פורסם 2015 בפברואר 2110 שנים היי, מעניין אותי לדעת אם יש עבודות "בתחום" לנערים כמוני, מעבדות מחשבים,סלולר, משהו שקשור לזה. לא מצפה לשכר גבוה, המינימום הקבוע בחוק לנוער (איזה 18 שקל לשעה כמדומני) אם לא, מה האופציות שעומדות בפני נער לפני צבא שמחפש לעשות קצת כסף ליציאות ולתדלוק תחביב החומרה היקר הזה
פורסם 2015 בפברואר 2110 שנים לא חושב שמעבדה של מחשבים או פלאפונים תקח נער בן 16.אני לפני הצבא הייתי ממלצר ושוטף כלים במסעדות.
פורסם 2015 בפברואר 2110 שנים אכן למלצר\לחלק פליירים\אולי תחנות דלק איכשהו\שופרסל ושאר הרשתות\למכור פרחים בצמתים בשישי(חבר קנה מחשב ככה לפני כמה שנים)\אם תצליח להשיג עבודה בבחירות הקיימות זה אחלה כסףולא עולה לי עוד לראש
פורסם 2015 בפברואר 2110 שנים מחבר הוו נכון יש בחירות.אבל הבנתי שרוב העבודות שם זה פרוטקציות וקשרים, לא?
פורסם 2015 בפברואר 2110 שנים אממ יכול להיות מבחינת הרשות כמו עירייה אז כן ... אבל כל השאר של המפלגות גם משלמים טוב
פורסם 2015 בפברואר 2110 שנים זה לא פרוטקציה וקשרים בדיוק.קודם כל זה הולך לפעילים שתורמים מזמנם ללא תשלום.ואם נשאר אז לחברי סניף אחרים להם עדיפות על פי ותק וחשיבות.סתם אחד מבחוץ שמופיע פתאום לפני בחירות כדי לקבל עבודה?קלוש...
פורסם 2015 בפברואר 2110 שנים שמור לך את הלינק הבא:http://www.jobmaster.co.il/code/check/search.asp?jobtype=4&ezor=27
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.