עבור לתוכן

יש גבול לחוצפה הדתית?

Featured Replies

פורסם

הכתבה הזאתי הזויה לחלוטין.

אני מצטער אבל נשמע לי הזוי במיוחד שבחורה דתייה שהינה לסבית לוקה בקוצר רואי כל כך חמור כלפי המנהגים השונים של חבריה החילונים.

• תגובות 49
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי הדתיה הלסבית קיבלה בדיוק את מה שמגיע לה.

ככל שדחפה יותר את החופשיה לגבי ההפרעות הדתיות שלה, ככה קיבלה חזרה זובי.

גם אם בהתחלה החופשיה עוד הסכימה פה ושם משהו, לא עבר הרבה זמן עד שהיא קיבלה חלסטרה וחסמה לגמרי את הדתיה.

גם גברים אסור להכניס לחדר?

זה לא שהם עושים סקס מול עיניה.

היא בכלל לא אוהבת גברים, היא לסבית.

כאן הקטע המצחיק בכל הסיפור.

כלסבית דתיה היא לא יכולה להיות עם שותפה מבלי לעבור על איסור ייחוד.

האמת?

אם לי היתה שותפה לסבית דתיה כמוה שמטרידה ומשגעת אותי, גם אני הייתי משתמשת בסקוצ' הבשרי לניקוי המחבת של השרימפסים. :biglaugh:

פורסם

האמת היא שאני חושב שהטור הזה אמיתי לחלוטין. ראיתי אנשים הרבה יותר גרועים ממנה.זה ממש אמין

פורסם
אני רק אתן דוגמא ממקרה מהחיים שלי:

אני קונה מדי פעם אוכל בקפיטרייה של מוסד בו למדתי.

יצא פעם שקניתי חלבי והנחתי על בשרי (או להפך, לא זוכר). המוכר, הסתכל כאילו הרגתי מישהו, נבח עלי "לא להניח פה". כלומר, אנשים מצפים שכל העולם צריך לדעת את החוקים הדתיים, ואוי ואבוי למי שיעבור עליהם.

לקשיי הבנה: לא ניסיתי להעליב שום בנאדם דתי ברגע הקניה. אני תמיד מכבד את הדתיים, אבל תהרגו אותי - אפילו שידעתי שאסור לערבב חלבי עם בשרי בתוככי, כבנאדם חילוני העניין הזה פשוט לא עלה במוחי שאסור להניח את הפריט שקניתי על המדף בכדי שתהיה לי יד פנויה להוציא כסף למוכר.

עכשיו איך זה קשור לכתבה.

השאלה הנשאלת, האם הבחורה הדתיה ניסתה להסביר לשותפה שלה לגבי שתיפת הכלים? או שהיא ישר לקחה ללב, שמרה את זה בתוככה, והקיאה את הכל על המקלדת ומשם זה עבר לכתבה ב-ynet?

אני משער שהוא "נבח" עליך כי חשש לאבד את הכשרות.

פורסם
  • מחבר

^ זה דווקא הסבר הגיוני למדי לעניין עם הסקוץ'. יש דברים שלאדם מחברה מסויימת ברורים מאליהם, בעוד שלאחרים ממש לא. האמת שיש לי סיפור הזוי עוד יותר בסגנון הזה - כאשר התיישבתי לאכול את האוכל שקניתי בבית הסטודנט בטכניון (שיש בו באותו האזור גם מקומות חלביים וגם בשריים), התברר שאזור השולחנות מחולק לבשרי\חלבי אף שהשולחנות זהים ואין שום הפרדה פיזית ביניהם, רק איזה 2 מטר של מרחק ואחד העובדים נטפל אלי על שהתיישבתי עם אוכל בשרי באזור החלבי - עובד חילוני בעליל, כך שאכן תעודת הכשרות היא בעניין ולא עמדתו האישית של המוכר בסיפור לעיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים