עבור לתוכן

הדואר עשה לי נזק לכרטיס מסך מה עושים?

Featured Replies

פורסם

לפי התמונה ששלחת, אם זה הנזק היחיד, אז החנות סתם מחפשת דרך להתחמק, כי כולו מדובר בפח עקום שניתן ליישר, הוא לא משפיע כלל על תפקוד הכרטיס, ואם הכרטיס תקול, אז זה בטח לא בגלל זה.

עכשיו תשקול כמה צריך לעלות לך כרטיס חדש וכמה זמן, אנרגיה וכסף אתה צריך לבזבז על לנסות לשכנע את החנות/יבואן/יצרן לתקן לך את המוצר. ברב המקרים זה פשוט לא כדאי פיננסית.

דבר אחרון, לקח לחיים - בפעם הבאה תביא אתה פיזית את המוצר לחנות, ואל תשלח בדואר. אם אתה חייב לשלוח בדואר תקפיד לארוז היטב את המוצר, להשתמש במעטפה מוגנת, לרשום באותיות ברורות כי מדובר במוצר שביר (עדיף גם לציין את הצד העליון של המוצר במידה וקיים), ולשלם ביטוח על המוצר.

פורסם
  • מחבר
לפי התמונה ששלחת, אם זה הנזק היחיד, אז החנות סתם מחפשת דרך להתחמק, כי כולו מדובר בפח עקום שניתן ליישר, הוא לא משפיע כלל על תפקוד הכרטיס, ואם הכרטיס תקול, אז זה בטח לא בגלל זה.

עכשיו תשקול כמה צריך לעלות לך כרטיס חדש וכמה זמן, אנרגיה וכסף אתה צריך לבזבז על לנסות לשכנע את החנות/יבואן/יצרן לתקן לך את המוצר. ברב המקרים זה פשוט לא כדאי פיננסית.

דבר אחרון, לקח לחיים - בפעם הבאה תביא אתה פיזית את המוצר לחנות, ואל תשלח בדואר. אם אתה חייב לשלוח בדואר תקפיד לארוז היטב את המוצר, להשתמש במעטפה מוגנת, לרשום באותיות ברורות כי מדובר במוצר שביר (עדיף גם לציין את הצד העליון של המוצר במידה וקיים), ולשלם ביטוח על המוצר.

זה הנזק היחיד בכרטיס, החנות שקניתי ממנה היא יכולה בודקת לי את הבעיה בכרטיס לא קשור לנזק שנגרם והיא אמרה לי במידה ויש באמת בעיה בכרטיס היבואן לא יחליף לי אותה כי יש נזק, גם לקנות פאנל ולהחליף היבואן לא יחליף לי אותה כי אסור לפתוח את הקופסא שעוטפת את הכרטיס, אני שלחתי תלונה לדואר ונראה מה יהיה התשובה

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא מצאתי אחד זהה. אולי חבר יוכל להשאיל לך או משהו כזה.

לחילופין, אתה יכול לראות אם הוא מוכן לשלוח לישראל במחיר סביר:

http://www.ebay.com/itm/radeon-r9-290-/191511488321?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c96f96741

יש מצב שהוא יכול למכור לי פאנל כזה?

פורסם

הוא יכול אולי למכור לך את כל הכרטיס המקולקל.

פורסם
  • מחבר
הוא יכול אולי למכור לך את כל הכרטיס המקולקל.

בכמה?

פורסם

כשהסתכלתי המחיר היה בסביבות ה-100 ש"ח, אבל בינתיים זה קפץ ל-250, זה לא משתלם.

צריך להמשיך לחפש באיביי.

לחלופין, אתה יכול לנסות ליישר את החלק, ולהחליף עם מישהו אחר עד שתקבל תחליף לכרטיס התקול.

פורסם
  • מחבר
כשהסתכלתי המחיר היה בסביבות ה-100 ש"ח, אבל בינתיים זה קפץ ל-250, זה לא משתלם.

צריך להמשיך לחפש באיביי.

לחלופין, אתה יכול לנסות ליישר את החלק, ולהחליף עם מישהו אחר עד שתקבל תחליף לכרטיס התקול.

כרטיס חלופי לא נראה לי שאני יקבל בגלל היבואן המעפן הזה שטוען שכיוון שהברזל עקום זה נקרא נזק פיזי ככה המוכר אמר לי, ידוע לך מי זה היבואן?

פורסם

אין לי מושג, אבל אם שלחת אליו, אתה אמור לדעת למי שלחת?

אם זו חנות ולא היבואן, מה הבעיה לקחת את זה ממנו ולנסות להחליף את החלק עם מישהו אחר זמנית?

פורסם
  • מחבר
אין לי מושג, אבל אם שלחת אליו, אתה אמור לדעת למי שלחת?

אם זו חנות ולא היבואן, מה הבעיה לקחת את זה ממנו ולנסות להחליף את החלק עם מישהו אחר זמנית?

זה מה שאמרתי רוב הסיכויים שהכרטיס תקול לכן שלחתי אותו ואם הוא כן תקול אני יהיה חייב להחליף את החלק על מנת לקבל חדש ואם הוא לא תקול אני רק יישר את הברזל וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים