עבור לתוכן

Could not reconnect all network drives

Featured Replies

פורסם

כמובן, אין לך pause אחרי כל פקודה. :) תריץ את הפקודות בחלון של cmd.

אצלי זאת לא בעיה. יש לי שני שיתופי SMB שפשוט לא "מתחברים" ישר, אלא אם כן אני ניגש אליהם ידנית וזה לא מפריע לי.

כמו שגם ציינתי לפני זה - תשמור את ה credentials שלך בcache של Windows כדי למנוע אימות כל פעם מחדש.

אני מצטט מהמאמר שקישרתי אליו:

/persistent:{yes | no} = Use this option to control the persistence of connections created with the net use command. Choose yes to automatically restore created connections at the next logon or choose no to limit the life of this connection to this session. You can shorten this switch to /p if you like./persistent:{yes | no} = Use this option to control the persistence of connections created with the net use command. Choose yes to automatically restore created connections at the next logon or choose no to limit the life of this connection to this session. You can shorten this switch to /p if you like.

/savecred = This option stores the password and user information for use next time you connect in this session or in all future sessions when used with /persistent:yes./savecred = This option stores the password and user information for use next time you connect in this session or in all future sessions when used with /persistent:yes.

פורסם
  • מחבר

תודה על הסיוע.

הזנתי את הקוד ב- cmd והפלט זה פשוט the syntax of this command is... ולאחריו פירוט של כל האפשרויות של הפקודה.

מה אני עושה לא נכון?

הנה מה שהזנתי:

NET USE A: \\NAS\Files USER:NAS\composite PASSWORD /persistent: yes /savecred

לצורך העניין, השתמשתי גם בכתובת איי.פי. של השרת וגם בכינוי SMB שלו.

פורסם

יש לך מספר בעיות בפקודה:

1. אתה מתמפה לאות ששמורה למערכת. מסיבות היסטוריות ותמיכה אחורה האות A תמיד שמורה לכונן floppy "3.5 (והאות B לכונן 5").

2. אין forward slash לפני הswitch של user.

2. יש לך רווח בין yes בswitch של persistent וניתן לכתוב אותו בקיצור כ p.

חבל שאני שוב מוצא את עצמי מפנה אותך בדיוק לאותו מאמר מהעמוד הקודם בו מוצגת הדוגמא:

net use e: \\usrsvr002\smithmark Ue345Ii /user:pdc01\msmith2 /savecred /p:yes

אחרי תיקון זה יראה ככה:

NET USE x: \\NAS\Files PASSWORD /USER:NAS/composite /p:yes

נערך על-ידי multicore

פורסם
  • מחבר

multicore, אני חושב שהצלחתי...

כתבתי קובץ .bat והגדרתי שיעלה באתחול. הכוננים מופיעים, אבל משום מה, ההודעה המעצבנת הזו עדיין מופיעה ב- tray.

כמה שאלות:

1) יש דרך למנוע מההודעה הזו להופיע?

2) יכול להיות שהיא מופיעה כיוון שלא הצלחתי לשלב /savecred בפקודה? אם אני מוסיף savecred, אז מופיע הפלט הבא:

A command was used with conflicting switches.

More help is available by typing NET HELPMSG 3510.

3) יש דרך למנוע מחלון ה- cmd להופיע (אפילו אם זה למאית השנייה) ולהסגר?

ותודה רבה על העזרה עד כה...

פורסם

מה הפלט של net use אחרי אתחול?

כבר כתבתי לך לפני זה. תשתמש ב pause.

פורסם
  • מחבר

כאמור החלון נפתח ונסגר אחרי השנייה, אבל ממה שראיתי, ללא savecred זה command completed successfully, עם savecred זה A command was used with conflicting switches.

ואיך אני משלב את pause? ואם אני מבין את כוונתך, אני לא מעוניין ש- cmd יופיע ויסגר אחרי x זמן, אני מעוניין שלא יופיע כלל ורק ירוץ ברקע. יכול להיות שזה שייך לפקודה echo?

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה.

בכל מקרה, זה לא משרת את המטרה, משני טעמים:

1) כתבתי לך מה הפלט, עם savecred ובלי savecred.

2) רצוני הוא שחלון ה- cmd לא יפתח כלל.

פורסם

1) לא חייבים לשמור credentials מקומית כאשר persistent בשימוש.

2) לקרוא לקובץ מתוך VBS או להשתמש ב start.

מה כרגע הבעיה העיקרית שלך?

פורסם
  • מחבר

ובכן:

1) savecred לא עובד עם persistent, אבל כעת אמרת לי שאין צורך להשתמש בשתי הפקודות במקביל, אז יתכן וזה נפתר (סתם מתוך סקרנות: למה איפוא במאמר שצירפת ישנו מקרה של שימוש בשתי באותה העת?).

2) שחלון ה- cmd נפתח. התייחסת לכך אך לא הבנתי את תשובתך, אשמח אם תסביר ב- layman's terms מה שנקרא...

3) ההודעה could not reconnect אף היא קופצת בסרגל ה- tray. היא קופצת לפני שקובץ ה- bat רץ, לכן אני חשהפתרון נעוץ בעניין של טיימינג.

עריכה: הוספתי savecred גם בלי persistent והפלט הוא אותו הפלט -

A command was used with conflicting switches, והכוננים לא מופיעים...

נערך על-ידי composite

פורסם

1. http://stackoverflow.com/questions/17996846/net-exe-use-error-a-command-was-used-with-conflicting-switches-while-using

2. אפשר לקבוע שאותו חלון cmd לא יופיע כאשר הסקריפט רץ. ניתן לעשות את זה ע"י https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc770297.aspx כדי שאותו חלון ירוץ ברקע.

3. כמה פעמים ביום אתה כבר מפעיל את המחשב מחדש והאם אתה יכול לגשת למרות ההודעה?

פורסם
  • מחבר

1. אז לא הבנתי, יש עדיפות לאיזושהי שיטה מבין השתיים? (הוספה ל- vault ואז savecred, או p:yes) ועדיין, במאמר הראשוני שקישרת אליו יש דוגמה עם שימוש בשתי הפקודות במקביל, מוזר...

2. אבל אז החלון cmd עם start /b יופיע.

3. כמה פעמים בימים, ובלי קשר זה מיותר ומציק.

4. ניסיתי כמו שאמרת להריץ את זה עם קובץ vbs, הנה הקוד:

Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell" )

WshShell.Run chr(34) & "C:\Network Drives.bat" & Chr(34), 0

Set WshShell = Nothing

אבל יש עם זה שתי בעיות:

א. יש השהייה ארוכה מאוד עד שהכוננים מופיעים.

ב. משום מה קופץ לי תפריט how do you want to open this file? עם רשימה של תוכנות רנדומליות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים