עבור לתוכן

יש יבואנים בישראל (חדשים, כנראה) לHaupauge...

Featured Replies

פורסם

עוד כמה ימים אחרי שיהיו פרטים ומחירים אספר לכם הכל...

פורסם

הגיע הזמן באמת !!!!!!!!!

ועכשיו התור של החברה המצוינת ABIT שיהיה לה יבואן טוב בארץ.

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא בטוח שיש להם במלאי, זה נראה לי לפי הזמנות פרטיות הכל אבל מה איכפת לי.

אז אפשר כנראה להזמין את הכרטיס המדהים שלהם שמקליט כמו בוידאו לקובץ MPG2 באיכות DVD...... אפשר להקליט סרטים באיכות מדהימה עם טיימר והכל..... אבל זה עולה איזה 250 בחו"ל מעניין כמה זה יהיה בארץ.

הבעיה היא שאני פוחד לקנות כרטיס טלויזיה PCI טוב עכשיו ולהשקיע בו כי תקן PCI עשוי להכחד. אולי אני אקח את הדגם USB שלהם (שלא תומך בדולבי.....).

פורסם

מי היבואנים!?

פורסם
  • מחבר

מבטיח שעוד כמה ימים תדעו.

פורסם

אבל אני לא בטוח שיש להם במלאי, זה נראה לי לפי הזמנות פרטיות הכל אבל מה איכפת לי.

אז אפשר כנראה להזמין את הכרטיס המדהים שלהם שמקליט כמו בוידאו לקובץ MPG2 באיכות DVD...... אפשר להקליט סרטים באיכות מדהימה עם טיימר והכל..... אבל זה עולה איזה 250 בחו"ל מעניין כמה זה יהיה בארץ.הבעיה היא שאני פוחד לקנות כרטיס טלויזיה PCI טוב עכשיו ולהשקיע בו כי תקן PCI עשוי להכחד. אולי אני אקח את הדגם USB שלהם (שלא תומך בדולבי.....).

גם ה-AIW של ATI בדגמים המתקדמים יותר (ועכשיו גם תוצרת הרקולס) מקליט ככה, MPEG2 ויש לו טיימר להקלטות. אני כבר שנתיים לא משתמש בוידאו כי במחשב זה יותר נוח. לי אין בעיה שהמעבד הגרפי מתיישן כי משחקים זה ממילא לא התחום שלי אבל לגיימרים כבדים ה-AIW לא כל כך מתאים.

פורסם

אני רק מקווה שזה לא דומה למצב של IIyama.

שיש יבואן אחד שמספק את הסחורה מסוג ב' (כמו KSP או היבואנים שהם עובדים איתם.. לא ממש יודע) במחיר מוזל ויבואן שמספק סחורה איכותית במחיר מטורף.

פורסם
  • מחבר

אל תדאג, Haupauge העולמית הפנתה אותי אליהם.

גם ה-AIW של ATI בדגמים המתקדמים יותר (ועכשיו גם תוצרת הרקולס) מקליט ככה, MPEG2 ויש לו טיימר להקלטות. אני כבר שנתיים לא משתמש בוידאו כי במחשב זה יותר נוח. לי אין בעיה שהמעבד הגרפי מתיישן כי משחקים זה ממילא לא התחום שלי אבל לגיימרים כבדים ה-AIW לא כל כך מתאים.

תראה זה לא כל כך נכון כי נגיד ATI RADEON 8500 DV AIW 64MB למשל (אני מדבר על המקורי של ATI) זה לא דגם מוחלש של הכרטיס המקורי... הבעיה עם ATI זה העיתוי כי תמיד כשATI נזכרים להוציא משהו אז חודש חודשיים אחרי זה NVIDIA מקלקלת והורסת את ההפתעה כי היא מוציאה משהו יותר טוב, בעוד שATI אף פעם לא עושה פריצת דרך, היא תמיד (כמו AMD) מוציאה מוצרים כ"תשובה" למוצרים של NVIDIA. הכרטיס RADEON 64MB יצא במיוחד כדי לנצח את GF2 GTS. הכרטיס החדש RADEON 8500 יצא כדי להתמודד מול GF 3 TI 500. והכרטיס הבא 8800 יבוא ויתמודד מול GF4. כך שאם קנית משהו של ATI דרוש תזמון טוב, בדיוק בזמן שהם מוציאים משהו טוב.

פורסם

יש לי שאלה: אם הוא נועד להתחרות בג'יפורס 4, למה ב"חומרה של טום" ( ;)) השוו אותו לכרטיס של אלסה שמבוסס על quadro כתחנת עבודה ל-openGl או משהו כזסה. לא בדיוק הבנתי אבל תבדקו כי זה עדיין בעמ' השער שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים