע

איך יש נשקים שיש יותר מהם ופחות מי מכניס אותם לסרקולציה

ויש גם USED / NEW איך זה בא לביטוי בנשק וירטואלי וגם ראיתי שאפשר לתת שמות לנשקים

וסכינים בכלל מה כבר ההבדל שיכול להיות בין סוגי סכינים

פורסם
  • מחבר

טוב שיחקתי במשחק ואיך לומר המכניקה טובה אך התוצאה היא משחק ליניארי עם דגש גבוהה מאוד על תחרותיות כמשחק יריות לא אהבתי כמשחק תחרותי הוא נהדר אך אני לא ממש תחרותי אז נראה לי שלא אמצא את עצמי משחק הרבה בכל מקרה אם אשתפר יכול להיות שאוהב את המשחק יותר?

פורסם

תמיד יש סיכוי.

מזכיר לי קצת את התקופה שהיינו קונים דיסקים של מוזיקה,

אם קנית דיסק ושילמת עליו שישים ש"ח (פעם 60 שקל היו יותר כסף מהיום) ולא אהבת, היית נותן סיכוי עוד כמה פעמים ולפעמים, רק לפעמים, גם התאהבת בו בסוף.

היום בעידן הMP3 ויוטיוב, כמעט אף אחד לא נותן סיכוי שני, לא כל שכן שלישי / רביעי / חמישי למוזיקה שהוא לא אוהב.

לסיכום: אם קנית, שחק ותראה אם אתה מתאהב.

אם לא קנית, דלג הלאה.

פורסם
  • מחבר

כמה זמן היית מציע לי לשחק על מנת לגבש דעה?

פורסם

וואללה, שוב נכנסנו לתחום השאלות שרק אתה יכול לענות עליהן. כמה שבא לך. זו לא מטלה מגעילה שצריך לבצע שוב ושוב עד שזה לא כזה נורא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים