עבור לתוכן

לשדרג או לחכות (Sapphire ATI 7850 1GB 256-bit GDDR5)?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי כרטיס מסך Sapphire ATI 7850 1GB 256-bit GDDR5.

1. האם הוא יכול להריץ משחקים חדשים יחסית כמו Assassins creed unity, Far Cry 4, COD, בהגדרות גרפיקה בינוניות פלוס לפחות, או שכדאי לשדרג?

2. אם כדאי לשדרג, איזה כרטיסים מומלצים בטווח פלוס מינוס 1000 ש"ח, שגם יתנו שיפור ממש משמעותי יחסית לנוכחי, וגם יהיה להם "אורך חיים" (מבחינת יכולות למשחקים עתידיים) לשנים הבאות?

תודה!

פורסם

1. כן, הכרטיס יכול להריץ משחקים עדכניים בהגדרות בינוניות, OC לא יזיק :)

2. בסביבות 1200 שקלים יש לך את הgtx 960, ובקצת יותר גרסאות שונות של 280X (בפחות כסף לא תמצא שדרוג משמעותי ומוצדק).

כרטיס כמו gtx960 או 280X לא יחזיק הגדרות גבוהות ומקסימליות לאורך זמן רב, אבל נכון לעכשיו הם לא רעים בכלל..

אם אתה יכול להמתין קצת ולחסוך עוד כסף, תוכל לרכוש כרטיס יותר רציני כגון gtx970 או כרטיס מהדור הבא של AMD.

כל מה שלעיל כתוב באופן כללי, ותקף במידה שהכרטיס המיועד יצוות עם מערכת מתאימה (ספק כח מעבד וכו').

אם המערכת שלך היא זאת שבמפרט שלך בצד, אז שדרוג של כרטיס מסך צריך להיות הצעד הראשון בשדרוג יותר נרחב, כי חבל שכרטיסי מסך מתקדמים יעוכבו חומרתית בגלל רכיבים ישנים ומיושנים.

פורסם

בנוסף, הייתי מציע לשקול רכישה מיד שנייה

מה שעשוי לשנות את כל המפה .

פורסם
  • מחבר

OvO, תודה.

המפרט הוא אכן מה שכתוב (הכ. מסך לא היה מעודכן אבל עכשיו כן) - אז האם כדאי קודם לשדרג את המעבד? לפי systemrequirementslab, נראה שהמעבד הוא החסם העיקרי למשחקים חדשים.

כמו כן, האם אתה חושה שספק הכח שלי דורש שדרוג?

תודה!

פורסם

המעבד אכן החסם העיקרי כאן שכן 7850 זה כרטיס לא רע לגיימר הממוצע.

כמו שציינתי בהודעה הקודמת, אם העדיפות היא לשדרוג כרטיס מסך, אז מתבקש שזה יהיה צעד ראשון מתוך שדרוג כולל, כי המעבד הנוכחי יעכב אותך במשחקים מודרניים שמנצלים ליבות מרובות .

לעומת זאת, אם תקנה שילוש חדש וטוב (מעבד לוח וזכרונות) , אז אתה תראה שיפור ניכר בביצועים ותמצה את מלוא הפוטנציאל של הכרטיס הנוכחי.

אם תעשה לכרטיס OC אז תוכל להגיע לרמה של 7870 ואף לעקוף אותו אולי, וזה יהיה לא רע בכלל לעכשיו, רק חבל שהוא בגרסת ה1GB :undecided:.

בהמשך תוכל לשדרג גם את כרטיס המסך לשיפור נוסף בביצועים :)

לגבי הספק, אין צורך להחליפו כרגע לדעתי.

פורסם
  • מחבר

יופי, תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים