עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעוניין לעשות ברידג' צריך המלצה לנתב ומעט מידע

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני כרגע משתמש ב- VVG2000 שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להפוך אותו למודם ולקנות נתב. מאחר שמעולם לא יצא לי להתעניין בתחום הזה אני לא ממש יודע מה לחפש.

מספר נתונים שאולי יהיו רלבנטיים: אני מנוי של נטויז'יון 100 מגה. נמצא ברשת עם עוד מחשב ומשתמש תדיר בוויפי.

בנוסף, יצא לי להתקל בביקורות לא מחמיאות על ה-VVG2000 באופן כללי, ובפרט בכל הנוגע לברידג'. האם מומלץ לקנות אחד מהדגמים החדשים של בזק (מופיעים כאן http://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/wireless_net/super_wifi/support/ ) ואליו לצרף נתב?

אין לי ממש תקציב כי אני לא יודע מה אני מחפש, אך אהיה מוכן להוציא יותר כדי לקבל מוצר טוב.

תודה רבה

עריכה:

רק שתי הערות, הוויפי צריך להיות בעל טווח גדול. הנתב והמודם יושבים בפינה של קומה עליונה בבית וצריך שיקלוט גם בקומה התחתנוה. עד כה עם ה-VVG2000 היה לי פס אחד בסמארטפון וטאבלטים בקומה התחתונה.

בנוסף, אשמח רק לדעת מה מבדיל בין הנתבים. לדוגמה, נתב TP-Link WDR-4300 שראיתי עליו המלצות בפורומים בישראל, עולה באמזון 68 דולר ונמצא במקום ה-34 ברשימת רבי מכר, זאת לעומת נתב של אסוס RT N66U שעולה 120 דולר ונמצא במקום ה-2. יש סיבות שעדיף למשתמש ממוצע להעדיף אחד על פני אחר?

תודה שוב.

נערך על-ידי Alduin

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.