פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים שלוםמשהו יודע באיזה פורט משתמש הדפדפן של הפלאפון??אני מעוניין לנעול את הרשת שלי לפלאפוניםורציתי לדעת אם כשמתחברים ל wifi דרך הפלאפון הרשת משתמשת גם בפורט 80 או בפורט אחרמצטער אם ההודעה לא נכתבה בפורם הנכוןאם זה לא הפורם הנכון אשמח לדעת מה כןתודה רבה
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים ...אני מעוניין לנעול את הרשת שלי לפלאפוניםיש לך WIFI - ואתה מעוניין שרק מכשירים מסוימים יתחברו אליו (הווי טלפון מחשב \ נייד טאבלט וכיוב') - תגביל לפי MAC כל ציוד שאני מכיר תומך בזהזה קצת עבודה בהתחלה אבל בהמשך זה די עובד בלי לגעת
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים מחבר את זה אני מכירהשאלה אם יש אפשרות חחסום את כל הפלאפוניםבמקום לאשר כל מחשבתודה רבה
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים ממתי טלפונים סלולריים נקראים ע"ש חברת פלאפון? מן הסתם שweb browser יתחבר בHTTP לאתרים. איך אפשר לצפות למשהו אחר כאשר הצד השני מאזין לפורט הזה? אייזה ציוד יש לך ברשת? יכול להיות שתוכל להפעיל policy שמונעה מכתובות MAC עם OUI מסויים להתחבר. זה לא בדיוק בטוח, אבל זאת התחלה.
פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים מחבר הציוד שיש לי הואמספר מחשבים שמחוברים דרך סווייץ +מספר ראוטריםאני אחראי מחשוב בבית ספרהבעיה עם סיסמא היא שמספיק שלוקחים לאחד המורים את המחשב אפשר לראות את הסיסמא של הרשתואז התלמידים מתחברים עם הנייד
פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים את זה אפשר לעבור, לא מספיק בקלות כדי שתלמידי בית ספר יתחילו להתעסק עם זה.
פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים את זה אפשר לעבור, לא מספיק בקלות כדי שתלמידי בית ספר יתחילו להתעסק עם זה.בדיוק - במיוחד היום שלכל חבילה סלולארית בשקל תשעים יש חבילת גלישה שבד"כ מספיקהאגב - זה רחוק מלהיות בקלות...
פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים מחבר כן אבל האופציה שם הקשתה עלישוב זה לא איזה מפעל עם כמות מחשביםאז חשבתי ללכת על אופציה אחרת ששוללת רק פלאפוניםולא דרך מאק אדרסתודה רבה
פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים אבל אני לא מבין מה בעצם אתה רוצה?אם אתה מעוניין להגיע למצב X, אתה חייב לממש את הצורך עם אמצעי Y או Z. ככה זה או עובד.אם אתה רוצה להתעסק בבעיות טכנולגיות - אתה צריך להבין בטכנולוגיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.