פורסם 2004 במרץ 2321 שנים שלום לכולם! ;D אתם לא יודעים כמה אני שמח שהפרוייקט שלי סופסוף הושלם וקם לתחייה! אוקיי אז הפרוייקט הוא כזה: רציתי לבנות מנורת שולחן, רק עם לדים. לקחתי 15 לדים אולטרה ברייט מכל מיני צבעים, הלחמתי אותם עם הנגדים כמובן ללוח הלחמה, את הלוח הדבקתי על קופסא כזאת כמו של הזיתים בסופרמרקט ושל כל החמוצים. את הקופסא הדבקתי על גוף של מנורת קיר ישנה (הוצאו מהמנורה כל הכבלים ובית-הנורה). העברתי כבלים דרך הגוף, למתג, והחוצה, לשנאי של 5 וולט (בקרוב עם מייצב מתח). את הקופסא עם המתג הקטנה שהייתה אמורה להתחבר לקיר, חיברתי ללוח עץ עבה (2ס"מ בערך). את הכבל מתח של המנורה הכנסתי לתוך היט-שרינק 3-4 מ"מ ארוך. את פנים המנורה צבעתי בכסף, ואת המנורה מבחוץ כמו שרואים צבעתי בשחור. ועכשיו, לתמונות: הפרוייקט הקודם של המקלדת, השלם...... ועכשיו המעגל על לוח ההלחמה (שצבוע בכסף) הגוף של המנורה (לפני הקופסא) המנורה אחרי ההדבקות פנים המנורה המעגל (הלדים והנגדים) המנורה הפועלת (אחח...מסנוור) הלדים בתוך המנורה וקרוב יותר.... האפקט של המנורה על הקיר (במציאות זה הרבה יותר חזק ) בשילוב עם המחשב והלדים למקלדת ועכשיו בחושך אם יש לכם עיצות, בקשות או שאלות אני אשמח לענות זהו בינתיים.... עידו.
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים אני מתאר לעצמי שחיברת את זה לכבל המקורי של המנורה.. אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה והייתי רוצה לדעת...אני חושב שאם תעשה מדריך זה יהיה ממש נחמד! [:
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים מחבר דבר ראשון תודה רבה דבר שני לא חיברתי את זה לכבל המקורי של המנורה....המנורה הזאת מתחברת ל5 וולט, להבדיל מהמנורה הקודמת שהתחברת ל220 וולט (משום מה הלדים לא מאירים כל כך טוב עם המתח הזה 8)). אני לא חושב שיש צורך במדריך מכיוון שזה פרוייקט פשוט מאוד, גם המעגל וגם הבניה עצמה, אם תרצה הסברים ספציפיים על משהו אין לי בעיה להסביר. נחזור למתח. חיברתי שנאי מיוצב ל220V, הוא שולח למנורה 5V. יש לשנאי שלי חיבור כזה עם שני שקעים קטנטנים, של מינוס ופלוס, הלחמתי 2 מחטי-תפירה עבים ל+ ו- של הכבל מתח למנורה, ובעצם יצרתי שקע ותקע.
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים מחבר למה לא רואים? מה הבעיה?עריכה: לפעמים השרת של וואלה נופל לכמה דקות, יכול להיות שזאת הבעיה.
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים §Ecalip כולם רואים את התמונות הבעיה כראה אצלך...אמממ סבבה עידו אני ינסה את זה כנראה בפסח (מקווהש אני לא ישרוף אותי עם הבית ביחד :-\).תתחדש (8
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים מחבר אמממ סבבה עידו אני ינסה את זה כנראה בפסח (מקווהש אני לא ישרוף אותי עם הבית ביחד :-\).תתחדש (8סבבה.רק תדאג שהשנאי יוכל לקבל לפחות 500mA.
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים עידו , בהחלט מדהים ,עבודה יפה מאוד!צפו ממני למשהו דומה אבל קצת אחר במשך חופשת הפסח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.