עבור לתוכן

ספק אינטרנט הוט ו-200mb

Featured Replies

פורסם

אני חושב על הוט 200 mb השאלה איך ספק הוט אינטרנט ?

אני צופה הרבה בטלוויזיה אינטרנט HD ברוסיה .

אני מתגורר בנתניה ,אם זה מסייע .

האינטרנט כל היום פעיל .

פורסם

הוטנט? הם בסדר גמור לא היה לי בעיות איתם.

אם יציעו לך FiberBox תסרב, אחד המכשירים הנוראיים שנתקלתי בהם.

באופן כללי גם מציע לך לבקש מהם מודם בלבד ותקנה ראוטר משלך אם אתה צריך רשת אלחוטית\קווית.

פורסם
  • מחבר

מה רע ב-

FiberBox

פורסם

היה אצל אחותי בבית בלי הפסקה היה עושה ניתוקים, תקלות ונות ושאר סיפורי זוועה. אולי עכשיו סידרו אותו אבל נכון לניסיון שלי איתו אני לא יכול להמליץ.

פורסם

כבעל פייברבוקס אני יכול להגיד לך שהוא צודק.

מכשיר לא איכותי בכלל.

פורסם
  • מחבר
כבעל פייברבוקס אני יכול להגיד לך שהוא צודק.

מכשיר לא איכותי בכלל.

תודה לך

אבל לא היו להם עדכונים לתוכנה ? או שהחומרה דפוקה ורק מודם לקחת ?

פורסם

מניסיון שלי כל המכשירים של הוט (הוטבוקס \ פייברבוקס) מתפקדים גרוע מאוד כשהם פעילים עם מצב של ראוטר אבל בתור מודם בלבד אני לא הבחנתי בשום בעיה ולכן המלצתי לך לקנות ראוטר משלך ולבקש שהמכשיר של הוט יהיה רק מודם.

פורסם
  • מחבר
מניסיון שלי כל המכשירים של הוט (הוטבוקס \ פייברבוקס) מתפקדים גרוע מאוד כשהם פעילים עם מצב של ראוטר אבל בתור מודם בלבד אני לא הבחנתי בשום בעיה ולכן המלצתי לך לקנות ראוטר משלך ולבקש שהמכשיר של הוט יהיה רק מודם.

סלח לי על השאלה , מה ההבדל בין מודם לראוטר בהוט ?

פורסם

10 שקל בחודש, זה הגדרה שהם מזינים למכשיר מאצלהם...

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי שאלתי להבדל הטכני בין ראוטר למודם של הוט ?

פורסם

זה אותו מכשיר פשוט פונקציה תוכנתית שהוט יכולים להפעיל או לנטרל.

פורסם
  • מחבר
זה אותו מכשיר פשוט פונקציה תוכנתית שהוט יכולים להפעיל או לנטרל.

וזה בדיוק השאלה איזה פונקציה תוכנתית ?

פורסם

הם יכולים לתת להוטבוקס שלך לעבוד בשני מצבים:

1. מצב מודם: אתה מתחבר מההוטבוקס אל מחשב אחד בצורה קווית עם כבל רשת ומקבל כתובת IP חיצונית מהספק שלך ישר למחשב בלי תיווך באמצע... אין לך גישה לממשק ניהול של ההוטבוקס, אין לך שום יכולת להיכנס להפעיל רשת ממנו או רשת אלחוטית וכו'.

2. מצב ראוטר: ההוטבוקס עדיין יהיה מודם אלב ההוטבוקס עצמו יקבל את הכתובת IP מספקית האינטרנט שלך ותוכל להתחבר עם כבל אל 4 מחשבים מההוטבוקס + להפעיל רשת אלחוטית. בנוסף ההוטבוקס יקבל כתובת שתופיע אצלך במחשב כשער ברירת מחדל. באמצעות הכתובת הזאת תוכל להתחבר דרך הדפדפן אל ממשק הניהול של ההוטבוקס ולתת הגדרות שונות שנוגעות לפיצ'רים (כמו UPNP) או הגדרות אבטחה (כמו חומת אש) בנוסף תופעל רשת אלחוטית שאותה תוכל להגדיר.

עבדתי תקופה עם ההוטבוקס כראוטר אבל היו לו ביצועי זוועה, נאלצתי לרכוש ראוטר חדש פרטי שלי והפכתי את ההוטבוקס למודם. כעת זה עובד בצורה חלקה בלי תקלות ומבלי שאני אצטרך לרסט את הציוד רשת פעם ביום.

פורסם

עדיין יש לך ממשק ניהול מסויים אליו אפשר להיכנס כשההוטבוקס במצב מודם.

פשוט יהיו חסרים בו כל ההגדרות שקיימות במצב ראוטר.

פורסם

וואלה?

ניסיתי מאצלי כשהוא עבר למצב מודם, הכתובת הרגילה של הממשק ניהול נעלמה לגמרי. זה מתחבר עם כתובת אחרת במצב מודם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים