עבור לתוכן

כדאי ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב במכללת האקר יו (HackerU) ????

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב , אבל שמעתי שיש בתואר הזה המון מתמטיקה 80% לפחות והאמת שאני חלש יחסית במתמטיקה.

לגבי תעודת בגרות ופסיכומטרי גם אין לי , אז חיפשתי מוסדות לימוד שלא דורשות פסיכומטרי ובגרות ומצאתי שתיים האחת האוניברסיטה הפתוחה, והשנייה מכללת האקר יו , האוניברסיטה הפתוחה ירדה לגמרי מהפרק מכיוון שאני חלש במתמטיקה והלימודים הם לימודים עצמאיים ובקיצור זה לא בשבילי לפי מה שאני מכיר את עצמי , אבל ראיתי שאפשר ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב במכללת האקר יו , ללא פסיכומטרי וללא בגרות והתואר הוא קל יחסית כי אין שם הרבה מתמטיקה כמו שאר המוסדות , התואר הוא B.Sc אבל הוא לא מוכר במל''ג (המועצה להשכלה גבוהה) , השאלה אם אוכל למצוא עבודה לאחר סיום התואר , והאם מוסדות הייטק יתייחסו לתואר הזה ?

יש לציין שאני מתלבט בין התואר הזה לבין קורס בודד בתכנות, אלו שתי האופציות היחידות שמתאפשרות לי לפי רמת הקושי שלי.

אשמח לקבל חוות דעת על התואר הזה וגם לשמוע על מישהו שלמד את התואר הזה במכללת האקר יו...

קישור לתואר - http://www.michlalot.co.il/hackeru/B.Sc-IUBL.php

פורסם

מדעי המחשב זה ענף במתמטיקה. אם אתה לא מתחבר למתמטיקה, מדעי המחשב זה לא בשבילך.

פורסם
  • מחבר
מדעי המחשב זה ענף במתמטיקה. אם אתה לא מתחבר למתמטיקה, מדעי המחשב זה לא בשבילך.

הבנתי...

בכל זאת מה אתה חושב על התואר הזה?

פורסם

זה לא תואר. זה סתם קורס.

אחרי שאתה עושה אותו אתה מקבל נקודות זכות באוניברסיטת IUBL, וצריך להשלים את התואר דרכה.

גם אחרי שתשלים אותו, עדיין כל מה שיהיה לך זאת בסך הכל תעודה של מוסד שלא מוכר בישראל. איזה כיף.

אתה תהיה קלישאה מהלכת כמו הרוסים ש"היו מנתחי מוח ברוסיה" וכאן הם מאבטחים בקניון.

פורסם

מדעי המחשב הוא תחום מתמטי לפני הכל.

מה אתה מקווה להשיג בלימודים האלו?

פורסם
  • מחבר
מדעי המחשב הוא תחום מתמטי לפני הכל.

מה אתה מקווה להשיג בלימודים האלו?

תואר וכמובן עבודה...

פורסם

אוקיי, אז נגיד שיש לך תואר (תואר אמיתי ולא "תואר") ביד. מה הלאה? במה אתה רוצה לעבוד?

פורסם
  • מחבר
אוקיי, אז נגיד שיש לך תואר (תואר אמיתי ולא "תואר") ביד. מה הלאה? במה אתה רוצה לעבוד?

אני רוצה להיות מתכנת Dot.Net \ Java

פורסם

לא צריך לצוטט תגובות מעליך. גם ככה ברור למי אתה מגיב.

בשביל להיות מתכנת בשפת X לא צריך שום תואר. צריך לדעת לתכנת.

פורסם

ניתן לך אנלוגיה חביבה - מתכנת זה אחד שיודע קרוא וכתוב. כל אחד יכול לכתוב. תואר במדעי המחשב נותן לך את היכולת לכתוב ספר טוב.

כמובן שהאתגר בעבודה והתשלום, בהתאם.

פורסם

למה החלטת שבאוניברסיטה הפתוחה הכל זה לימוד עצמי?

יש שיעורים כמעט לכל קורס, הרצאות וגם תירגולים.

וגם, הרבה אנשים בלי רקע מתמטי עשו תארים במדעי המחשב ועברו. הכל אפשר ללמוד.

מה שכן, אתה נשמע כמו מישהו שרוצה לתכנת כי "בהייטק יש כסף" ואתה לא באמת אוהב את זה, אז אתה כנראה לא תהיה מתכנת טוב ולא תקבל הרבה כסף בהייטק.

מכאן, אני מסכים עם Gil28 וחושב שזה לא בשבילך ומסכים עם multicore שעדיף שתעשה קורס בשפת תכנות לבחירתך לפני שאתה משקיע זמן \ מאמץ \ כסף בתואר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים