עבור לתוכן

נפילות יציבות בתקשורת אינטרנט תשתית הוט

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

בחודש האחרון אני סובל מבעיה מוזרה באנטרנט אצלי.

יש לי אינטרנט 100 מגבייט תשתית הוט וספק הוט נט.הוט בוקס משמש במודם עם נתב פרטי (TPLINK WDR4300 וגם בדקתי עם linksysE1000)

כאשר אני בודק מהירות אנטרנט בחיבור ישיר למחשב(מהמודם ישר למחשב ללא נתב) אז זה מודד לי מהירות אינטרנט תקינה,אך כאשר אני מדליק סרטון/מוריד קובץ כלשהו/נכנס למשחק סטייל דיבאלו שדורש תעבורת רשת המהירות שלי קורסת יש לסביבות 7/8/9 מגבייט.הבדיקה נעשתי ישר מול האתר של הוט.

דיברתי אם שירות לקוחות הוט כמה וכמה פעמים והם אמרו שהכל תקין בתשתית דיברתי אם הוט נט הם אמרו שגם הכל תקין,לפני שבועיים וחצי בערך הייתה תקלה בהוט נט אזורית אחריי שהתקלה סודרה פתאום הכל עובד תקין(צירוף מקרים אני מניח),ואז אחריי שלושה ימים ועד עכשיו התקלה חזרה,החלפתי היום ספק לשלולל את עניין הספק לבזק בינלאומי הבעיה נמשכת.חיבור רשת מוגדר נכון(1Gbps).

תוכנות שיתוף קבצים לא עובדות ברקע .

דרייבר לוח אם מעודכן להכי חדש לפי אתר.

לא יכול לעבור לתשתית בזק,בגלל מרחק ממרכזייה יכול לעשות מקסימום 15 מגבייט ): .

מה לעשות? ):

פורסם

יש תקלה בלתי נראית כרגע שהרבה אנשים חווים אותו דבר, הוט לא רואים כלום. אבל חברים שלי ואני מקבלים מהירויות נמוכות. אני ב 500 מקבל לפעמים בין 300-500 משתנה בכל שלב או שלא יציב בעליל. 200 מגה בין 150-130-80 משתנה, 100 מגה בין 27-60 .

זה בוודאות משהו מהתשתית ולא מושפע מהספק. מהירות האפלוד תקינה לחלוטין. כשהיה תקלה איזורית לפני, מהירות העלאה הושפעה ב 100% , 0.02 קיבלתי במקום 10.30

נערך על-ידי X7-007

פורסם
  • מחבר

כן האמת שאצלי מהירות העלאה לא נפגעת רק מהירות ההורדה.

העניין שזה לא רק 27-60 מגבייט זה בדר"כ 15 ומטה :\

נערך על-ידי Crazy_Rabbit

פורסם

שלום קרייזי ראביט,

שמי אדי ואני רכז מדיה חברתית ב-HOT. על מנת שנציג טכני יוכל לבדוק את התשתית באיזורך, נא ציין מספר טלפון להתקשרות עמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים