פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים שלום לכולםלמשרד שאני תומך בו דרוש שרת שיתוף קבצים מדובר בכ 10 משתמשיםובתוכנה לעריכת דין שפותחת הרבה SESSIONS לשרת השיתוף (כיום יש שם ווינדוס 7 שנותן את השירותאך הוא מנתק משתמשים באופן אקראי)רציתי לשאול מה מומלץ למשרד כזהאני חשבתי להתקין להם אובונטו עם סמבה קצת הרשאות ולפתור את העיניין.האם לדעתכם הפתרון הזה טוב,יציב,אמין?
פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים ב Windows 7 הגבלת החיבורים הנכנסים היא 20.מדובר על session פר משתמש מבחינת SMB.בעקבות הדיון הקודם שפתחת, אין שום בעיה שהקבצים ישבו ב Samba, אם אתה מוכן לתחזק את התשתית הזאת.
פורסם 2015 בפברואר 1510 שנים מחבר ב Windows 7 הגבלת החיבורים הנכנסים היא 20.מדובר על session פר משתמש מבחינת SMB.בעקבות הדיון הקודם שפתחת, אין שום בעיה שהקבצים ישבו ב Samba, אם אתה מוכן לתחזק את התשתית הזאת.שלום ותודה על התגובותכמו שראית בתרד השני בדקתי אם זה בכלל יעבוד בשבילי ובתרד הזה אני שואל אם זה מתאים לנווזו מהסיבה שהבנתי שתצורת שיתוף קבצים סמבה הינה יציבה ואמינה . אך איני יכול להמליץ עליה ללקוח לפני שאני בטוח בוודאות שהיאאכן יציבה ואמינה ובנוסף תפתור את הבעיה הנוכחית!אז אני שואל פה מישהו שכן משתמש בסמבה ואולי על אובונטו לצורך שיתוף קבצים , האם הוא ממליץ על כך ברשת של אירגון עיסקי ?
פורסם 2015 בפברואר 1510 שנים אין שום בעיה בSsmba. מה כבר יכול להיות לא אמין או יציב בשרת Samba?אם אין למי שמתחזק את התשתית שום ידע בלינוקס אולנ עדיף להתקין Server 2012 R2 foundation. יש לו מגבלה של 30 חיבורי SMB.אפשר לקבל את המערכת עם שרתי מותג קטנים. נערך 2015 בפברואר 1510 שנים על-ידי multicore
פורסם 2015 בפברואר 1910 שנים Freenas הוא הפתרון מצוין לסיטואציה שלך .. הוא גם חינמי ועובד מצוין עם Smb. מה שכן אם אין לך dc שאתה יכול לחבר אותו אליו. הייתי ממליץ לנהל את המשתמשים מתוך ה freenas. ולבטל את האפשרות כניסה ל gust.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.