פורסם 2015 בפברואר 710 שנים שלום.לא מזמן קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא:מעבד i5 3.50 ghz 469016 ג"ב זכרוןכרטיס מסך GF 660 GTX2 טרה בייט דיסק קשיחספק כח 550 וואט לא ג'נרילפעמים שהמחשב עובד הרבה זמן ואני רוצה לשחק בPES 15 המשחק לא נוח ויש הרבה תקיעות ומריחות ולעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב מחדש המשחק רץ חלק ומהיר בלי אף תקיעה ומריחה.כל הדרייברים שלי מעודכנים והמחשב שלי מספיק חזק להריץ משחקים כבדים יותר אז מה הבעיה?
פורסם 2015 בפברואר 710 שנים שלום.לא מזמן קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא:מעבד i5 3.50 ghz 469016 ג"ב זכרוןכרטיס מסך GF 660 GTX2 טרה בייט דיסק קשיחספק כח 550 וואט לא ג'נרילפעמים שהמחשב עובד הרבה זמן ואני רוצה לשחק בPES 15 המשחק לא נוח ויש הרבה תקיעות ומריחות ולעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב מחדש המשחק רץ חלק ומהיר בלי אף תקיעה ומריחה.כל הדרייברים שלי מעודכנים והמחשב שלי מספיק חזק להריץ משחקים כבדים יותר אז מה הבעיה?בוא ננסה משהו כזה.תוריד את התוכנה hwmonitor כדי לעקוב אחרי הטמפרטורות של המעבד , כרטיס מסך. (תחזיר לי תשובה מה הטמרפטורה של המעבד והכרטיס מסך שהמחשב במנוחה , ומה הטמפרטורה שלהם שהמשחק מתחיל לעשות את התקיעות ואת הלאגים האלה)תבצע סריקה של ווירוסים במחשב (אני ממליץ על התוכנה Malwarebytes Anti-Malware יש את הגרסא החינמית באתר שלהם).תעדכן עם התוצאות !
פורסם 2015 בפברואר 910 שנים מחבר טמפ' מעבד במנוחה: טמפ' כרטיס מסך במנוחה 33 מעלות טמפ' מעבד באמצע משחק טמפ' כרטיס מסך באמצע משחק 42 מעלות חשוב לציין שזה קורה התקיעות והמריחות במשחק רק כשהמחשב פועל הרבה זמן במצב המתנה. נערך 2015 בפברואר 910 שנים על-ידי R3DFOX
פורסם 2015 בפברואר 910 שנים גם לי הייתה הבעיה הזאת ופתרתי אותהתנתק את האינטרנט והמשחק ירוץ לך בלי תקיעות ומריחות נערך 2015 בפברואר 910 שנים על-ידי bbking
פורסם 2015 בפברואר 910 שנים תריץ סריקה של ווירוסים עם התוכנה שאמרתי לךיכול להיות גם מצב שיש פשוט באג במשחק עצמו ותנסה אולי הורדה אחרת
פורסם 2015 בפברואר 1010 שנים מחבר תריץ סריקה של ווירוסים עם התוכנה שאמרתי לךיכול להיות גם מצב שיש פשוט באג במשחק עצמו ותנסה אולי הורדה אחרתהרצתי את הסריקה ואין לי שום ווירוסוזה משחק מקורי שקניתי , אחרי שהמחשב פועל זמן ממושך המשחק מקרטע ונמרח ואחרי שאני מפעיל אותו מחדש המשחק מהיר .
פורסם 2015 בפברואר 1010 שנים הרצתי את הסריקה ואין לי שום ווירוסוזה משחק מקורי שקניתי , אחרי שהמחשב פועל זמן ממושך המשחק מקרטע ונמרח ואחרי שאני מפעיל אותו מחדש המשחק מהיר .עשיתי קצת גוגל ומצאתי כמה אנשים עם אותה בעיה בדיוק.הם אמרו שהתקנה של הדרייבר הזה פתרה להם את הבעיה. תנסה להתקין אותוhttp://www.omegadrivers.net/index.php?option=com_content&view=article&id=571:nvidia-forceware-34460&catid=39:nvidia-news&Itemid=72(שים לב אם אתה מוריד 64 ביט או 32 !)
פורסם 2015 בפברואר 1010 שנים הרצתי את הסריקה ואין לי שום ווירוסוזה משחק מקורי שקניתי , אחרי שהמחשב פועל זמן ממושך המשחק מקרטע ונמרח ואחרי שאני מפעיל אותו מחדש המשחק מהיר .ניסית את מה שאמרתי לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.