פורסם 2004 במרץ 2321 שנים היה לי עוד מדריך אבל שכחתי את האתר!תשאל את alianyn הוא מבין בזה פיקס..אם אני יזכר באתר אני יערוך וישים אותו פה..
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים כן זה האתר!!! ויש לי שאלה: איל זה מתחבר למחשב? דרך המדפסת? או דרך מה? ואיך קוראים לחיישן הזה במדוייק כדי שאני אוכל להגיד למוכר..
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים כתוב לך באתר בדיוק איך זה מתחבר (חיבור COM) ובדיוק מה המספר של הדיודה (חיישן)
פורסם 2004 במרץ 2421 שנים זה הייתרון שאתה יכול להישתמש בכל שלט אתה לוחץ על כפתור שלומד ואז אתה לוחק הלחצן בשלט זה טוב.אני מתכנן לתכנת עם הFLYVIDEO שלי לעשות משהו עד שאני אקנה את הREMOTE WONDER 2.קראתי פעם קצת ויש תוכנה שמזהה את הלחצנים של הFLYDIDEO (ועוד הרבה כרטיסי טלוויזיה) אבל לא הבנתי איך ממש מוציאים את הפקודות לפועל.
פורסם 2004 במרץ 2421 שנים מחבר גם לי יש שלט של FLYVIDEO ועוד שאלה האם הלד שיש לי בחלק שמתחבר למחשב כדי לשלוט בשלט אפשר להשתמש בו למדריך
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים לבעלי הכרטיס טלויזיהFLYVIDEOיש לי תוכנה שאני משתמש בהגם לי יש את הכרטיסהיא קצת מסובכת אבל אחרי שמגדירים אותה היא עובדת טובהנה לינק לאתר הרשמיhttp://slydiman.compass.com.ru/eng/index.htmשם התוכנה זה SLY CONTROLפעם הייתה חינמית בגרסאות הקודמותעכשיו היא לכמה שימושים ואחרי זה בתשלום..בהצלחה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.