עבור לתוכן

הברקה למשחק חדש!!!

Featured Replies

פורסם

היום קמתי בבוקר ממיתתי ובעודי מנסה להכניס את היד אם הגבס לחולצה אחי מדליק נשיונל ג'יאורפיק בטלוויזיה ויש תוכנית על דינוזאורים ואופן היתפתחותם והיסתגלותם לסביבה המשתנה מהר בעידן הקריטיקון האחרון ( קצת לפני שהם ניכחדו לפני 65 מיליון שנה) פתאום חשבתי על רעיון הברקה של ממש ( אתם רשאים להודות לי) התיאור של המשחק: אנו מתחילים בעידן הדינוזאורים ההתחלתי כשהם עדיין זוחלים בעלי דם קר שרק יצאו מן המים ואנו מגלמים יצור קטן חלש טיפש ופרימיטיבי ואז אנו לוקחים עליו פיקוד, וזה לא שאנחנו מלמדים אותו כמו בbnh אלא שאנחנו ממש הוא ואנו קובעים את כל ההחלטות : מה לאכול איפה ללון אם מי להיזדווג מתי להילחם וכדומה, והמשחק יהיה משהו פעולה\הרפתקאות אם מנוע גרפי מתקדם ( unreal warfare לדוגמה) וככל שאנו מסתובבים וחוקרים את הסביבה אם הדינוזאור שלנו היא משתנה וכך גם אנחנו בהתאם לסביבה או לנקודות שניצבור במהלך המשחק על צייד הזדוגות לוחמה, ועכשיו הנה ההברקה האמיתי: אני חושב שכדאי שלמשחק תצורף תוכנה לעריכה גרפית ככה שבכל פעם ששינוי כל שהו יתאפשר לנו נוכל לקבוע בדיוק מיקרוסקופי היכן יהיה השינוי ואיך הוא ייראה וישפיע עלינו והאם הוא יתאים לסביבה , במשחק יהיה גם למשתתף יחיד וגם למרובה משתתפים וגם שהסביבה משתנה רנדומלית ( אקראית לעילגים ) וככה שאפילו אם שני שחקנים ישחקו באותו זמן במשחק ( במחשבים שונים) הסביבה אצלהם במשחק תהיה שונה וככה שבסוף לכל משתמש ושחקן יצא יצור אחר שיהיה מותאם לסביבה אחרת וכמובן שככל שניתפתח אז יתווספו לנו יכולות ואיברים חדשים וכדומה.

אז בינתיים מה דעתכם על הרעיון של ( קצת אופטימיות בבקשה אני חורש על זה כל היום ) תודה.

פורסם
  • מחבר

בבקשה אנשים תגובות שרפתי הרבה תאי מוח אפורים כדי לכתוב את זה אז קצת יחס!!!

פורסם

היה כל כך חם בבוקר?? :lol: :lol: :lol: ;D

פורסם
  • מחבר

מה הקשר חם שורפים תאים אפורים במוח בחשיבה מאמצת.

פורסם

בפעם הבא תשמור על התאים שלך למשהוא שבעמת יקרא

פורסם
  • מחבר

אבל מה דעתכם על המשחק והרעיון הכלל, ועוד משהו המשחק ישוחק במבט של גוף שלישי.

פורסם

חביבי, אתה יודע כמה עוד רעיונות כמו שלך אני יכול להמציא?

אני מזמן כבר וויתרתי על דברים כאלו,

אז ההצעה שלי היא, שבמקום לבזבז את תאי המוח האפורים והיקרים שלך על דברים לא מועילים וטפשיים,

פשוט תעשה משהו...אממממ....אחר... :P

פורסם

למה אתם קוטלים את הבן אדם?

הוא סתם בא אליכם, משחק עם רעיון.

זה ברור שכלום לא יצא מזה, אבל בכול זאת תהיו קצת נחמדים.

פורסם

רעיון גדול!

פורסם

לדעתי צריך לעשות משחק שאתה זה צייד ראשים יש לך נתונים על בן אדם ואתה צריך לחפש ולתפוס אותו

כמו בRENEGADE

פורסם

חביבי, אתה יודע כמה עוד רעיונות כמו שלך אני יכול להמציא?

אני מזמן כבר וויתרתי על דברים כאלו,

אז ההצעה שלי היא, שבמקום לבזבז את תאי המוח האפורים והיקרים שלך על דברים לא מועילים וטפשיים,

פשוט תעשה משהו...אממממ....אחר... :P

כנ"ל

אם אתה רוצה תעשה כמוני, תוריד מנועים גרפיים חינמיים (או שלא ;D ) ותפתח גם את המשחק, עד שאחרי חודש של עבודה קשה לא יצא לך באמת משהו :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים